PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Torrent trackeri (NE tražite pozivnice ovdje!) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=119214)

intel freak 08.04.2010. 19:58

Citiraj:

Autor Constantine (Post 1616219)
jel ima kakvih novosti u vezi HDB.org-a,hoce li ikad otvorit invajtove?
ne visim vise po ircovima pa neznam kakvo je stanje,a invite trazim godinu i pol.

dobro dosao u klub, drzi se hd-torrents-a :care:

Constantine 08.04.2010. 20:18

ma kakav hd torrents,smece
također,u klubu sam vec odkad :(

intel freak 08.04.2010. 22:06

Citiraj:

Autor Constantine (Post 1616259)
ma kakav hd torrents,smece
također,u klubu sam vec odkad :(

istina ali ga barem imas u odnosu na hdbits :D

Constantine 08.04.2010. 22:50

imam i bit-hdtv i aweHD a bolji su od HDT

markoak47 09.04.2010. 13:21

Citiraj:

Autor Constantine (Post 1616443)
imam i bit-hdtv i aweHD a bolji su od HDT

po čemu to molim te

Mr.Ex.President 09.04.2010. 13:59

Ja bi reka da je HDBits.org kategorija za sebe, 10 mjesta iza nema nikoga, a onda su svi ostali više-manje tu negdje, nitko od njih se posebno ne ističe po nečem nego jednostavno svatko za sebe izabere jedan koji preferira pred drugima. Meni je uz HDBits, BIT-HDTV nekakav bekap, neko drugi više voli aweHD, netko treći HD torrent,...

tOta 13.04.2010. 08:39

Invite za G*T na IRC-u.

Tražite pojmove filenetworks blogspot i prvi članak u vrhu bloga.

Ja sam upao! :D

Lud76 13.04.2010. 22:51

I ja upao na G*T :D

tOta hvala puno na obavijesti :beer:

MixLix 14.04.2010. 09:15

šta znači G*T?

Constantine 15.04.2010. 14:26

zasto se sad najedanput treba stavljat zvjezdica,a prije se nije trebala,ili se varam?

MixLix 15.04.2010. 14:55

pa da naziv stranice nije isto šta i link...ja sam neki dan pružio informaciju da je otvorena registracija na TorrentSeedu.

Ovo sa zvjezdicama mi je skroz bezveze jer dobar dio ljudi ne zna što to znači.
Nema smisla niti pružati takvu informaciju.

tOta 15.04.2010. 18:13

Citiraj:

Autor Constantine (Post 1621975)
zasto se sad najedanput treba stavljat zvjezdica,a prije se nije trebala,ili se varam?

Ako je tracker naveo u svojim pravilima ne spominjanje svog naziva i sl. na javnim prostorima, onda se držim toga. Koga zanima o čemu se radi, stavio sam smjernice kako naći o čemu se radi u ovom slučaju IRC intervju za dotični tracker.
Citiraj:

Autor MixLix (Post 1622006)
pa da naziv stranice nije isto šta i link...ja sam neki dan pružio informaciju da je otvorena registracija na TorrentSeedu.
Ovo sa zvjezdicama mi je skroz bezveze jer dobar dio ljudi ne zna što to znači.
Nema smisla niti pružati takvu informaciju.

Pogledaj moj prošli post na temi, kada sam napisao puni naziv trackera uz hint za puni url tog trackera. Također u ovom slučaju dovoljno je copy/paste u Google smjernice koje sam stavio i naći ćeš sve što ti treba. Nema smisla ne poštivati pravila trackera. ;)

GoGoGamerS 16.04.2010. 06:35

Pravila trackera nisu da moraš metat zvjezdice gdje god stigneš.
Pravilo na svim trackerima je da ne stavljaš direktan link, već da navedeš tracker njegovom odgovarajućom skraćenicom.

Svaki tracker ima skraćenicu i kada se navodi skraćenica nemora se stavljat zvjezdica.
Primjer: GFT,BMTV itd...

Ovo stavljanje zvjezdica u skraćenicu je besmislica :) .

Shaper 18.04.2010. 15:45

Citiraj:

Autor GoGoGamerS (Post 1622562)
Ovo stavljanje zvjezdica u skraćenicu je besmislica :) .

Nije besmislica za one kojima je ime ujedno i dio urla tipa E****. Sa druge strane neki zahtjevaju te zvjezdice bez obzira sto se koriste skracenice; ScL -> sc*

MixLix 19.04.2010. 13:58

besmisleno je stavljati obavijest da je otvorena registracija na npr E****
što treba većini forumaša koji nisu upućeni o kojoj se stranici radi takva skraćenica značiti?

Mr.Ex.President 19.04.2010. 14:12

Besmisleno je ne stavljat točkice/zvjezdice ako tracker, odnosno staff to traži:)
Meni prvome je to retardirano, al ako poštujem pravila onda ili ih poštujem redom sva ili ih ne poštujem uopće, ne biram selektivno koje mi je drago, a koje ne. Tako da ako u pravilima stoji da se piše sa *, onda pišem sa *.
Za E*** i sl. uglavnon community trackere možda i nema smisla jer onaj ko to želi sigurno ima "jači" izvor od ovog foruma, ali za spomenuti G nije besmisleno, jer je to tracker za koji su uglavnon svi čuli, a oni koji nisu proguglaju u 3 sekunde, pogotovo jer je čovjek doslovno nacrtao šta i kako:
Citiraj:

Tražite pojmove filenetworks blogspot i prvi članak u vrhu bloga.
Najbolje da tlačite Jelca da ukine zabranu o direktnom linkanju, pa ćemo lijepo stavljat direktan link, da se niko nedaj bože ne umori ubacivajući u gugl pojam ili dva...

groc 19.04.2010. 15:31

Jel zna ko kakav dobar tracker sa metalom i rockom?

jollyb 24.04.2010. 12:54

hdme down? ne zeli mi otvoriti stranicu, mislim da jos od jucer navecer :/

EDIT: sve opet u redu

Blue_Fatal1ty 27.04.2010. 10:30

Jel zna tko kakav dobar trecker koji ima Utrke. Recimo WRC, DTM, F1, Nascar, Indy car...

hammer_of_thor 09.05.2010. 21:37

Taj TL kao da vam sere pare, a ne daje skidanje torrenata koji se nađu i na prosječnijim level 2 sajtovima (sa možda 20% manje seedera, a i tih 20% manje je opet dovoljno da razvijete punu brzinu).

Imam TL acc a koristio sam ga 2 puta, jedan od lošijih trackera uopće, FL-a nema uopće, ratio težak za držati, first class gluposti.

A.J. 09.05.2010. 22:02

sry na OT ali morao sam odgovorit

ne pricaj gluposti.. na tlu nije tesko drzat ratio.. toliko ljudi ima gore da se uvijek nadje leechera pa cak na dosta stare torrente.. na pocetku je teze dok niste power user jer imate waiting time na novije torrente ali poslije ide bez beda

Baja 001 09.05.2010. 22:03

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1640575)
Taj TL kao da vam sere pare, a ne daje skidanje torrenata koji se nađu i na prosječnijim level 2 sajtovima (sa možda 20% manje seedera, a i tih 20% manje je opet dovoljno da razvijete punu brzinu).

Imam TL acc a koristio sam ga 2 puta, jedan od lošijih trackera uopće, FL-a nema uopće, ratio težak za držati, first class gluposti.

Nemoj tako, tj ima jebenu ponudu, i odlične brzine i za stare torrente ;)
*AJ bio brži :D
Citiraj:

Tražim PassThePopcorn ili TehConnection

Dajem: a tražite nešto (imam par pozivnicaa)
*imam dobru vezu, neću sjebat acc

Citiraj:

Nekima sa čak 30 kpbs (if we're lucky) uploada je teško držat ratio, skinem nešto od 5 GB preko noći i moram seedat 3 tjedna skoro 24/7 da vratim.

Ne kažem da nema sadržaja ili da nema usera, ali je totalna glupost u usporedbi sa puno "slabijim" (na papiru) trackerima koji imaju i FL i odlične brzine i skoro pa isto toliku ponudu
Šta nasa navodi na zaključak, da FL torrente ne seedaš ili da općenito nemaš visoki stav o P2P comunityu kao takvom ;)
Pa meni ne pada napamet brisat torrente ispod 20 dana (taman bio ratio 10), osim ako nije neki ekstremni slučaj. Trenutno držim i više jer imam dosta HDDa.

hammer_of_thor 09.05.2010. 22:24

Citiraj:

Autor A.J. (Post 1640587)
sry na OT ali morao sam odgovorit

ne pricaj gluposti.. na tlu nije tesko drzat ratio.. toliko ljudi ima gore da se uvijek nadje leechera pa cak na dosta stare torrente.. na pocetku je teze dok niste power user jer imate waiting time na novije torrente ali poslije ide bez beda

Nekima sa čak 30 kpbs (if we're lucky) uploada je teško držat ratio, skinem nešto od 5 GB preko noći i moram seedat 3 tjedna skoro 24/7 da vratim.

Ne kažem da nema sadržaja ili da nema usera, ali je totalna glupost u usporedbi sa puno "slabijim" (na papiru) trackerima koji imaju i FL i odlične brzine i skoro pa isto toliku ponudu

GoGoGamerS 10.05.2010. 00:45

Za više/manje svaki no ratio tracker je potreban seedbox.

Ovdje govorim o našim brzinama uploada.
Imaš HD telku i želio bi svaka dva dana pogledat jedan HD film.
Skineš HD film od npr 10GB i ti taj film našom brzinom moraš vraćat više od tjedan dana.

Mislim da se svi slažu da su nam brzine loše, i radi toga moramo plačat seedbox.

danij3l 10.05.2010. 01:00

Citiraj:

Autor GoGoGamerS (Post 1640683)
Za više/manje svaki no ratio tracker je potreban seedbox.

huh?!?

ma sve se moze kad se hoce. nigdje nemam problema s ratiom iako ne koristim SB.

vorda22 10.05.2010. 01:24

jel demonoid sad public ili ima nekih restrikcija?

hammer_of_thor 10.05.2010. 03:19

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1640588)

Šta nasa navodi na zaključak, da FL torrente ne seedaš ili da općenito nemaš visoki stav o P2P comunityu kao takvom ;)
Pa meni ne pada napamet brisat torrente ispod 20 dana (taman bio ratio 10), osim ako nije neki ekstremni slučaj. Trenutno držim i više jer imam dosta HDDa.

Netočno, seedam sve što skinem.
Nije to 24/7 jer veza nije munjevita, ali skoro pa svaku večer ostavljam sve da seeda, ograničim uploade na par kpbs svaki i pustim preko noći

Neke torrente seedam tamo negdje od početka/sredine prošle godine (kad je torrentbits.ro imao sve na FL :) ) - dobro, tamo su sada više zbog toga što mi ih se neda micati, tj, ni ne smetaju mi u listi downloadanog, nego zbog dobrote moje duše da da seedam neke torrente evo godinu dana :D

the_ghost 10.05.2010. 09:38

Citiraj:

Pricas gluposti, ako je na necem jednostavno seedati onda je to TL.

win32 10.05.2010. 09:46

Citiraj:

Mozes nabrojati ona par privatnih trackera koji su bolji od TL, a ako ti ne treba acc mozes ga slobodno podjelit samnom... :kafa:

domis 10.05.2010. 10:36

iskreno i meni je TL glupost od trackera, ali uvijek barem ima sitnica kojih nema na drugim trackerima :)

nego. THR je srušen (opet) i hdbits ro je isto krepo

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:19.