![]() |
Citiraj:
|
@Omerta
Nije bulshit. Da li bi ja osobno volio da je to moguce? Naravno. Ko ne bi? No gledas stvari iskljucivo iz svoje perspektive. Boli Apple (ili bilo koju drugu megakorporaciju) neka stvar sto moja i tvoja placa nije dobra kao kod japanca, amera ili shvabe. On svoje naplacuje koliko naplacuje, i zanima ga iskljucivo zarada. Uostalom, i sam sam developer. Radio sam na preko sad vec 90 aplikacija za razne strane firme. I nikad nisam vidio slucaj da netko svoju aplikaciju naplacuje jeftinije u Bugarskoj nego li u Njemackoj. Cijena je ista. Kupi ako ti treba ili ti se svidja, nemoj ako ne odgovara. Jbg, kapitalizam :) |
Divno, još i braniš kapitalizam :D
Nisi mjerodavan da pričaš o ovim stvarima, jer si stvaratelj a ja korisnik.. Da si barem realan, ali nisi ni to :) |
Da stvar bude bolja, ti jesi kupio pjesme preko iTunesa, ali ne možeš s njima raditi što te volja.
Prije dosta vremena se neka poznata faca (B. Willis?) zakačila s njima jer je htjela svoje pjesme ostaviti nasljednicima. I onda se ispostavilo da te pjesme ne može dati drugome. |
Koristi li itko Force Touch? Po nekima trenutacno gimmick koji ce ubuduce posluziti, a po nekima odlicna stvar. Spadam u ovu drugu vrstu i brzo sam se navikao. Jako brzo, iako sam mislio da mi nece trebati, sad ne mogu zamisliti koristenje Safaria bez toga.
I jos jednom, ovo chudo jednostavno leti. Nije stvar da sam dugo na Androidu bio, vec i u usporedbi sa iP6 kojeg sam kratko koristio, ovaj mobitel je prebrz. Valjda novi nvm chip cini cuda, drugog objasnjenja nemam za ovako ubrzanje :) |
Koristim force touch , u zadnje vrijeme sve vise i vise i odlicna stvar, a o brzini sve vec znano, telefon je brutalno brz i fluidan, appovi se instant otvaraju, a pogotovo interna memorija, nema cekanja na ucitavanje fotki, sve je odmah tu.
|
Vidio i oprobao uživo ip6s. Samo riječi hvale imam za nj. Ali... jebogaled, pričate o tom mobu kao da je brži od misli, a da svi ostali mobovi imaju kašnjenje od 1 minute naspram njega :D
Apeliram da budemo objektivni... :) |
Druze, mislim da sam sve samo ne pristran. Jer radi prirode svog posla imam pristup svemu i svacemu. A i osobno koristim apsolutno sve dostupne mobitele. Osim WP-a koji mi nije legao, no koji je takodjer jako fluidan i brz na smijesno losim konfiguracijama. Kome lezi WP odlican je izbor. I samsunga koji mi je radi TW-a pojeo sve zivce, tako da od Notea 3 nisam kupio osobno ni jedan samsung, iako i njih vidjam i koristim svaki dan :)
No od svega sto sam probao, ni jedan mobitel po brzini nije ni blizu iP6s. Za razliku od Androida, frame rate animacija ne opada. A jbg, tu sam ipak pristran, jer sam ljubitelj takvih 'sitnica', i osobno u svom poslu pazim na takve detalje koji mnogima ne znace apsolutno nista, ali eto, meni znace. A ocito nisam jedini. Sto se pak tice brzine misli, tu sam na zalost jos na gingerbread i iOS3 verziji sa svojim mozgom, tako da meni i Note3 radi brze od mojih misli, kamo li nece tek iP6s :P |
Staro za novo
http://www.tportal.hr/gadgeterija/te...Hrvatskoj.html |
Citiraj:
6S plus me doduse razocarao po tom pitanju. U par situacija je bio vidljiv pad frejmova. Navodno rijeseno sa iOS 9.2, no nisam imao priliku vidjeti je li istina. |
Ma ajfon je brz, tu nema dileme, al nije sad to neki svemirski doživljaj, najbliži njemu bi bio Huawei 6P i Samsung S6, al potonjeg tek dok se "dovede u red" onda radi kak bog zapoveda:D pošto ima isto UFS kao i ajfon 6s...
|
6S Plus meni ne ulazi ni medju top 10 phableta koje bih kupio. Jednostavno je prevelik za tih 5,5 incha, nezgrapan i poprilicno sklizak. Taj dizajn moze proci kod 6S (iako meni osobno nije nesto bajan), no kod Plus verzije stvarno izgleda smijesno. Ako nekome poput mene odgovara i Android, a zeli phablet, stvarno ne vidim smisla da kupuje 6S Plus.
Citiraj:
http://www.abstractpath.com/2012/why...are-so-smooth/ P.S. Post je iz 2012 godine, ali ne igra godina nikakvu ulogu. Google je malo pokusavao to srediti, ali nije uspio. Za potpuni uspjeh morao bi mijenjati sami koncept na kojem su sve gradili, pa bi sve silne aplikacije sa play storea pale u vodu :) |
Citiraj:
|
iP5se će vjerojatno dolaziti i u pink verziji
http://appleinsider.com/articles/16/...on-report-says |
Ok, a dali će biti i u nekoj drugoj boji osim te?
|
Kao što piše u članku, još će ga biti u silver i space grey boji.
|
Nisam čitao sa razumijevanjem :p
To sam čekao, super, jači hardware a veličina kao 5s.. |
Evo jos malo "sourceva" koji kazu rose gold kao i do sada
http://9to5mac.com/2016/02/06/rose-g...-ipad-macbook/ |
Imam ajfon 4s ios 7.0, kako ga update na 7.1.2 posto mi pod update nudi samo 9.2.1?
Ili da odem na ios9? |
Citiraj:
|
Koliko me sjecanje sluzi, iOS 7.0 radi uzasno lose na iP4s. Zena je na zadnjem updateu, radi stvarno pristojno. Nije kao na iPhone 5 npr., ali radi sigurno bolje nego na 7.0. Ili me pamcenje lose sluzi? :D
|
Citiraj:
Odi na iOS 9 , 4S na 9.2.1 radi puno bolje nego na iOS 7. |
Trebam li napraviti hard reset nakon sto sam napravio upgrade na 9.2.1?
|
Ne.
|
Citiraj:
Ovisi s koje verzije iOSa si napravio hard reset. Ja uvijek resetiram mob na tvornicke postavke kada su vazniji i veci updateovi, dakle npr. s verzije iOS 8 na iOS 9. |
Citiraj:
|
Sa 5 ili 6 verzije, ne sjecam se vise, evo me na 9.3 beta verziji. Ni jedan reset nisam napravio, i ne vidim stvarno razloga da isti napravim, posto sve radi i vise nego odlicno.
|
Citiraj:
Ne znam, ja radim. Nije problem poslije vratiti aplikacije. |
Znam da nije. No ne vidim razloga. Da sam nekad dozivio neki problem, sigurno bih reset napravio. No nisam. Iako sam citao da se nekad stare datoteke znaju zblesirati i podivljati ako vec nisi par godina reset radio. No valjda sam imao srece, ili je pak to blesiranje rijetkost :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://img.alicdn.com/imgextra/i2/11...!!11667076.jpg http://erpimgs.idealhere.com/ImageFo...fc5c06f014.jpg |
Kakva je situacija s otključavanjem iPhone preko rsima? Jel to još uvijek radi? Konkretno, radi se o iPhone 5.
|
|
Nisam htio nepotrebno otvarati temu na tržnici, pa da pitam ovdje...
Naime, frendica ima S4 star tri godine. Prije pola godine pojavio se problem s wifi-jem pa je promijenila wifi čip. Međutim, nakon mjesec dana ponovno se javlja isti problem i ponovno mijenja čip koji je ovaj put trajao nešto duže, ali svejedno je riknuo. Zanima me koliko može dobiti za njega? Očuvan je i bez ogrebotina, izuzev problema s čipom u odličnom stanju. |
Misliš 4S?
Meni je na 4S otišao power button tj zaštekao, ne može se više pritisnuti, naručio bih s ebay-a novi ali ne znam što je točno otišo, tipka ili nešto ispod, zna itko što bi trebao naručit? |
Da, 4S, zabuna. :D
Uglavnom, 16 GB verzija. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Znači tipka mi ne treba jer kad ju pritisnem ne čuje se onaj klik? |
To je to. Desni vrh kabla je power button
Nisam siguran hoce li ti raditi senzor,izgleda mi jako jeftin kabel ali ako radi javi jer je za te pare poklon. |
A znaš li možda gdje bi mogao uzeti malo bolje kvalitete?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:54. |