![]() |
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......
MALI, SI ČUL TI ZA GUMBEK EDIT? HA?....
mda, i nebuš mi 2000 post načmrljil bezveze..... SVE NAJLJEPŠE I NAJBOLJŠE KAJ SE POŽELJETI MOŽE, DA NOVU GODINU PROVEDETE U ZDRAVLJU, MIRU I VESELJU, PUNE VAM BILE ČAŠE, JOŠ PUNIJI TREBUHI, SRETNA NOVA GODINA CIELEMU FORUMU I SVIM ČLANOVIMA I SIMPATIZERIMA OD ŽDERONJA! brw, ja imam oko 120-122, za ostale baš i neznam.....:rolleyes: :beer: |
Svim Ždaronjama sve naj u 2005oj u ime svih FJBGeovaca
puno dobre papice i :beer: novih hardvera i ne prezahtjevnih igrica :clap: |
Se najboljše vu 2005. letu.:D :beer:
Uskoro stižem Mitzeka 98.5 Kg. To je bilo vaganje 30.12.2004.god. |
Žderonje drage, sita vam Nova 2005.
Imam sigurno manje od 90 jer sam gladovao na dočeku. Babe napravile francusku s jabukama. Ak vam žena to predloži napraviti, obavezno je gađajte onim šlapicama koje ste dobili za Božić. Još osječam okus u ustima. |
Citiraj:
|
Pokorno javljam našo sam snage ustat se iz krevata i prekinut klopanje i javit se.
SVE NAJBOLJE SVIMA! Paskeu bum čestital na njegovo novo leto.:D P.S. Moj je simbolični 2005post ito kao 5 nakon 2000 ( fascinating isn't ist:D) a u 2005oj je. |
Sretna vam NOVA - ne židofski narode :beer:
|
Citiraj:
Fuj, fuj, kako se je samo usudila?:rolleyes: |
Citiraj:
:D :D Ahhhh...danas konačno juhica, mljac:) |
Ah:D
Konačno moja omiljena papica-govedina iz juhe, pire i paradajz-sos:) Da se malo škemba oporavi od pečene mesine i francuske, sarme itd... :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja mislim da je i znam da su cijeli taj dan u mraku (il nekej slično). |
Citiraj:
|
znas ono nism ni ja vise najmaldji stel bi ja tebe videt s 2005 godina na grbi i cijeli zviot samo moras cuda raditi...
Pih nezahvalci :D |
Citiraj:
|
:beer: hej gdje ste Žderonje , skoro ste ispali sa stranice. Nije valjda da se još liječite od blagdana. :beer:
|
Citiraj:
Ko bu tipkal kad mu je puna škemba hrane i :beer: |
meni je cuker skočil do neba, pa sem male prištopal...
uff, i ono malo karaktera kaj sam imal , oko klope sam zgubil...sve sam počistil na ,ispod,pokraj stola.,škrinje ,frižidera..ma sve...treba malčice cajta da se vratimo u normalu...
a i moral sam odžalovat Rakov harač po garaži...(dobro je , nije našel tajno skrovište, a kak je vuhal okolo...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :D :D ) btw, Baka je povečala porcije za Žderonje, tek tulike da se zna...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :beer: :beer: |
Skoro sam završil ovaj tjedan na djeti, al' sam drugi dan odustal.
Prihranil sam 99.5 kg.:D :beer: |
Re: meni je cuker skočil do neba, pa sem male prištopal...
Citiraj:
Citiraj:
To treba VELIKIM SLOVIMA Baka je povečala porcije za Žderonje |
je istina...
i to sam odma moral cijeli ovaj tjedan PROVJERAVAT!: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts :
:rolleyes: btw, koliko me košta (u HW) tvoj obilazak...dobro si i prošel kaj ti se je Juniorka smilovala-uopće ...:rolleyes: :D :D :p |
Jel te puno koštalo. Dal si mi malo plastike, par bajtova, nešto kablova i jedan krivi.
Sva sreća da djeca nisu na tebe. A koliko je mene koštalo? Dva kompleta planinarske opreme, dva para gojzerica, dvije vreće za spavanje, nekoliko sendvića, 3-4 pive, lanci za snjeg i još ponešto. |
A tebi Mitzek je tak teško palo to kaj si moral celi tjedan provjeravat informaciju.:D:D
RAK zaboravil si masku s kisikom za te nadmorske visine. pročulo se da se mitzek intenzivno pripremao na tvoj dolazak ;) BTW. Fala mitzek na posudbi sam reci kad da ti vrnem, pa da mi usput dopelaš Duha9, morat ću se ja uvjerit u tu informaciju .... : nuts : |
E uništio sam se danas. Najdraža hrana: teleča jetrica sa ćešnjakom i prilog zelje na salatu. Burp. Ja i stari eliminirali kilu i sitno... :p
|
Uff...nisu teleća loša, najbolja su na roštilju...noć prije u mlijeko, pa na roštilj...mljac:D
A za prilog klobuci šampinjona isto na roštilju, u škulju gdije je bila peteljka se stavi kap ulja i soli:) :beer: |
Citiraj:
|
e ljudi vi niste svjesni kolko ja mogu pojest....
par nas frendova ljeti odemu u sumu.... tamo rostiljamo i locemo.... jedva cekam ljeto.... sve smo si napravili....klupe,stol,loziste.... ma sve.... prva liga.... tam odemo i najedemo se i napijemo do smrti.... jedva cekam ljeto.... budem to jednom prilikom posliko.... |
Nisam ni grama skinul.:D
Lijep pozdrav do daljnjega dok ne složim internet (komp ne pamti cokie), a i ispisala se je poruka fatal error, sistem halted, windows must restarted. Tak da mi do daljnjega radi na antibioticima. U pauzi između ručka i večere bum se i s tim pozabavil jer me muči problem kobase, špekec i šunkica.:D :beer: |
Citiraj:
|
ovako sam jedan put ja imao eksplodirati. prijatelj kaze napravit cu pancerote ekipi. za one koji nisu odavle :) pancerota je slicna pirosci. znaci kao prikla samo u njoj sir i salama. on ih prvo napravi i onda pocme stavljati u kipuce ulje doduse ulja bas i nije bilo pa ih je nabrzinu vadio. kad sam ja poceo jesti ogromni komadi sirovog , tek slabo pozutjelog tijesta su mi se razvlacili u rukama i po zubima ali svi su me uvjeravali da je to SIR. kad sam pojeo takvih nekoliko i sve zalio pivom shvatio sam da sam se najeo sirovog tijesta i da se ono u meni siri. dovoljno je reci da su me dva prijatelja rukama preko njihovih ramena odnijela kuci i da sam tu noc mogao eksplodirati od bolova, vjerovatno sam trebao otici na hitnu :( da sam jeo kulen to se nebi desilo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
cisto da se i ja prikljucim vama zderonjama...
jucer bilo kolektivno samoubojstvo u cevapima obilato zalito stellom pa posle u birc na svirku... pa jos tomislava par komada na one velike cevape... a bila ekipa nas desetak... i svaki je glavu luka zatukel... tak smo lepo dishali... eh... |
e, danas sam kuhal malo finiju večeru.
pečeni svinjski but (šnicli) umak od šampinjona (home made na bazi vrhnja) tortellini sa svježim sirom i špinatom (oni iz duća jer mi se neda mjesit tijesto). e, kak je to meni bilo dobro!!! sad baš rješavamo pelješki plavac i baš je super kombinacija... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ili samo ne jedeš svinjetinu? |
kako god okrenes zelena je :)
|
Što to ćutim? Žensko čeljade međ' forumašima?
Što je to sa današnjim svijetom? :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:50. |