![]() |
Citiraj:
Danas matori i ja bili na gablecu...on sa žara a ja pržene glavonošce-neloše:) |
Nimalo, nimalo. Za vikend se spremam glavonošca pod peku, zavisi od kiše...
|
Jebiga, ja već ogladnio...nisu te lignje baš zasitne:D
|
ne samo su morski ekvivalen dobrim cvarcima :D:D
inace kaj god da se jede na zderama,ja sam siguran da se nebudem razocarao |
Gamad škrta matora.
Kao Jelc me nije mogao pingat, a zna da sam na godišnjem i da mi se ne ljepe poločice u hodniku. A kao ja i jpš neki smo Đu? A samo se prisjetite tko najbolje barata šekelima i tko ih stalno spominje. Još je k tome i prigorec (mješanac zagorca i slovenca). :D |
ja sam pozblanjal upravo 5 pečenih prvoklasnih jaja (tanka ljuska), 39 cm debele kobase u junecem crevu, glavicu prvoklasnog kondor crvenog luka te litru vindijinog mleka 2.8 masnoce....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dakle, slobodno se dopiši:D Tor Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) |
Još si razmišljam.
Zadnji put umjesto da me pitaš buš kaj popil ili pojel rekel si mi daj 25 šekela da mi ne pobegneš. :D Svaka čast čekala me je porcija i jedva sam nažical od tebe jednu žuju. Bogme mi je ta gripu izlječila. :D |
Citiraj:
|
Jel ima u Vuco - cener mjesta za jednu pivu? :D
|
Tor
Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan)[/QUOTE] Daddy |
opala..evo dady za razliku od nekih ima hrabrosti doći na žderonje..jel tako siso :D
|
Tor
Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO |
Citiraj:
Ipak su to dva cenera:p |
Tor
Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke |
ajme, koji gej popis :D
ja sam gladna ko vuk, nisam danas bas jela nekaj...ujutro sam zaspala pa nisam sitgla nista posteno doruckovati a za gablec je bilo neko cudno meso koje sam preskocila i pojela samo salatu i par pecenih krumpira....sad mi krulji u zelucu :( a ne bum doma tak skoro |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zbog tebe trpim uvrede već pola godine. Ima da ponesete fotić, sunce li vam balavo...:D |
Sad sam smazao neku pitu od šljiva sa iso sportom...
Dobro je sjelo. Jako dobro izgleda pita. Nego, di se jede na Žderonje meetingu? |
Tor
Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke Srale7 Evo i mene.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
koliko ono košta klopa ? bio sam samo jednom i to jaaaaaaaako davno |
5 banki, gej druženje bar prema popisu :D
Fleks vodi :D |
Tor
Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D + Bugica cuga Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke Srale7 I ja tebe volim lepo moje malo tejkwondoovsko :pirate: (a to kaj je Jelcu dosadno nema veze sa mnom :p ) |
Tor
Jeltz Rak Vuco zvani Cener + Bugica cuga Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke Srale7 B3mt1 Bugice..rasula si malo popis..jel to od uzbuđenja kaj buš napokon dobila vopi ili? |
Gle izdajnika, briši post, moraju biti kul boje a ne ovo beze crno :p
|
Tor
Jeltz Rak Vuco zvani Cener :D + Bugica cuga Hamm SuperUnknown Maher Wolverine FLEKS Zunzara (poslao odjeb svima na poslu za taj dan) Daddy The Fat BULJO Mad_Duke Srale7 B3mt1 Costa :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:42. |