![]() |
Citiraj:
Sam se ti nadaj...nebu kiše tak brzo:) |
Citiraj:
Ma da. Niti malo nebu kiša padala? Pa kak bum onda kopal kad je tak tvrdo.:confused: (Dobar izgovor zlata vrijedi);) |
Citiraj:
Ovak ak malo plusne-to ti je ništ... Dakle...ili bager ili kramp... Ma kog boga uopće kopaš tak dugaćko??? Plin? |
boooleee me ruukeeee!!!!
da,da....lahko se vami zmenoj napikavljati!!!
a ja sam dosad ošmirglal ,pogletal i triput ofarbal___ dnevni boravak 6,5x5.5 metri+kuhinju 5x3 metri i to je pri kraju a ostalo mi je jos spavaca soba 4x4 metri+hodnik od 6x1.5 metri+pa i plafono od tega .... dabogda vam bilo kak i meni...došel sam pred zid i uzmaka jok!!! sad hrabro odrađujem kaj nisam zadnjih 4 leta,pa ak preživim...... naširoko vam opišem slaboslikarske i lenčilaćke dogodovštine!!!!! :rolleyes: a ruke su mi kak da mi je šleper prek njih prešel....a o koljenima nebih uopće razgovaral!!!!! DEČKI.....AL ME SQUAW HRANIIIIII!! KAJ TI SRĆEKO POŽELI!!! IMA BOGA!!! javim se krajenm tjedna kad mi splasnu otekline po rukama !!:beer: :beer: |
Re: boooleee me ruukeeee!!!!
Citiraj:
Ja sutra idem ono dovršit... I još me čeka travurina:fuming: |
VIŠ VIŠ da si malo više bil na ženinoj kuhinji, a ne da si malo malo bežal kod punice sad te nebi bolela koljena jer bi se mogel i prignuti.
Ali da te utješim ja sam danas išel kupiti si hlače za subotu za svadbu jer vni jedne ne stanem od prošlog ljeta sam se zdebljal samo 17 kila. Kaj da ti velim kad si volim pojest. Evo neki dan sam samo za sebe spekel v tavici svinjska rebrica cca 70 dkg i punu fritezu pomfrija i to sam skoro sve pojel. Ostala su dva ficleka i pet krumpirića, a bilo je 23.00. ili ti jedanajst na večer. Zatim sam si spil malu karlovačku i prešel spat. Kak da se onda ne zdebljam?:confused: |
Ufff...to sa hlačama i mene muči:D
Ma još ih nekak i mogu obuč...ali kad treba sjest.... |
još maaalooooo......
...ruke sam si sastrugal,kolena su mi otpala pa sam si hitil teleće koljenice mesto njih,"sinčina" si je pod hitno našel posla,tak da ne mora "šlajfati"....squaw pak furt jambra da ne špricam po stolariji jer bu i nju trebalo farbat:fuming: :fuming: ...pa sad si mislite kak mi je liepe bilo zadnjih 10(deset) dana mog godišnjeg o...:grrr: :grrr: ...referat sa možebitnim slikcama pošaljem jutri dok se male otpočinem i nekaj z žličom hitim vu sebe,jer mi je pun k... roštilja i suhe hrane!! živio grah/ričet i par feferonki zuzamenn!!!narutlih und drei -vier kalte bier bitte!!!!
auf.....noć!!!:rolleyes: :beer: :beer: |
Re: još maaalooooo......
Citiraj:
Ja sam riješio samo kuhinju...trebal bi i lesu...i drvenariju...i....ma znaš:D Kad se jednom spukneš konačno delat-e onda bi žene da i hitiš koju "ruku" i na drvenariju,središ dvorište,promjeniš roženice i crijep:D :D :D |
:D jooooooooj!!!! deca,kak smo si hepiiiiii....
stvarno je dobro ispalo ,a i ja sam skupil bonusa kod drage.... nis me ni špotala ni za 5 hardova,bočnu stranicu za chiefteka z oblokom i lampicami,50000 cda kaj mi se sprehitavljeju posvuda... a borme ni za crosover kablovinje kaj bu me povezalo z mlajšima"!!!!!!(mreža,mrežica sa juniorčićem,nanu mu naninu...kad ga sad mrežno razbucam!!!!:rolleyes: :rolleyes: dakle.....morja oveg leta moja ritica ni sprobala,al sam zato sredil hižicu da si morem di pajdaše pozvati na belu ,kad zahladi!!!! pa nebum valjda z vami starim sovuljagama na forumu furt,ne!!:D :D ,zavisno od tega kak me buju karte išle!moram si i z vami dobar biti!!! btw,znate nekog kaj bi teral BAJSA po +37c za jen jedini cd??? i to 37 km u jednom smjeru???ccccccccc,kaj znate kak se ona zver zove,morska kaj ima klečća???:rolleyes: :rolleyes: :D :D :beer: je, deca baš tak!!! ja bi njemu spomenika zdignul negdi tam na biciklističoj stazi...aha,da!!:beer: za volju 5+!!!! živel RAK i njegova deca!!!!!:beer: :beer: |
A barem bude omršavio:D
A ja budem još drmnul kupaonu,lesu,i to je to. Samo me jebu one cjevi od centralnog vrag mater:fuming: za popizdit... Aaaa znam jednu biciklisticu taman za RAK-a:) tak sam se bio jemput/kad sam još bio mlad:) / našvasal da me jadna morala na rami od bajsa pelat od S.Marofa frendu u Laduč...ha-ha.to je bio prizor... A imala je kondicije... |
Citiraj:
ha,ak nas i takvi ko on čitaju....ma ne šalim se,sad se spremam ispirati prašinu i farbu iz grla,pa tražim neke istomišljenike ito,pak se je i on ponudil...ne za delati....za kumpaniju itak pa ono....fakat bi mogli jedan prigorski frkljez složiti,a JELC???a onda ih bumo doma razvozili z RAKOVIM "author"om....žemo???:beer: :beer: ideje su dobrodošle!!;) |
A-čuj...najbolje je nać se na pijači pa se dogovorit:D
|
Citiraj:
furt nekom ne paše,nemre baš tad..... ili misliš napravit cjelodnevo PROŠĆENJE????????he-*he...onak sa kotlovinicom,klobasama,srnećim il veprovim paprikašem i sl zapodzubspopelancijama????:rolleyes: :D :D ja sem navek ZA.......same reci di i kad i mam dojdem!!!!bar do 25.08. dok sam još na godišnjem....:D :D |
Citiraj:
Baš sam bio na Prošćenju u Stenjevcu i sjetio se da smo se mogli naći... |
Ljudi evo i ja sam stigel nakon tjedan dana namakonja nogica vu slanoj vodi.
Nemrem se sam sebi načudit kak sam zdržal na mesu tjedan dana, a bormeš i bez kompjutera. Tak sam i ja dobil bonus kod žene jer sam se neprestano samo z njom družil i sad je tak heepy.:clap: Mitzek još ti čuvam grafulju. |
Citiraj:
btw....razmjena grafulje i pife(;) )poslije 25.08.,žemo???kad počnem delat,ne....:beer: :beer: |
Baš sam se preispital i skužil da ti imaš praf.
Kak sam se ja bogec bistrički narintal i kaj sam dobil????????? Tjedan dana vručine na +36, more na +26, a možda i više. Točka na i. 7 sati vožnje hoču reči stajanja u koloni od Biograda do Bistre ne račinajući čekanje trajekta i vožnju s njim. Jedino svjetlo u toj tmini je bila klima u viksi i uživanje u mesnim delikatesama. I daj mi sad poveč KAJ JE TO GODIŠNJI?:confused: :confused: |
Citiraj:
DEČEC DRAGI,JA SAM PROVEL 14(ČETRNAJST!)DANA G.O. GLETAJUĆI,ŠMIRGLAJUĆI I FARBAJUĆI!!!:fuming: :fuming: :fuming: gledaj to bar sa vedrije strane.......ti si bar nekam išel,a ja sam obnavljal stare zidine .tak da juniori imaju kaj nanovo mazati i trgati.....:rolleyes: :rolleyes: pas m....,JEDVA čekam da se idem natrag odmarati na posel!!¨!!!!!nek mi neko veli da nije bolje glumit da šljakaš na poslu...tam svi glume pa te i niko ne dira...ili doma kad ti squaw,punica,tast,deca,pes,mačka cviliju,jabijabijabi...............KLIK!gotovo...ja idem RADITI!!!! BOLJE MI JE.........:rolleyes: :beer: :beer: ....to su bili sitni isječci iz moje tragikomedije:mali i malo veći jadi starog drajcigera il skoro fircigera ! zvuči kome poznato...?:D |
1 privitaka
nakon farbanja....:rolleyes:
|
1 privitaka
srečom je loša webica...:D
|
1 privitaka
bar je dva dana bilo čisto....:rolleyes:
|
1 privitaka
sad mogu birat:podrum ili potkrovlje....:( :(
|
Citiraj:
Mislim-nema smisla...sad si sve fino zgletal i pofarbal,bu ti se vlažilo ak ne lupiš fasadicu:D ,fino termo-žbuku,pa fasadu pa da vidiš... Onak negdje u listopadu taman... Ak nebuš dobar bumo ti ženi pustili "bubu u uho" za fasadu...pa buš najebal kak žuti...:D :D :D :beer: |
A daj si zamisli benkovački kamen.
Kak bi mu to fino išlo (kamen po kamen palača). Žena bi mu se osječala kak princeza vu tim zidinama.;) |
Ahhhhh...tu sa foruma dogovorit se da se popije hladna žuja je izgleda malo veći kunst....
A niš...odoh ja iz ovih stopa u Prigorje zelene,nemoram niš delat/valjda/,budem vas se sjetil kad otprem jednu hladnu:D :beer: |
Citiraj:
da se ne ponavljam previse.....ko mi kriv kad sam to sam iskal!!!! ajde jelc centriraj mi malo poziciju vu prigorju da te male obiskavlem i maznem od zene i punice da se ne zmucis prevec,sirocek!!!!!moja me pusti z lanca jos ovaj vikend, a onda ponovo"arbeit macht frei!!!":rolleyes: :beer: |
Citiraj:
Da ne bi došlo do pa...nije ni moja runda pes:D :D :D Ko da bi te baba pustila da gibneš od doma:) Pa već sam ti jemput rekel gdje sam kad sam gore.... Ovak sam fino prešel u Zaprasić...kupil fino kilu "puter" bažuleka...punica je fine spekla soma i pastrvu onak u kuruznom brašnu...i naveče sam si lijepe otprl žuju...sjel vani...pijuckal i gledao Mars... Tak... Evo pizdun jen...negdje polovicom sljedećeg tjedna moram ostavit gore auto na servis pa bum bar dva-tri dana nekaj gore moral delat... Pa bum bil u kvartu... |
ko ti kriv.....
Citiraj:
|
mitzek lijenčino !
ja ne vjerujem da za kompom sjediš u fotelji. svaka čast!
|
Re: mitzek lijenčino !
Citiraj:
Ej Mitzek-kad bum gibal rego bum ti javil :beer: |
Re: mitzek lijenčino !
Citiraj:
a i liepe je dici noge na komp, da mi potpuhavlje pod jajceka male,tek tulike da mi neda zaspati....:rolleyes: btw...mreza radi......jos sam da se snage sila osovine udruze te mom picek-micek mozgu objasne step-by-step instalaciju i djeljenje internet share con.!:rolleyes: hu,poznavajuci sebe,to bu potrajalo bar do sisveta!!!(bum zasparal za krizanteme na juniorovoj vezi u belisvet!!)sile osovine(RAK-HORZA-I CO. p(r)ozvani ste!!!:beer: :beer: :rolleyes: a jELC-a bum tak itak otel kad se najdemo na pifi!!!!!(imam doma hlaaaane,bume i narezali nekaj ,a punica je bas zi protvanja gibanicu zvadila!!:rolleyes: :D (morti upali,ha jelc?) btw.ak negdo hoce pomoci vu tome ,toplo pozdravljam njegov doprinos!!! za tekuca i zvacuca potrazivanja molim najaviti se!!!(da skrijem sunkicu i kulen odlani!!!);) ekipu iz stanovite(KVAK-KVAK)firme sam nakon prigorskih susreta(z pifom i rostiljem!!),utovaril u afte i poslal podbreg!!!nis nisu prigovarali sefu kuhinje!!(nisu smeli!!!187/120, bivsi yu champ g/r hrvanje i judo.....pulen j corka !) |
A jebagavrag Mitzek...ti si njima nekaj slabo dal jesti i piti-kad jadan Horza nije imal snage ni komadić drota zakrimpat:D :D :D
Kaj si zvadil tuduma i komovicu:D ??? Ak bum išel teti u Stubake-vraćam se prek Kraljevog...nemoj da ti ja dojdem u inspekciju podruma:) bdw...budući da se ova tema i zove Žderonje...mene je nekak ulovilo za srčekima... Pa sam si danas piknul kilicu od malih pu-ajcekov, i iz ovih stopa ih idem napravit na "gusto" sa krumpačem:D Joj....obožavam to jest...ubit ću se "ko zadnja svinja:) :beer: |
mrmljjjjj................
Citiraj:
kaj se podruma dotikavle.......he pune je dvonozaca nutri zaslo al vec cetveronozno je islo vun....vrazji francuzer z brajde,tak prevari.......vuha se zacrvene nos oznojia smeh te same zeme i s tobom hice okolo!!!! vise junaka vu mom podrumu je od sebe napravilo bedaka!!!! btw a berba je blizu.......:rolleyes: |
A-ovo moje još malo pa gotovo:)
Fino maznem dva "pijata", pa da vidiš:D Idem onda fino malo čitat pa sve četri u zrak :D :D :D :beer: |
Citiraj:
ja slabo.....sam sam uspio maznuti 3 tost sendviča a posle je nastupila pokora!!!!(pa ko bu ti robu kupoval,pa skupa hrana,pa potencijalne bolesti os pretilost,krvni tlak,šećer...aja nato....da.da.draga,dodaj mi još 2 žličice u nesicu!!!!lol!!fulala me je z đezvicom!! |
Citiraj:
ja slabo.....sam sam uspio maznuti 3 tost sendviča a posle je nastupila pokora!!!!(pa ko bu ti robu kupoval,pa skupa hrana,pa potencijalne bolesti os pretilost,krvni tlak,šećer...aja nato....da.da.draga,dodaj mi još 2 žličice u nesicu!!!!lol!!fulala me je z đezvicom!! |
Viš...viš...dobro si me za tost podsjetil:D
To mi je omiljeno uz čitanje:) onak majoneze,neke salame i možda koji kiseli krastavčić... |
inventura skrinje.......
ne one s blagom,nego one s "nasim " blagom......pokazala je iznenadjujuce dobro stanje zaliha do sljedeceg unosa robe,tj mesnih i inih uzoraka!!
usto ,bio sam vise nego ugodno iznenadjen kad sam u najdubljem kutu drage i predrage mi skrinjice ugledao"nju"!da,vrecicu...smrznutu...al punu taaanko narezanih plucica....... ihaaaj ,nije da se nemreju kupit i friska,al to mi je poklon od punice,zdrava pljucica od njenog,"domaceg"puajceka!!!! uf,prvo ju moram nazvat i objavit joj vjecnu falu.......ti bokca pokraj 3 kceri i tolko zetof,ja sam bil prvi (i najbolji!veli ona)koji je nafcil kuhat i pogostit tasta i punicu...(na pocetku su se pitali kaj trebam i kaj bum zical,a sad cekaju samo da pozovem i veselo dojaseju!!!):rolleyes: uf ,i to se mora odradit koji put,ne? ne,ne njima spremim il rostilj il kotlovinu il kakve morske slastice( to i najvole!!),specijalitete ala pljucica na kiselo ,spremam samo za svoj gust!!(ostatak plemena sam vice:fuuuj kak to smrdi.....nebi ja to.....)meni je to delicija za +5!!misljenja?Jelc?:beer: |
Ajde da se i ja pohvalim kak sam nekaj kuhal.
V Subotu smo kod mene slavili majmunovo i naravno JA sam pekel roštilj (5,5 kg raznih mesnih delicija). Još je tu bila gajba pive i vu podrumu dve bačve najfinijeg Zagorskog TUDUMA.:beer: To je onaj dio kaj se sečam.:beer: Drugi dio je KAJ JE VEČ PONEDJELJAK.:beer: ZAKAJ JE VIKEND TAK KRATKO TRAJAL.:beer: Sreča pa sam bolje prošel od svog frenda koji je prije dva tjedna pijan opal vu vruču kotlovinu, ali pivu z ruke nije pustil nek ju je samo onak mrzlu stisnul k sebi. Iak je imal opekline II stupnja odbil je hospitalizaciju v bolnici.:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:08. |