![]() |
Citiraj:
može info o vrstu sira :) |
Danas prava Žderonjska papica:)
Jučer sam izvadil i preko noći napacal komad butića (oko 1.30 kg) mladog vepra. Danas se dela na lovački sa lisičarkama i vrganjima a prilog budu knedle od kruha:nuts: Ubil bum se ko zadnji sacpra:D |
Citiraj:
|
Danas mi stara navratila pa mi napravila toplih sendviča dok sam spavao i ošla kući :) :D
:nuts: Tijesto za pizzu, unutra zamotano hrenovka, kobasica, sir i ispečeno na ulju :nuts: Imam za danas i sutra :) Malo kečapa i tartara i kud češ bolje. |
Kotleti su napacani od jutra, a sad se spremamo očistiti i narezati povrće jer tsnjur za kotlovinu je spreman. :)
Opet bum se ubil. :) |
Citiraj:
|
sisati se javlja sa trijema vikendice, gledam u moreno i vas bucmaste kak se pacate na asfaltu :D
pali ražnjići sa povrćem odmah čim smo došli žena i ja, jučer malo šalše pa na to umakića od barille + extra šampinjona, salate razne isključivo bosiljak, maslinovo i balsamico, sutra po orade pa malo na gradele, staropramen se hladi konstantno i tak... loše ide uglavnom godišnji :) poz svima sa yebenog edge-a i povratka na 56k ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja u petak odo na more. Jučer sam fino zel dve kile vratine, napacal i bacil na roštilj. Uz to krumpač, salata i ajvar. :) Uz to par litri pive, nekaj sitno vitača i višnjevac kaj ga je bolja polovica složila. :p |
danas jaaaaako fini gablec
dosao momak iz sony-a pa bi bio grijeh da neplati klopu :D punjene vjesalice sopska salata mladi krumpir peceni kruh pola litre fante (nisam mogao pivu jer sam morao jos raditi :( ) lokacija gladne oci :) |
@amd... maslenica, vip... edge, ali odličan signal stalno :D
@hamdija... crkunt ću sutra od svježih oradica, a za večeru meksički lonac (neki recept kaj sam uhvatio na knorr-ovoj juhi od graha koja je btw. odlična). zapravo koliko sam skužio u svom juha-iz-vrećice stažu knorr radi daleko najbolje mješavine... čak idu toliko daleko da se reklamiraju kao prirodno sušene bez konzervansa i e-ova. |
Jučer su me pohvalili da sam napravio dobru kotlovinu. :)
Danas nešto lagano jer sam prekardašio s vinom. Za početak pileća juhica od hrptića, a onda piletina u saftiću od vrhnja sa tjesteninom i zelenom salatom iako ću ja vjerojatno smazati pola tegle kiselih krastavaca. @Syssa Prošlih godina mučio sam se sa Tmobilom i VIPom. Frend sa WnWom muku muči da ide na net, a ja do njega imam ovakvu brzinu: http://files.myopera.com/Amdejac/alb...t%20Pasman.jpg |
oradice sjele preko pol kile svaka, eno ih oprane, osušene i lagano nasoljene čekaju rešetku... umak peršin, sol, češnjak, svježe ubrani ružmarin i maslinovo se od ujutro paca u buksi da ribice ne ožedne, jelte :)
za pravo podlit imamo postup plavac mali, dingač, 2006. (thnx doublev) ;) e to će bit spektakl okusa prije popodnevne plaže :D @amd... rado bi stisnuo na tvoj link, ali imam osjećaj da ću zažalit :) inače nemam ti ja dedicated uređaj, nego preko bt-a na mob i onda na net pošto na pretplatničkom postojećem voice broju mjesečni broadband izađe 50kn za 512mb. |
Ajde sisa, kaj cviliš za klikanje slikice od 120 kila?:)
Danas doručak sendviči od "sirovog" tosta, za ručak kuhana kuruza:) |
Kaj si na dijeti? :D
Ja danas jedem pomfač i pečene hrenovke. :p |
Citiraj:
|
Ujutro tuna s maslinovim, integralni tost i 2 jogurta.
Sad se rade lazanje s puno sira i još posipam parmezanom. njam njam :D |
Za ručak šnicle sa krumpačem, a navečer orade na gradele. :)
|
Zgleda da bu danas pale zapečene palačinke sa sirom:)
|
Narucili sad na poslu Deep Dish pizzu iz jedne pizzerie na Borovju.
Jest da je 50Kn, ali vrijedi svake lipe... |
przene lignje
tartar pomfri |
Pire i prisiljeno zelje.
|
Jučer bilo ponovno prežderavanje i oduzimanje.
Danas lakša hrana, piletina i pire krumpir. |
Danas lagana i osvježavajuća ljetna hrana.
Napravil sam pikantni sataraš (ono "pikantno") dolazi isključivo od malo suhog feferona:D Skuhao rižu. Ispekao tri kranjske al onak reš, narezao na kolutiće. Sve pomješao u vatrostalnoj, malo zapekao u pečnici i ubio se ko zadnja njasvi:D :chears: |
:) Ja isto pikantni sataras pojeo sa piletinom tranu. Ali hladno od sinoc, osvjezava. Ubio sam se ko zadnji jeltz. :p
|
Citiraj:
Lagana večera-malo hamburgera, dimljenog sira, masline i rajčica. Raženi. Taman:) http://img138.imageshack.us/img138/3857/vecera.jpg |
Citiraj:
|
Danas imali radnu subotu na poslu, al nismo propustili spec rostilj i popit par kartona Erdingera :zdero:
|
Ujutro opet tunjevina, maloprije dva tanjuru pileće juhice, pileči file na naglo i salata.
|
Danas kristalka i u pećnici krumpač+pureći zabatak:)
|
Crno i bijelo grozdje, lubenica, nektarine. :D
Za dorucak sam se napuco lepinja, adidasa, pastete i mayoneze. :zdero: |
GO report: +4 kg
Zato sam danas prešao na malo lakšu kontinentalnu hranu: sv. vratina, mlinci, pomidori+kukumari :D:D |
danas veprovina u varazdinu
jebeno slozena jedna od najboljih sto sam jeo... |
|
Zgodno :)
A sad se malo omastite :D http://www.pohrani.com/f/m/Cb/CR2xcFV/1/img1753.jpg http://www.pohrani.com/f/1G/C0/2W4cXZsR/1/img1754.jpg |
dogodilo se u subotu....
50cm !!! zagrebački od svinjetine u jednom restaču u Zagorju + šampinjoni + kroketi + salata a sve savršeno fino..... NAravno nisam ja takav žderonja - podijelio sam s ženicom :)
u nedjelju moja omiljena klopa - sir s placa + vrhnje + paradajz + paprika + luk jučer se malo pržilo tikvice naribane, ocjeđene i uvaljane u gušću smjesu za palačinke s dodatkom vegete, bibera i tako to ----savršenstvo tko kaže da ćemo propast dok ovak fino žderinjamo? :) poz Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Napravis sataras, ispeces piletinu, pomijesas i pustis da odstoji i ohladi se. Pa navalis. :D
|
KOLESTEROL PARTY
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/3e/Zi/1asR3QwJ/img1760.jpg + još mesine + 5 jaja na oko :D |
pecena paprika s domacim kruhom i pecenom piletinom :D
|
Jučer radili mahune sa krumpačem+krmiće, danas se Žderu ostatci toga:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:00. |