![]() |
je, nocturno je u skalinskoj :) imaju ok klopicu :)
|
Citiraj:
Tor Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D + Bugica cuga Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke Srale7 B3mt1 Costa vga killer Renesis (od 18:15) Horza Razer Func Komek 1v@n Snjakma |
Citiraj:
|
Stvarno si me iznevjerio.
Došao buš na taj pe.. ovaj pride u bakinoj kuhinji. :D Ispekli smo i očistili 10 kg paprike, 5 kg paradajza, ljuti fefači, češnjak. Sad se polako kuha pinđur. Bosanski ajvar. :p |
Citiraj:
Osim tebe i Sise:p |
Misim da bu AMD-jac po prvi put zazalil kaj je bil na godisnjem :p A Sisa kaj ima nekog na sisi :D
|
Još si kalkuliram. Preskupu rundu bi moral platit. Bum došel kad budu manje žderonje. :D
|
podijelite ti i fleks popola:p
zar ne duguje on neku rundu :D |
mislim da je fleks zadnji put dosao prepredeno rano,pa je platio rundu kada nas je tek 3 bilo :D
|
Ajmo amd, nemoj da te moramo na silu dopisat :p
|
neznam koliko nam je pametno na silu,bu nam prigorac jos dosel doma po sluzbenoj duznosti :D:D
|
Meni ne moraš plaćat rundu AMD, ak te to kaj tješi, imam jednog prpošnog studenta koji mi jedva čeka platit pivu :D
|
Citiraj:
Oni su me u stanju prodat u bijelo roblje. |
Otkupil bum Vucinog cenera od bake...to vrijedi sačuvat:D
|
hahahahaha straaaašno! :D
|
Gle, Jelc, nemres ti imati eksluzivitet na tog cenera!
|
ti buš zadržal flašu od žuje koju bu kupil s tim cenerom :D
|
Citiraj:
Već sam rekel baki da je cener moj, ak treba-bum ga otkupil za punih 15 kuna:D |
Ja dam 20 :p
|
Citiraj:
|
hehe,ma ajde ajde amd-jac kaj se sekiras,nemoras ni meni rundu,ali dodi :) ,kaj bus zbog jebene runde zderonje propustil....... taman posla,a i fino brojka ispada 25. žderonja se skupilo ( u biti 26 ako se bugica pojavi,ali ne vidim je jos na popisu ):)
|
Pa jesam, viš? Uz Vucu :)
za jelo ne znam dal bum stigla, al na cugu nakon bum došla! |
Citiraj:
|
amd, evo nemoras ni meni rudnu platit ...
... ceka se ostalih dvadeset ljudi da to isto napisu :D |
Netrebam platiti rundu :
Ladybug B3mt1 Slobodno se nadopišite. Više potpisa veće šanse da dojdem. :p |
Citiraj:
Danas pečena lopatica, krumpač i kristalka. |
Fala Jelc.
Netrebam platiti rundu : Ladybug B3mt1 :p Slobodno se nadopišite. |
jelc..a kaj ak vuco plati s 20tkom (znam da je tesko moguce ali ono..mozda se nešto sjebe pa bu imal viska love kod sebe :D)
evo nemoras ni meni :p Ladybug B3mt1 :p Hamm |
Koji si ti ĐU AMD-jac, pa to je prestrasno, gori si od Hammdije i Vuce zajedno!
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:04. |