![]() |
ne kuzim nesto na torrenthr-u.. recimo skinio sam film, i ostavio ga na seedu, ali posto nitko ne skida vise taj torrent, dali mi tece onih 72 sata koliko moram drzat na seedu? ili? drzim ga vec 20 sati, a nisam uploado ni kb.. jel to u redu?
|
Pa imaš u profilu pod skinutim torrentima onaj bar koji se puni neovisno o seedu. Kad vrijeme istekne bar je zelen i pokazuje 100% ak me pamćenje služi.
Znači pod skinuti torrenti - odseedano. |
Zna li netko bar nekakav javni Njemački tracker? Ako već nitko nema privatnog.
|
Poštovani članovi naše male hrvatske P2P zajednice, i svi vi koji ćete to postati,
čast nam je i zadovoljstvo predstaviti vam novi tracker na našoj sceni, CroBytes ili kraće CBT. Dugo se pričalo kako pripremamo nešto, a danas smo odlučili, nakon nekoliko mjeseci rada, otvoriti vrata za javnost. Tracker osnovan od dobro uhodane staff ekipe uvijek spremne pomoći i napraviti dobru atmosferu, uz podršku gotovo svih članova originalnog RAKiJA teama koji su odlučili okreniti novu stranicu i prebaciti se na novi tracker, kao i nekih vama dobro poznatih uploadera. Ukratko, tracker je no ratio, s minimalnim rokom seedanja od 3 dana, maksimalnih 10 HnR bodova nakon kojih se gubi pravo downloadanja (ali ne dobiva i ban). Registracije su otvorene i slobodno se registrirajte, pogledajte i nadamo se da ce vam se svidjeti. Na trackeru nema još mnogo materijala, radimo punom parom na uploadanju, tražimo uploadere koji su nam voljni pripomoći, a ako nešto tražite što jos nije na trackeru, slobodno ispunite zahtjev u rubrici 'želje', a mi ćemo se potruditi u što kraćem roku udovoljiti vašem zahtjevu. Nadamo se dobrom druženju na trackeru, forumu i IRCu. S poštovanjen, //CBT staff |
CBT... ja ne vjerujem :D to je kao da je skraćenica BDSM ili tako nešto. CBT je inače... ma ukucajte u google cbt wiki pa ćete vidjet na što mislim :D
|
Citiraj:
A i ako popijes hnr bod ostavis ga 10 dana na seedu i bod se makne. |
Citiraj:
Da li to znači da RAKiJA team više neće uplodat na THR-u??????? |
Oce, sad se ima 2 rakija tima :-) Osnivac i jedan/dva clana su na thr-u a ostatak tima na cbt :-)
|
Jel se vole međusobno ili .... mislim Thr i Cbt???
|
Citiraj:
hrvatska je ovo ipak :P |
Eto, ja se regao pa što bude :D
|
Što bi bilo ekvivalent PTP-u za serije?
Znači, ogroman izbor s brdom raznih formata, pregledno i lijepo razvrstano? |
Meni je TvT.com ludilo i ne pantin kad san skinija neku seriju van njega, iako ljudima nije dovoljno fensi, pa se traži ekskluzivnije, zakupljuje seedboxove i sl.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala, idem žicat pozivnicu :D |
Citiraj:
|
A gle, meni ni iz džepa ni u džep;)
Meni osobno nikad više od tvt-a nije tribalo, bitmetv sam da nekome na f.hr još davno, btn san pustija da acc propadne zbog neaktivnosti... |
Prije nego kaj ponudite svoje pozivnice razmislite malo da li vam to vaš tracker dozvoljava...
Ja sam na svojem najdražem sad dobio blokadu i na kraju su me odblokirali ali su mi uzeli pravo pozivanja zauvijek koje sam imao samo punih dva tjedna.. A izrazito tesko ga je dobit. A ako me je netko prijavio jer sumnjam da su tako lako nasli na hrvatskom glavu cu mu zavrnut. Uglavnom ja vise nis ne mijenjam. A mislim da nikad ni nisam nista zamijenio. |
Na btn-u je počelo "darivanje", pa bi se valjalo logirat svaki dan :)
|
10GB Upload Credit
Zgodničko, ko instant lutrija, samo uvijek dobijaš a i đabe je. Nadam se par pozivnica dobit, da usrećim najmilije invajtom za Božić. |
Neželim ti kvarit raspoloženje, al teško da budeš dobio, a pogotovo ne par komada
|
a i zgodna je fora upload kredit na ratioless trackeru :)
|
zna tko kad starta Demonoid
|
Citiraj:
to je ko kad dobiješ tri Axe dezodoransa od troje različitih ljudi pod bor krajnje neinventivno bolje je da se iskupiš s jednim invajtom, jel čuješ BTN????!!!!! |
lol, daj si ban na trackeru :D Valjda si naučio da se tamo invajti daju na kapaljku il ne daju uopće :)
Za što se može zvijezda zamjenit? |
Dobro, kaj je to tak posebno na tom BTNu da su svi voljni dat bubreg za invite? Što tamo ima a na torrent dayu ili thru nema?
|
Da i ja se pitam ili da nema na IPT.u koji mi je pravi mali rudnik :).
|
pa najbolji izbor serija, uključujući i hrpu 'vintage' naslova koje TD ili IPT nemaju ni pod razno.
+ je lijepo, pregledno organizirano, svaki naslov je sortiran obzirom na kvalitet (SD/HD), izvor (BR, HDTV, DVD...) + je ratioless :D |
Citiraj:
|
7 dana FL bez presedana na KG!
|
lako moguće i zato što je ptp još 'u konopcima'.
|
Ili zato što je KG-u 9. rođendan. :D
Mislim da BTN ipak šiša dosta ostale trackere radi Gazelle i njegovog odličnog sortiranja, tako da je sve uvijek na dohvat oka. :D Koliko je Gazelle odličan, toliko mi i fali PTP i opcija Top 10, govno pojeo ovaj što DDoS-a. Samo mi nisu jasni ovi što traže TL, a imaju IPT ili još gore mijenjaju, čeka vas gorko iznenađenje. :D |
A jel ima kad taj BTN kad open signup? :D, iako čitajući malo unatrag izgleda da se taj pojam baš i ne može povezat sa tim trackerom ...
|
Citiraj:
Možda do kraja života (ako stvarno poživim do 120-e kako planiram) budem postao Master klasa koja može dijelit pozivnice: "Been here at least 12 months, has snatched (including uploads) at least 3,000 torrents, has 3,000,000 bonus points and downloaded/uploaded at least 7.5TB total. Custom Title & Unlimited Invites. Kings amongst men, next step is not for everyone." |
Citiraj:
Možda je ovaj put tražio 7 dana FL-a pa mu nisu dali. Samo su kukavički karagarđani popustili i izbjegli Zeiko tretman. :-) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a sto se tice inviteova, vise od 50% mojih je disableano zbog inactivitya a vecinu ih znam IRL. Naravno da nema shanse da dijelim inviteove po forumima. |
Jel valja šta taj xtremezone?
|
Zna li netko neki dobar torrent sa stručnim knjigama (konkretno, IT tematika)?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:03. |