![]() |
ima tema koja je aktualna svaki dan http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=132190
|
Citiraj:
Sent from my Pixel |
Na mojoj sedmici raspao se mail klijent i ne radi sinkronizacija s itunes.
Ali nisam napravio clean install, pa se bacam na to. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://promocije.sancta-domenica.hr/promocije/iphone-8/
prek 10 hiljada će X biti ako je 8 Plus već do 9000 |
Stavio iOS 11 na svoj iPhone 6+, radi sve kao i prije, čak možda i mrvicu bolje. Instalirao preko iTunesa, fajl je bio velik oko 2,61 GB što me malo iznenadilo.
|
Citiraj:
|
ja se samo nadam da kad stignu X recenzije, da ga neću sanjat, obično ako sanjam gadget sutradan ga imam, a ovaj X bih htio perskočiti ako je ikako moguće :D
|
Tak neki punicu sanjaju pa im se pojavi drugi dan na vratima :D
Neš sam čitao da bi X mogao biti odgođen. Nisam tekst, samo naslov. Valjda neće biti |
da, proizvodnja neide kak su planirali, to samoznači da će koštat u početku bar par somova više nego kaj treba
biram X umjesto punice :D |
9k kn je 256Gb verija. Ona od 64Gb je 7.600kn.
Glasine kažu da proizvodnja X još nije ni počela. EDIT: HG ga nudi po istoj cijeni kao iSC https://www.hgshop.hr/hgspot_apple_s...-iphone-8.html |
Citiraj:
@Juice Nešto se pisalo o head-over-heals demandu i da nema šanse da ih toliko naštancaju. Da bi i to mogao biti razlog otkazivanja/odgađanja. |
Citiraj:
neznam dal će baš tako dobar experience mobitel ponudit da opravda ikako tu cijenu, ne kukam da je skup - cijenu diktira tržište, jednostavno mi se razum kosi sa X uređajem, trenutno :D nadam se da nećete gledat moj unboxing X-a kad dođe :roller: |
Bez obzira na osobna objašnjenja, jasno ti je da će taj iPX biti najprodavaniji iP ikada i da će potući sve rekorde prodaje u tjednu, mjesecu. A da ne pričam o kampiranju ispred iStorea :D
Ali da, smartfonija je dogurala do tuda. Tako je to. Nikad nekvalitetniji, ali i nikad skuplji :) @mob |
A kad Kujundžić još lupi porez na njega...
EDIT: čisto informativno. U DE je 8+ 256Gb 1079€ http://www.mediamarkt.de/de/product/...d-2335708.html |
ma ne brinem ja za prodaju X-a, za ništa s jabukom ubiti ne strahujem da se neće prodavat ko vruće buhtle s čokoladom :D
|
Web stranica od SD-a je kriminalna, svaki drugi/treci put error, ucitava se ko krepana macka, ko da provaljujem u Pentagon jbt...
cifre su popularne, pa tko voli nek izvoli :goood: Bas me zanima koliko ce X-a bit po bircevima kad izađe :D |
Citiraj:
@mob |
A čuj, 1k kn razlike. Treba to i zaraditi.
|
Citiraj:
Eh sad, iPhone 8 je poskupio, iPad je poskupio (i kasnio i svašta nešto), a ovogodišnji Macbook Pro su isto tako digli za 400USD, plus, dolar je dugo vremena bio dosta visoko. I dalje je, ali ne na 5.6kn kad sam zadnji put kupovao laptop. 2014. sam se riješio 2011. MBP, a nadoplatio sam samo 3000kn za novog. Sad bi trebao nadoplatit barem 7-8k kn, a radi se o istoj stvari. Citiraj:
|
tako je, tako su i mene sjebali
doduše aj ja nisam čekao mjesec dva jer se nemrem strpit, al u globalu to je taj plan koji sam i ja furao puj :D |
Ma sve je to sranje ako ios 11 ne poprave
Pa ovo mi guta bateriju hebeno Od 7 ujutro do 19 navecer sam bateriju potrosio 50% Sad od 7 do 13h eto baterije na 50% Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Gledam baš po operaterima cijene iPhone-a 8 64 GB na ugovor i kad izračunaš sve rate + jednokratni iznos ispadne te preko 6000 kn + još plaćaš tarifu 150-200kn, a u SD ga dobiješ za koliko 6500 kn?
Tko uopće uzima te mobitele na ugovore, jesu ljudi u zabludi da dobiju neki popust na pretplatu ili? |
vjerojatno ljudi koji i inače imaju takve tarife, pa im svejedno
|
Citiraj:
Sta se tice 11... mob mi radi dosta brze (izlazenje i ulazenje u palikacije) i fluidnije ali dosta cesto zatrza pa pokvari ukupni dojam. Steka mi prebacivanje pjesama preko slusalica, na wa nemogu odgovarati preko notifikacija nego moram bas uc u app, nece mi ucitati slike koje mi ljudi salju nego se moram na wifi spojit. Jbga pricekat mjesec dana da Apple popravi sfusareno. |
Citiraj:
|
I dosta njih nema drugog nacina za novi mob (kartice u minusu, keša nema) pa je pretplata jedini izbor.
|
Jel istina da su povecali senzor na ip8 ili je pak samo jos jedna izmisljotina?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
oba imaju isti
Wide-angle: ƒ/1.8 aperture Telephoto: ƒ/2.8 aperture |
Citiraj:
Svugdje se spominje da 8 ima veći senzor, ali koliko vidim zasad nisu obznanjene točne dimenzije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ne piše nigdje veličina senzora, neg veličina pixela, pixel size je 1.22, a zoom-a, 1.
Ne znam kolki je tu pomak bio, u odnosu na ip7.. Ovaj Epl skriva te podatke, gori je neg Pentagon:D |
Kolko sam vidio iste su velicine a X navodno ima veceg..
|
Kakav je zaključak vezano za iPhone 5s....raditi update ili ne (vezano za performanse). Hvala
|
Senzor na iP8 je 1/2.8
https://www.dxomark.com/apple-iphone...-the-iphone-7/ |
Citiraj:
Nista ne upgrejdaj Cekaj 11.x verziju da popeglaju sranja z baterijom Ja se vratio natrag na 10 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Uzeo osmicu curi, u Hong Kongu 6000 HKD (cca 4800kn)
Lezi puno bolje u ruci, taj glossy back je odlican, cini mi se kao bolji grip nego na mojem jet blacku. Ovaj silver je zapravo bijele boje, jako lijep mobitel IMO. Performance wise - nikakve promjene. |
Dali se moze vratiti na ios10 preko itunes ili ima neki posebni nacin?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:43. |