PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   HT (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=79)
-   -   T-Com MAXadsl (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=141082)

doky 25.03.2012. 21:03

Koji bi od ta dva bilo isplativije uzet, odnosno za koji se može više dobit, ili je svejedno?

Ati freak 25.03.2012. 21:03

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2129875)
Thx za info.. Imam Mini, tako da bi ovaj novi išao na prodaju.. :chears:

Ionako ce ih njuškalo biti puno. Rađe ga cuvaj ili pokloni.

Omerta 25.03.2012. 21:31

Citiraj:

Autor dokis (Post 2129887)
Koji bi od ta dva bilo isplativije uzet, odnosno za koji se može više dobit, ili je svejedno?

A neznam.. Mislim da je Mini puno bolja opcija, više ljudi ima njega ako se ne varam, za ovog drugog nisam ni cuo nikad.. Mini ima sve što treba imat jedan smartphone.. Dobar i ok velik ekran, proc 600MHz, gps, WiFi, itd.. Mene jako dobro služi..
Citiraj:

Autor Ati freak (Post 2129888)
Ionako ce ih njuškalo biti puno. Rađe ga cuvaj ili pokloni.

A i to što kažeš.. Budem vidio još..
Najprije cu ih sutra nazvat da vidim dal ih imaju na stanju..

ssanjich 25.03.2012. 23:22

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2129796)
Trebalo bi ovakve komentare pokazat nadležnim osobama u T-comu..

Može te sram bit..

a njih još više zaboli.... :lol2:
na takve stvari ne možemo utjecati...i nemamo o čemu pričati...

neki dan me zvala žena da ja prenesem svojim šefovima da je t-com preskup... mislim, evo poletila... to ih zanima jednako koliko i molekularna biologija :kafa:

Reedy 26.03.2012. 18:33

Citiraj:

Autor ssanjich (Post 2129973)
a njih još više zaboli.... :lol2:
na takve stvari ne možemo utjecati...i nemamo o čemu pričati...

neki dan me zvala žena da ja prenesem svojim šefovima da je t-com preskup... mislim, evo poletila... to ih zanima jednako koliko i molekularna biologija :kafa:

Ne pravi se pametna, srce na ruku niste niti P do poštenja, niste niti U od usluge. Istina je da vi kao služba za korisnike ne možete utjecati na cijene, al ljudi to više zovu iz nade da postignu nešto, zovu iz očaja :nono:... Doduše i u takvoj državi živimo kakva jest, ugl. to su već dublje politike, samo želim reći da ima puno boljih alternativa od t-coma. :)

KR-DI 26.03.2012. 20:17

Na koji način raskinut ugovor s t-comom za adsl, a da ne plaćam one dodatne penale, jer mi je hitno da do 1.4. raskinem ugovor, a još sam vezan uz adsl...

Hvala....

ssanjich 26.03.2012. 20:28

Citiraj:

Autor KR-DI (Post 2130470)
Na koji način raskinut ugovor s t-comom za adsl, a da ne plaćam one dodatne penale, jer mi je hitno da do 1.4. raskinem ugovor, a još sam vezan uz adsl...

Hvala....

nikako...

odnosno, jedino ako tehničari isključe "na zahtjev tehnike" :) znači, da ti se ne može pružiti kvalitetna usluga..

h3lld 26.03.2012. 20:31

Citiraj:

Autor Reedy (Post 2130419)
Ne pravi se pametna, srce na ruku niste niti P do poštenja, niste niti U od usluge. Istina je da vi kao služba za korisnike ne možete utjecati na cijene, al ljudi to više zovu iz nade da postignu nešto, zovu iz očaja :nono:... Doduše i u takvoj državi živimo kakva jest, ugl. to su već dublje politike, samo želim reći da ima puno boljih alternativa od t-coma. :)

Ima boljih alternativa gdje je to dostupno, a to je zasada jako mali dio hr. Ali ako je nesto cjenovno jeftinije od t-coma, ponekad ima i razloga zašto, od kvalitete same usluge, od podrške za usluge ( gdje nije rok unutar 48h za otklon kvara, kao kod t-scuma nego prije 7-10 dana ako su ljudi sretni ) itd. Nazalost T-com je najveci provider kod nas i to se barem kroz godinu dvije nece promijenit...

Citiraj:

Autor KR-DI (Post 2130470)

Hvala....

Pisani prigovor bla bla bla, jedino tako ili prijavit xy smetnji u roku 4 dana, ali i taj pisani prigovor ti je rok do 10 radnih dana, tak da ... jako su male šanse za raskid do 1.4 bez penala...

KR-DI 26.03.2012. 20:55

Citiraj:

Autor ssanjich (Post 2130477)
nikako...

odnosno, jedino ako tehničari isključe "na zahtjev tehnike" :) znači, da ti se ne može pružiti kvalitetna usluga..

E baš to me inače i zanimalo, znači mogu oni, pošto mi je brzina jedva do cca 1 Mbps, možda bih se uspio tu izvući....

Citiraj:

Autor h3lld (Post 2130478)
Pisani prigovor bla bla bla, jedino tako ili prijavit xy smetnji u roku 4 dana, ali i taj pisani prigovor ti je rok do 10 radnih dana, tak da ... jako su male šanse za raskid do 1.4 bez penala...

Ma žalit ću se svaki dan xy puta, opće nema problema....

Omerta 28.03.2012. 08:34

Na ovoj akciji za Galaxy Mini i još jedan model, ipak sam uzeo Mini i već našao kupca.

U T centru dužni su otključat mobitel, pa me zanima ako je tko upoznat, koliko im teba da to riješe, dal to riješe u jednom danu ili u par dana?

:chears:

Tom3000 28.03.2012. 14:27

Hm, meni prikazuje samo Samsung Galaxy Mini u ponudi, valjda su nešto mijenjali:

http://www.t-com.hr/privatni/interne...pogodnosti.asp

Burko 28.03.2012. 15:00

prikazuje i meni, no jucer mi frend koji radi u tcomu u sisku kaze da ne moze produziti ugovor, da su im sva produzenja na samsunga minija - stopirane. zasto, nemam pojma, a vidim da su na sluzbenim stranicama i dalje u ponudi.

ja se nadam da ce ostati i dalje mini galaksija u ponudi, inace ako treba ja jos godinu dana se vozim bez ugovora, dok ne bude nesto posteno.

RAUL 28.03.2012. 15:03

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2131502)
Na ovoj akciji za Galaxy Mini i još jedan model, ipak sam uzeo Mini i već našao kupca.

U T centru dužni su otključat mobitel, pa me zanima ako je tko upoznat, koliko im teba da to riješe, dal to riješe u jednom danu ili u par dana?

Treba im 2 godine dok ti ne istekne ugovor.Ukoliko si platio punu cijenu uredjaja javis se mailom njihov SZK i oni ti posalju kod za otkljucavanje.Ukoliko nije moguce otljucavanje putem koda, uredjaj im moras dostaviti u najblizu poslovnicu T-coma.

Omerta 28.03.2012. 15:35

Citiraj:

Autor RAUL (Post 2131892)
Treba im 2 godine dok ti ne istekne ugovor.Ukoliko si platio punu cijenu uredjaja javis se mailom njihov SZK i oni ti posalju kod za otkljucavanje.Ukoliko nije moguce otljucavanje putem koda, uredjaj im moras dostaviti u najblizu poslovnicu T-coma.

Kakve dvije godine i kakva puna cijena uređaja?

Pročitaj malo gornje postove..

Rekoh da sam dobio mob za 99kn za produženje ugovora na 24 mjeseca, i namjeravam ovih dana otić u T centar otključat ga.

Evo danas je došao Mini i jedna stvar me je jako začudila, na kutiji piše:

Faster
832 MHz
CPU

Inače Mini ima 600Mhz, koji se lako kloka na tu vrijednost, ali očito su počeli isporučivat tvornički klokan CPU..

RAUL 28.03.2012. 15:50

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2131913)
Kakve dvije godine i kakva puna cijena uređaja?

Pročitaj malo gornje postove..

Rekoh da sam dobio mob za 99kn za produženje ugovora na 24 mjeseca, i namjeravam ovih dana otić u T centar otključat ga.

Evo danas je došao Mini i jedna stvar me je jako začudila, na kutiji piše:

Faster
832 MHz
CPU

Inače Mini ima 600Mhz, koji se lako kloka na tu vrijednost, ali očito su počeli isporučivat tvornički klokan CPU..

Nece ti ga otkljucati.Prouci malo zakon na Stranicama HAKOM-a

Omerta 28.03.2012. 15:51

Citiraj:

Autor RAUL (Post 2131929)
Nece ti ga otkljucati.Prouci malo zakon na Stranicama HAKOM-a

SZK kaže da zakonski moraju, da neće bit nikakvih problema.. Eto, na to ću se vodit..

RAUL 28.03.2012. 16:02

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2131931)
SZK kaže da zakonski moraju, da neće bit nikakvih problema.. Eto, na to ću se vodit..

Ajde dobro, ako kaze SZK.Javi kako je proslo:chears:

Omerta 28.03.2012. 16:15

Citiraj:

Autor RAUL (Post 2131939)
Ajde dobro, ako kaze SZK.Javi kako je proslo:chears:

A gle, tko zna, možda si ti u pravu (makar to ne želim), jer ovi u SZK nisu uvijek informirani kako treba.. No tip mi je tako rekao i ja mu vjerujem, e sad, više ću znat kad se vratim iz T centra.. Javim kako je prošlo..

:goood:

h3lld 28.03.2012. 17:08

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2131931)

Moraju tek kad ti istekne tih 24mj. Znaci tek kad otplatis tu ugovornu obvezu, onda ti tek moraju otključati uređaj. Ne čim ga kupiš.

brmbo 28.03.2012. 17:16

Ja san pita u Zadru i teta je zvala nekoliko njih iznad sebe i kažu otključavanje tek nakon isteka ugovorne obveze iako to nema smisla jer kućni broj i net ako je vezan ugovorom nije mob a i nismo svi na njihovoj mriži.

demetrius 28.03.2012. 18:17

Citiraj:

Autor brmbo (Post 2131994)
Ja san pita u Zadru i teta je zvala nekoliko njih iznad sebe i kažu otključavanje tek nakon isteka ugovorne obveze iako to nema smisla jer kućni broj i net ako je vezan ugovorom nije mob a i nismo svi na njihovoj mriži.

sad ću ja čekat,meni treba na tele2 odključat ako uzmem samsung galaxy mini.

kolko čitam može se sam odključat,samo gubim garanciju ako se nešto dogodi mobitelu,neki tehnički kvar??ne moje odključavanje.

Omerta 28.03.2012. 19:22

Dečki, ako se ne varam, niste dobro shvatili jednu stvar.

Tip iz SZK mi je sve dobro objasnio, ovako:

Istina je da moraju otključat mob nakon isteka ugovorene obveze, ALI ja imam ugovorenu obvezu na ADSL a ne na Mobitel.

Njegovim riječima: Bez problema možete otić u T centar otključat mobitel, jer vi ste ugovorili obvezu za ADSL a što se tiče mobitela, možete ga bacit i u smeće, raditi sa njim što vas volja.

demetrius 28.03.2012. 19:42

se plaća odključavanje??

Omerta 28.03.2012. 19:47

Citiraj:

Autor demetrius (Post 2132073)
se plaća odključavanje??

Neznam sa sigurnošću (sutra idem popodne u Tower pa ću ti sve reć)..

Logički bi mi bilo da se NE plaća, jer su ga oni i zaključali, pa im je dužnost da ga i otključaju..

fanATIk 28.03.2012. 20:14

Citiraj:

Autor Burko (Post 2131891)
prikazuje i meni, no jucer mi frend koji radi u tcomu u sisku kaze da ne moze produziti ugovor, da su im sva produzenja na samsunga minija - stopirane. zasto, nemam pojma, a vidim da su na sluzbenim stranicama i dalje u ponudi.

ja se nadam da ce ostati i dalje mini galaksija u ponudi, inace ako treba ja jos godinu dana se vozim bez ugovora, dok ne bude nesto posteno.

Ja danas predvečer uredno produžio ugovor i dobit ću minija. Za onog drugog su rekli da ga više nema.
A kad ga dobijem, uredno odmah idem u poslovnicu da mi ga odključaju. Sve pet da produžujem ugovor za mob pa da moram čekat dvije jare, al za ADSL...

jurbAs 29.03.2012. 00:07

znaci na njuskalu i trznici mozemo ocekivat poplavu minija kroz par dana :D

Aramengo 29.03.2012. 09:46

Citiraj:

Autor jurbAs (Post 2132282)
znaci na njuskalu i trznici mozemo ocekivat poplavu minija kroz par dana :D

Neka neka, nabavio sam bonbon broj pa bi mi trebao i jos jedan mobic ubosti. dobro dodju ovakve akcije da se po pristojnim cijenama nabavi mobic.

Omerta 29.03.2012. 10:33

Evo mene drito iz T centra..

Pokazao kutiju sa Mini-jem, upisali su moj broj na koji cu kroz koji dan dobit obavijest u obliku sms-a (isto kao kad mobitel dolazi sa servisa).

U sms-u ce pisat kod za otkljucavanje. Ubacit ću karticu u mob, pisat će poruka da je mob zaključan i "unesite KOD za otključavanje".

Nakon što unesem KOD, mob će bit otključan.

Sve to je besplatno.

P.S. Da vam još jednom napomenem, ova verzija Galaxy Mini je GT-S5570i

Proc je sa 600 dignut na 823MHz, za ostale promjene neznam, vjerojatno sve piše na GSM areni..

Ranma 1/2 29.03.2012. 10:51

da, na T-Com stranici stoji samo Galaxy Mini tako da thanks za obavijest. :goood:

a šta mobitel dolazi zaključan na T-Mobile?

Zaggy111 29.03.2012. 11:23

Hvala za info Omerta. E da li je problem ako mi stari nije kod kuće kad dostave mob (na njega glasi linija)?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:47.