![]() |
Koji bi od ta dva bilo isplativije uzet, odnosno za koji se može više dobit, ili je svejedno?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Najprije cu ih sutra nazvat da vidim dal ih imaju na stanju.. |
Citiraj:
na takve stvari ne možemo utjecati...i nemamo o čemu pričati... neki dan me zvala žena da ja prenesem svojim šefovima da je t-com preskup... mislim, evo poletila... to ih zanima jednako koliko i molekularna biologija :kafa: |
Citiraj:
|
Na koji način raskinut ugovor s t-comom za adsl, a da ne plaćam one dodatne penale, jer mi je hitno da do 1.4. raskinem ugovor, a još sam vezan uz adsl...
Hvala.... |
Citiraj:
odnosno, jedino ako tehničari isključe "na zahtjev tehnike" :) znači, da ti se ne može pružiti kvalitetna usluga.. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Na ovoj akciji za Galaxy Mini i još jedan model, ipak sam uzeo Mini i već našao kupca.
U T centru dužni su otključat mobitel, pa me zanima ako je tko upoznat, koliko im teba da to riješe, dal to riješe u jednom danu ili u par dana? :chears: |
Hm, meni prikazuje samo Samsung Galaxy Mini u ponudi, valjda su nešto mijenjali:
http://www.t-com.hr/privatni/interne...pogodnosti.asp |
prikazuje i meni, no jucer mi frend koji radi u tcomu u sisku kaze da ne moze produziti ugovor, da su im sva produzenja na samsunga minija - stopirane. zasto, nemam pojma, a vidim da su na sluzbenim stranicama i dalje u ponudi.
ja se nadam da ce ostati i dalje mini galaksija u ponudi, inace ako treba ja jos godinu dana se vozim bez ugovora, dok ne bude nesto posteno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pročitaj malo gornje postove.. Rekoh da sam dobio mob za 99kn za produženje ugovora na 24 mjeseca, i namjeravam ovih dana otić u T centar otključat ga. Evo danas je došao Mini i jedna stvar me je jako začudila, na kutiji piše: Faster 832 MHz CPU Inače Mini ima 600Mhz, koji se lako kloka na tu vrijednost, ali očito su počeli isporučivat tvornički klokan CPU.. :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
:goood: |
Citiraj:
|
Ja san pita u Zadru i teta je zvala nekoliko njih iznad sebe i kažu otključavanje tek nakon isteka ugovorne obveze iako to nema smisla jer kućni broj i net ako je vezan ugovorom nije mob a i nismo svi na njihovoj mriži.
|
Citiraj:
sad ću ja čekat,meni treba na tele2 odključat ako uzmem samsung galaxy mini. kolko čitam može se sam odključat,samo gubim garanciju ako se nešto dogodi mobitelu,neki tehnički kvar??ne moje odključavanje. |
Dečki, ako se ne varam, niste dobro shvatili jednu stvar.
Tip iz SZK mi je sve dobro objasnio, ovako: Istina je da moraju otključat mob nakon isteka ugovorene obveze, ALI ja imam ugovorenu obvezu na ADSL a ne na Mobitel. Njegovim riječima: Bez problema možete otić u T centar otključat mobitel, jer vi ste ugovorili obvezu za ADSL a što se tiče mobitela, možete ga bacit i u smeće, raditi sa njim što vas volja. |
se plaća odključavanje??
|
Citiraj:
Logički bi mi bilo da se NE plaća, jer su ga oni i zaključali, pa im je dužnost da ga i otključaju.. |
Citiraj:
A kad ga dobijem, uredno odmah idem u poslovnicu da mi ga odključaju. Sve pet da produžujem ugovor za mob pa da moram čekat dvije jare, al za ADSL... |
znaci na njuskalu i trznici mozemo ocekivat poplavu minija kroz par dana :D
|
Citiraj:
|
Evo mene drito iz T centra..
Pokazao kutiju sa Mini-jem, upisali su moj broj na koji cu kroz koji dan dobit obavijest u obliku sms-a (isto kao kad mobitel dolazi sa servisa). U sms-u ce pisat kod za otkljucavanje. Ubacit ću karticu u mob, pisat će poruka da je mob zaključan i "unesite KOD za otključavanje". Nakon što unesem KOD, mob će bit otključan. Sve to je besplatno. :chears: P.S. Da vam još jednom napomenem, ova verzija Galaxy Mini je GT-S5570i Proc je sa 600 dignut na 823MHz, za ostale promjene neznam, vjerojatno sve piše na GSM areni.. |
da, na T-Com stranici stoji samo Galaxy Mini tako da thanks za obavijest. :goood:
a šta mobitel dolazi zaključan na T-Mobile? |
Hvala za info Omerta. E da li je problem ako mi stari nije kod kuće kad dostave mob (na njega glasi linija)?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:47. |