![]() |
Citiraj:
Mislim zapravo to nije do faxa nego do aleje laptop, pardon do studenata :D |
Danas kasni ručak-dva komada vratine dobrog starog pu-ajceka, domaći pomfač i matovilac.
Puding od ćokolade:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Umjesto zvuka paljenja cigarete, zvuka aparata za kavu samo ces cuti BZZZ-BZZZ :D:D Prestrasno. Svima ce nam ukinut pauzu za rucak i cik pauze... :nono: |
Ubio kebabche od Alikebabe :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovdje se vidi da se ne izlazi iz razreda niti za gablec. Ooooooo kako su racionalni s vremenom. http://www.youtube.com/watch?v=BA2ZF...eature=related Trebao je više vremena posvetiti uvođenju uniformi u škole. http://www.youtube.com/watch?v=Z9fs2R1M_NA A ako budu stalno na nastavi bit će ovako pametni. :D http://www.youtube.com/watch?v=wIcT0SwQIws |
Organ, idi spamat na ju-bi-tu thread a ne na Žderama:)
|
Citiraj:
|
Pa da, umjesto da nam osiguravaš miran san ti se ubijaš pivčugom:p
|
Citiraj:
|
Ovaj, a kad se umaraš? :D
Prinoseći batak k ustima? :p |
Nekak ste mi brzi ovaj put sa zderama, ni proslo ni mesec dana, zgleda da jelc ima krizu mado sa klopom:D
Nego di je snjakma, urucio ispisnicu zderama?? |
Citiraj:
|
opet si počel jesti kak treba :p
|
Citiraj:
|
Idem ja danas do njega po jedan komp pa bum ga pital
|
Citiraj:
Tor Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D + Bugica cuga Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke Srale7 B3mt1 Costa vga killer Renesis (od 18:15) Horza Vidiš Vuco-dolaze ljudi sa svih strana ne bi li vidjeli kako buš se hitil u trošak:D |
budea smo sreli Renesis i ja, zna za zdere
|
Tor
Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D + Bugica cuga Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke Srale7 B3mt1 Costa vga killer Renesis (od 18:15) Horza Razer Bilo bi vrijeme da i ja napokon dođem :D |
I ja bih najradije malo do grada i da vas potucem u soku od hmelja, ali je u firmi presing nonstop :(
|
Horza i Razer, dajte se uklopite, kakva su to obična crna slova? :D
|
Citiraj:
|
Ma naravno, i onda je svizac zamotao cokoladu u omot :D
Tko kaze da bih se ja oblokao, kapaciteti su abnormalni nas Slavonaca ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
AMD Svejedno se ne priznaje :nono: |
Ajde Buljo...zadnji put kad smo otišli sa Ždera u Route 66 Maher rekel da mu je dosta, SU i ja htjeli nastavit pit a Hamdija i Sisa digli dreku da oće kući:D
Ja sam mudro ostavio auto doma i išao taxijem, brijem da su kričali jer ih je SU trebao vozit doma pa su se usrali ko grlice... |
Svi se boje tog SUa a baš je bio veri gud kad je šlepao, kak ste svi govorili da nećemo doć u jednom (tj dva :D ) komada više sam se bojao to kaj ste pričali nego kad smo krenuli :D
|
Citiraj:
I da ovaj put dolazim bez auta da vam opet pokazem kak se pije. |
Krivo, u ovo doba bas najvise cepamo atome u mojoj nuklearki(citaj: montaza+remont) :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:59. |