![]() |
Ubih se jučer svinjskom kombinacijom pečenog carskog, krumpača i špinata:D
Tor Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D + Bugica cuga Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke Srale7 B3mt1 Costa vga killer Renesis (od 18:15) Horza Razer Func Komek 1v@n Snjakma |
Tor
Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D + Bugica cuga Hamm SuperUnknown Maher Wolverine Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke Srale7 B3mt1 Costa vga killer Renesis (od 18:15) Horza Razer Func Komek 1v@n Snjakma Nista od mene... |
Fleks.
Nisam htio ništa komentirat, ali sam se već bio ozbiljno zabrinuo za tvoje spolno uvjerenje. :D |
a kaj sada fleks? vec 2 zderonje izbjegavas,tko te uvrijedio? :D
ajde doleti i ne kemijaj :) |
Izgleda da ga je neko splašil :D
|
Boji se pit :D ajde Fleks i ja ti platim pivu ak dođeš :beer: ;)
|
Danas za gablec sam sa matorim adminom skočio na lignje, poslje sam se ubio sirom pršutom i ajvarom...sad sam samo žedan ko pes...
|
Malo na srne, malo na lignje... pa jebemu Jelc, kakva ce to porodica bit? :roller:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Pilet'na i krumpir jessss
|
Danas na poslu gladovao cijeli dan jerbo mi stara javila da pravi tople sendviče :zdero:
Slijedi uništenje u tijestu, hrenovkama, sirom i kečapom (aka, topli sendvič) :goood: |
Puca me neka hardcore prehlada.
Kljukam se maxfluom i neoangine zvacem ko duhan. Sad cu jest pohane sampinjone, piceka i paradjz juhu sa rižom (to jedem i to mi pase samo onda kad sam bolestan, inace ju nebi jeo za nista na svijetu). Nakon toga cu zdrmat konjak i u krevet... |
ti medicinski braco, i neznas se izljecit, ah...
|
Citiraj:
|
Tor
Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D + Bugica cuga Hamm SuperUnknown Maher Wolverine Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke Srale7 B3mt1 Costa vga killer Renesis (od 18:15) Horza Razer Func Komek 1v@n Snjakma Lički međed aka. Gabre napokon da i ja stignem na jedne žderonje, isto vrijeme i mjesto? baka @ 5 pm ? :) |
opet sam se ustala u 6 i kuhala :)
pureci snicli u umaku od senfa i njoki - i svatko u svoju zdjelicu i nosi na posao :D , k tome jos par paradajza i super ručak :) sad ispijam :kafa: i grickam neke suhe keksice jer nisam stigla doruckovat :/ |
Ubio se jučer sa ogromnom oradom i krumpač-šalatom...nisam mogel disat:)
Danas sir, vrhnje i malo adidasa za promjenu. |
Dosao doma sa faxa. Pojeo sam neki odvratni preodvratni sendvic i brijem da cu se sad naflikat pršuta da cu pišat sol.
Gripa je malo popustila ako nista drugo. |
Tor
Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D + Bugica cuga Hamm SuperUnknown Maher Wolverine Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke Srale7 B3mt1 Costa vga killer Renesis (od 18:15) Horza Razer Func Komek Snjakma Lički međed aka. Gabre Count me out. Nažalost, iskrslo mi je snimanje i neću se moć pojavit :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pak bu pes i mačak ostali gladni:p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dogovorio sam Ždere i idem na Ždere:) |
Citiraj:
|