PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Isus 11.05.2004. 23:21

Citiraj:

Originally posted by AMD
Jezuš Kristuš pa ti si zaostal 20 i kusur stoljeća. Danas je tehnologija napredovala zmislili su diesel, loživo ulje, plavi eurodiesel, biodiesel od uljane repice, ulje iz transformatora i sl.:D :beer:
NIsam neg kad sam kupoval Puntača prvi model ( '98) je Diesel bio dost skuplji a troši na 100km 3dcl manje od mog benzinca ( 1,1l, 55ks) a taj dieselaš je starog kova dakle trom ko traktor.

Sad skupljam za plinsku instalaciju.

mitzek 11.05.2004. 23:26

uh,uh.....

nejde mi ova dijeta vu zip...:D :D

Amdejac 11.05.2004. 23:29

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Je fakat...čim mu spomeneš da treba zalit novu pilu-mam si nekog posla najde:D

Alji...već smo mi napravili plan:)
Mitzek bu te čekal s jedne strane, ja sam od 22. svibnja u Strmcu Stubičkom pa si mi odmah prek brega, nebuš vušel:clap:

No, no kaj se plačete pa sam rekel da ga bumo zalejali. Još se uvek sječam kakve su mi dužnosti i ovlasti.:beer:

mitzek 11.05.2004. 23:37

mrmlj..tresu mi se cape od gladi...

1 privitaka
ihaa...

vga killer 11.05.2004. 23:55

Joj mitzek, žalim te.

Kad vidim ta popis i mene mam zaboli v želucu. Pa i ja i umrl od gladi.

Jelc 11.05.2004. 23:58

1 privitaka
Dakle-stvari sa večerom stoje ovak:
ljevo je za stričeka Jeltza
desno je za Mitzeka:D

Uz ovakve "prijatelje" ti ne trebaju neprijatelji:burn:

Isus 12.05.2004. 01:22

Citiraj:

ZAKON!!! : lol2 : : goood :

vga killer 12.05.2004. 01:40

LOLčina. Večera ko stvorena za mitzeka. :D

mitzek 12.05.2004. 09:09

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............

Citiraj:

svakoga dana, u svakom pogledu ,sve vise napredujem! svakoga dana, u svakom pogledu ,sve vise napredujem! svakoga dana, u svakom pogledu ,sve vise napredujem! svakoga dana, u svakom pogledu ,sve vise napredujem! svakoga dana, u svakom pogledu ,sve vise napredujem! svakoga dana, u svakom pogledu ,sve vise napredujem! svakoga dana, u svakom pogledu ,sve vise napredujem! svakoga dana, u svakom pogledu ,sve vise napredujem! svakoga dana, u svakom pogledu ,sve vise napredujem! svakoga dana, u svakom pogledu ,sve vise napredujem! svakoga dana, u svakom pogledu ,sve vise napredujem! svakoga dana, u svakom pogledu ,sve vise napredujem!

elem,za ovu sliku inace bi ti vec zi sekirom kucal na vrata,ovak,mrtav hladan grickam svoju mrkvicu i brojim kilice koje padaju..... dan peti........5 kila je dole,zeni rastu zazubice,klinci se cohaju po glavi i pitaju ,ko je taj stricek...susedi vise ne osjete potres kad prolazim pokraj njih na putu doma.......pes me gleda ispod oka..misli si svoje....al je hepi kaj se naganjamo ko dva mulca z loptom po travnjaku....uff.....nije da mi ne fali "Bakina domaca kuhinja" isva ostala nama mila mjesta...al red,rad i disciplina....uskoro bute vidli razliku...jos par dana pa postam sliku....:rolleyes: (licki medvjed na dijeti....):rolleyes: :beer: :beer:

Isus 12.05.2004. 09:58

1 privitaka
kaj to bu onda zgledalo ovak nekak.
LOL
: evil :

Isus 12.05.2004. 10:06

Mitzek! ne nemoj ne z čekićem to boli,au : bonker2 : au, au,!

:D

Jelc 12.05.2004. 10:57

Negdje pes već skriva i kosti od Mitzeka:D

Isus 12.05.2004. 11:17

Već vidim naslove u crnoj kronici.

"NEPOZNATI VANDAL PROVALIO U MESNICU "ŠTEF", NESTALO 15 KG MESA"

"OPAKI MESOŽDER HARA ZAGREBOM I ZAPREŠIĆEM, POLICIJA MOLI ZA POMOĆ"

"NEPOZNATI NA FARMI SVINJA OKRENUO POLA ŠTALE NA RAŽNJU, GRAĐANSTVO SE MOLI ZA OPREZ"

: roller :

Isus 12.05.2004. 11:19

Evo predsjednče da te malo utješimo pogleč si ovo. A ja sad gibam:burn: :burn:

http://www.restoran-dvapotoka.hr/stranice/menu.shtml

Isus 12.05.2004. 11:24

Kaj se sve nebu našlo na webu. : nuts :

PALAČINKE S MESOM

Malo je znano da su i palačinke mađarskoga podrijetla. Neke pokrajine, poput pokrajine Hortobagy, u njima su čak našle i svoj specijalitet, a to vrlo ukusno i omiljeno jelo danas je rašireno cijelim svijetom.

Sastojci za 4 osobe
8 palačinki
400 g krupno mljevene junetine
4 žlice ulja
1 glavica luka
2 češnja češnjaka
sol
crvena paprika u prahu
1 zelena paprika
100 g rajčice
15 g brašna
150 ml kiselog vrhnja
200 ml slatkog vrhnja
1 žlica Vegete

Vrijeme pripreme 1 h
Energ. vrijednost 823 kcal / 3447 kJ

Postupak
1. U tavi na zagrijanom ulju kratko popecite nasjeckani luk.
2. Dodajte mljeveno meso, dobro ga popecite, umiješajte crvenu papriku i nastavite pirjati uz zalijevanje vodom po potrebi.
3. Napola omekšanom mesu dodajte papriku i oguljenu rajčicu (sve narezano na kocke), nasjeckani češnjak, malo soli i Vegetu.
4. Na kraju umiješajte brašno koje ste razmutili s dvjema žlicama kiselog vrhnja, kratko prokuhajte i malo ohladite.
5. Tako pripremljenim nadjevom nadjenite vruće palačinke pa ih savijte u obliku jastučića ili na neki drugi način.
6. U istoj tavi zagrijte slatko vrhnje i ostatak kiselog vrhnja pa dio mješavine izlijte u vatrostalnu posudu. Po tome složite pripremljene palačinke i prelije ih ostatkom vrhnja. Stavite u vruću pećnicu da se kratko zapeku.
Posluživanje

Palačinke s mesom ukrasite po želji narezanom paprikom i poslužite vruće.
Savjet

Ovako pripremljene palačinke možete panirati i pržiti u ulju te poslužiti s kiselim vrhnjem.
Mala tajna

Dodatkom brašna i vrhnja u mesni nadjev dobit ćete kompaktniju masu i dodatnu aromu.

Jelc 12.05.2004. 11:27

Gibam i ja ostavit par somova za osiguranje, tehnički, i ine stvari...šmrc...:(
A još sam jučer skužil da mi se razlila LITRA ulja u prostoru za rezervni kotač...jaooooo, pol dana sam čistil:fuming:

Isus 12.05.2004. 11:29

Nemrem odoliti

Al ipak evo nekaj kaj je prikladnije.

Dijetna salata od krastavaca

Vrijeme pripreme 5 min
# 2-3 KRASTAVCA
# 1 JOGURT
# SOL, PERŠIN ILI KOPAR

Priprema:

KRASTAVCE OGULITE I NAREŽITE NA TANKE ŠNITICE, POSOLITE I PRELIJTE JOGURTOM. TKO VOLI MOŽE DODATI I MALO PAPRA, TE SJECKANI PERŠIN ILI KOPAR
IZMJEŠAJTE I JEDITE ODMAH, JER AKO STOJI KRASTAVCI PUSTE VODU
: evil :

Isus 12.05.2004. 11:31

Citiraj:

Gibam i ja ostavit par somova za osiguranje, tehnički, i ine stvari...šmrc...:(
A još sam jučer skužil da mi se razlila LITRA ulja u prostoru za rezervni kotač...jaooooo, pol dana sam čistil:fuming:

Baš sam zračunal ka me bu sma maaterijal došel 823kn+600-800kn rada, već vidim da bum se fino zabavil a sledeći mjesec 2soma za tehniči osiguranje i ine pizdraije.

Jelc 12.05.2004. 11:36

Bljak:D
Krastavce samo oguliš, posoliš, narežeš, pospeš češnjakom i preliješ hladnim vrhnjem:D
Mljac:)

mitzek 12.05.2004. 12:21

rekel bum ti samo jedno............

Citiraj:

Originally posted by Isus

PALAČINKE S MESOM

Malo je znano da su i palačinke mađarskoga podrijetla. Neke pokrajine, poput pokrajine Hortobagy, u njima su čak našle i svoj specijalitet, a to vrlo ukusno i omiljeno jelo danas je rašireno cijelim svijetom.

Ocjena: Glasajte
Sastojci za 4 osobe
8 palačinki
4 žlice ulja
1 glavica luka
2 češnja češnjaka
sol
crvena paprika u prahu
1 zelena paprika
100 g rajčice
15 g brašna
150 ml kiselog vrhnja
200 ml slatkog vrhnja
1 žlica Vegete

Vrijeme pripreme 1 h

Postupak
2. Dodajte mljeveno meso, dobro ga popecite, umiješajte crvenu papriku i nastavite pirjati uz zalijevanje vodom po potrebi.
3. Napola omekšanom mesu dodajte papriku i oguljenu rajčicu (sve narezano na kocke), nasjeckani češnjak, malo soli i Vegetu.
4. Na kraju umiješajte brašno koje ste razmutili s dvjema žlicama kiselog vrhnja, kratko prokuhajte i malo ohladite.
5. Tako pripremljenim nadjevom nadjenite vruće palačinke pa ih savijte u obliku jastučića ili na neki drugi način.
6. U istoj tavi zagrijte slatko vrhnje i ostatak kiselog vrhnja pa dio mješavine izlijte u vatrostalnu posudu. Po tome složite pripremljene palačinke i prelije ih ostatkom vrhnja. Stavite u vruću pećnicu da se kratko zapeku.
Posluživanje

Savjet

Ovako pripremljene palačinke možete panirati i pržiti u ulju te poslužiti s kiselim vrhnjem.
Mala tajna

Dodatkom brašna i vrhnja u mesni nadjev dobit ćete kompaktniju masu i dodatnu aromu.
Posluživanje

Savjet

Mala tajna

O ISUSE!!!!!!ZAR ME I TI IZNEVJERI????
vracam sa zelenaskim kamatama!!!!:D :beer:

Paske 12.05.2004. 13:03

Citiraj:

Originally posted by Isus

PALAČINKE S MESOM

Ocjena: Glasajte
Sastojci za 4 osobe
8 palačinki
4 žlice ulja
1 glavica luka
2 češnja češnjaka
sol
crvena paprika u prahu
1 zelena paprika
100 g rajčice
15 g brašna
150 ml kiselog vrhnja
200 ml slatkog vrhnja
1 žlica Vegete

Vrijeme pripreme 1 h

Postupak
Posluživanje

Savjet

Mala tajna

Posluživanje

Savjet

Mala tajna

Upravo maloprije je printer završil s dokumentacijom mog budučeg gableca :D :beer:

Jelc 12.05.2004. 16:49

Nije loše, nije loše...sam bu nam Mitzeka hertz ostavil ak nastavimo:D :D :D

A i pizza-palačinke nisu loše:)

Jebate, ak tak nastavimo-bojim se da bu počel mačku i pesu od usta otimat:D

bdw-bem im mater lopovsku...sad su se zmislili i nekakve naknade za okoliš:fuming: , i to dobiješ "RJEŠENJE" od nekakvog fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti...ime ko da je iz Alan Forda:D :D :D :D

Sve u svemu-2600 krznatih, i to sa 50% popusta na osiguranju...
Tridesetak gajbi Žuji bog te...:D
Omanje krdo malih pu-ajceka:)
Jaoooo...

IceFisherman 12.05.2004. 19:44

Obratite pozornost na ovo u attachu.
Pa to trebate proslaviti :beer: :D

vudu2 12.05.2004. 21:51

Vidim da ste stručni pa........

Vidim da nisam jedini koji je na dij.....e.......ti.....
Pošto sam privatno žderonja........godine staža......nose.....kile
I jerbo imam 16 god odlučio sam nešto poduzeti i.... ode ja sa starom na prezentaciju "herbalifea" i uvjere me da je to zakon, da ću izgubit "ugodnu popunjenost" tom prehranom. I ja mislim, kad su stalno govorili o 100% prirodnim stvarima, "savršenom prehranom" i to, da će to biti i jestivo, a kad ono, nema se šta za jesti......vaaaaa.......1 mjesec te prehrane (doručak,večera,dopuna ručku) se sastoji od 3 vrste tableta(prešano povrće,soja,etc) i nekakvog kao krašekspresa, tako da zapravo samo ručam, a košta 900kn za mjesec(!), pa ako odustanem stara će me ubit. No ostao je jedan FULL SIZE obrok,ručak, bez OGRANIČENJA, a starci sutra odlaze na sportske igre, pa molim vas, kao stručne osobe uglednog udruženja, za prijedloge šta da sutra napravim.

Jelc 12.05.2004. 22:12

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
Obratite pozornost na ovo u attachu.
Pa to trebate proslaviti :beer: :D

A vidio sam, vidio:)

Jelc 12.05.2004. 22:17

Re: Vidim da ste stručni pa........

Citiraj:

Originally posted by vudu2
I jerbo imam 16 god odlučio sam nešto poduzeti i....
Čuj-imaš 16 godina, zaključak se sam nameće...probaj malo nekaj dvonožno navlačit a ne samo komp:)

Paske 12.05.2004. 22:31

Re: Re: Vidim da ste stručni pa........

Citiraj:

Čuj-imaš 16 godina, zaključak se sam nameće...probaj malo nekaj dvonožno navlačit a ne samo komp:)
Drugim riječima - hapi curu u discu/klubu i deri miško :D

vudu2 12.05.2004. 23:15

Re: Re: Vidim da ste stručni pa........

Citiraj:

U procesu....................................

BUT
Treba i u ovom pogledu srediti

mitzek 12.05.2004. 23:37

žderonje i Opera 7.50....

hihi otprl sem chatroom na operi...zove se kratko i jasno :
Žderonje/Zagreb/Croatia...

ajde sad da vas vidim tam za probu.......:D :beer: :beer: :beer:

dijeta...-5 kila !!!:smoke:

: goood : : goood : : goood : : goood : : goood :

vga killer 12.05.2004. 23:43

E mitzek, sad kad si na dijeti više nećeš moć davat lovu za HW nego za nove hlače i košulje. :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:31.