![]() |
Citiraj:
http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...icture=1699059 A za one koji neznaju uz Nevena Ciganovića kojega je angažirao Fleks & co. bit će i Teo Valić kojega je pozvao njegov prijatelj Jelc i održat će jednu kratku prezentaciju. :D |
Odlično, i MUP je blizu ako budete počeli nerede raditi :D
|
ljudi rasipate listu!
Tor Jeltz Rak Vuco zvani Cener + Bugica cuga Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke Srale7 B3mt1 Costa |
Boje su gej :p
|
Citiraj:
Prigorec, zakaj si izbaacil usera B3mt1?:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znači sad su u igri bagica i bemti, mrak :D
To ti sad Hamm :D :p |
evo ispravne liste
Tor Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D + Bugica cuga Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke Srale7 B3mt1 Costa :chears: bugice..ti nebuš jela ili? (mislim sumnjam da će ti ovaj platiti pet cenera za to :D) |
Ejej, kaj sam nekog izostavila? Oops, ispričavam se! Zasad je samo cuga, jer poslije već moram nekamo ići, pa ću vidit dal ću ić s autom ili pehaka. Za tri dana će mi biti točno 5 godina vozačkog iskustva, tako da me zaobilazi svaki pa i "0.0 promila za njubove" zakon jesssss :D Treba to zaliti... Vidimo se, a ja Jelcu još javim dal bum išla i jesti!
|
Slobodno ponesi i hazija, mi se budemo drage volje pobrinuli za njega:)
|
Tj. Vuco kojem ce vjerojatno tesko past placanje klope :D
|
Opet bugica beži na neki dejt, strašno. :D
Nikad pravi žderonja od nje :p |
Pusti ti nju, poždere više neg ti. A i kad je cuga u igri nekako sumnjam da je natpiješ :D
|
gledam datum na kompu i nis mi nije jasno.
bugica da ne bu jela, a nije prvi april? |
to mi je fakat neku urbani mit...bugica može pojesti i može popiti..ja to vidjel nisam
isto ako..buljo može pojesti..ma može ziher predzadnji put je nekaj čmrljil po tanjuru :p |
Bil je u qrcu jer mu je auto zapisao pol parkinga s uljem :D
|
Ma Buljo se busa u prsa sve do dana Ž, i onda se najede tri ćevapa, legne na klupu do jer nemre više stajati i komunicirat s ljudima :D A i za pive smo si tu negdje, sam kaj ja imam manji mjehur! Čak i u biljaru vodim :fiju:
|
kolike su šanse da nađem u bakinoj nešto za jest ako dođem u 18:15? male jeli?
ja bi došao malo nakon dugo vremena :) @bugica, ako nemas 24, onda si jos uvijek "mladi vozac" hehe, nema veze 5 godina... |
Tor
Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D + Bugica cuga Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke Srale7 B3mt1 Costa vga killer |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/show.php/...Picture035.jpg |
Ti Kurvo jos nisi stavijo slike od tad nigdje!
|
Citiraj:
Ili se zapiši pa nek ti ostavi tvoje. Tak je zadnji put organu... |
Tor
Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D + Bugica cuga Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke Srale7 B3mt1 Costa vga killer Renesis (od 18:15) |
samo ti dodi u 6 i 15....glabal bus kosti kaj ostanu :D
|
Citiraj:
|
jebiga, faks je do 6 :) a dok se dovučem od fera :p
|
Citiraj:
|
eh, to je taktička... al stvarno, prije 6 se nemogu nacrtat u bakinoj, a stvarno bi volio nešto bacit u kljun...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:02. |