![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Upravo uništio prvu tepsiju pizze, home made naravno, još 2 tepsije ostale, to će mi bit taman za večeru i za sutra :zdero: |
Citiraj:
|
Ja sam se danas napucal suhe hrane-raženi, karavan, špek, pršut, ostatak šarf kobase i pol staklenke ajvara:)
|
Tor
Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D + Bugica cuga Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke Srale7 B3mt1 Costa vga killer Renesis (od 18:15) Horza Razer Func Dođemi i ja. B3mt1 me nagovorio:D |
Tor
Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D + Bugica cuga Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke Srale7 B3mt1 Costa vga killer Renesis (od 18:15) Horza Razer Func Komek Evo i mene :D |
Bog te...nisam mislio da bu toliko ljudi bilo zainteresirano u svezi glede povjiesnog trenutka kad bu Vuco zvlekel cenera iz džepa:D
Da sam znao-dal bi tiskat ulaznice:p |
To je ziher zbog bugice, vidjeli da dolazi cura pa oće i oni :p
|
u al nas se skupilo,bu dobro :)
|
Citiraj:
Možda čak i Organ dođe...ak veli da nebu onda prijavljujem skup:D |
Ovo će stvarno biti povijesni trenutak vađenja cenera, posvjedočen od velikog broja svjedoka :D
|
Tor
Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D + Bugica cuga Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke Srale7 B3mt1 Costa vga killer Renesis (od 18:15) Horza Razer Func Komek 1v@n Ajd da i ja dođem i vidim kak se profesionalno ždere, možda i mc_fisha nagovorim. Nego, kad se počinje?:zdero2: |
opa, i komek dolazi, još da dodje ck i bd pa vas možemo udaviti s ogame pričama :roller:
|
Jebem vam sunac, sad sam se zamislio kako da se izvucem taj dan iz firme... :D
|
Idesh, koliko gladnih :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jucerašnja večerica :D bilo je predobro, prebili smo se ko debili :D
http://img219.imageshack.us/my.php?i...lika016fg5.jpg |
@ 1v@n - nemoj mcfisha zvat jer bi mi ipak htjeli zderat na miru
|
Haha, nema frke onda :D Nego, u koliko sati je okupljanje?
|
pizza pikant iz pizzerije DG (dom sportova)
http://img.w3dizajn.net/images/pizza_dge4q2.jpg p.s slika je velika veceras sam ubio kebab na črnkasu...tamo mi je bolji nego na domu sportova :) jedino kaj ljuti umak nije ljut i nemaju fete :( |
Ja sam gladan ko pes...mislim da bum ubrzo krenuo u akciju:)
|
Doso s probe, gladan ko zvijer, strpo pecenog piceka u mikrovalku, speko hrpu pomfrija, istreso pol tegle ajvara i upravo zaljevam sve to stellom :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
enivej, upravo klopam kruh namazan ABC sirom i gore zimsku i pijem :kafa: i spremam se u nabavku hrane :) |
slažem se i ja..loše izgleda ali je bila fina :) a špek je da imao hrskavice kaj me nervira :)
nikaj od sada na dalje idem na pizzu u nocturno mislim da se skalinska zove ulica :) tam je plein 6kn i tomislav 3dcl 7kn :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:19. |