![]() |
jah malo sutra kao combo tuskar razvaljuje.. tusk+techi = gg u 10 minutama budes veci lvl od midera xD
|
Najveći problem dote, nemogućnost reconnecta je riješen za one koji igraju na playdota.eu botovima (i još nekim drugim), odnosno bit će od sljedeće verzije bota.
http://www.codelain.com/forum/index.php?topic=11529.0 http://eurobattle.net/showthread.php?t=121456 Citiraj:
Zato je tuskar banan zajedno sa phoenixom u ligi pa se uopće nemoraš brinut koji je jači. Tuskara treba balansirat malo što prije, Phoenix još i prolazi. |
ma icefrog je potpuno zabrijao sa tuskarom, taj heroj je izvan svake granice normalnog, nemože ga se toliko modati i oslabiti, jedino što se može kod njega napraviti je ukinuti onaj snowball skill. Mislim budimo realni, taj skill heroima u timu s tuskarom prakticki daje kelen's dagger s ministun efektom!
po meni potpuno nebalansiran heroj od icefroga, neznam na kaj je on mislio kada je radio tog heroja, znam da na balans sigurno nije... |
Iistina mada jest sad oslabljen zbog "fall" dmg od ulte ukinuta je i stim je 1v1 puno lakse, mada kao sto je receno snowball ili ukinut ili dozvolit da povuce samo 1 osobu + 20% slower od hero speed bilo bi nest za pocetak
P.S Pupo igram na gareni, i tu nije banan. Iako je op moze se snjim nositi (: |
Istina da je tuskar zeznut, tak da treba grlit tower dok ti neko ne dođe u genk :)
|
Nekidan sam igrao protiv tuskara i taurena u lejnu. Nemaš što napraviti, instakill u 80% slučajeva.
|
Mene smeta kaj te tuskarova kugla stana a još nije došla do tebe.
Trebalo bi i brzinu kugle možda malo usporiti da ipak imaš šanse da joj pobegneš. |
Citiraj:
Jel nije ta kugla target spell, pa da ide do tebe kud god pobjego? Pričam napamet, nisam igro s njim nijednom:D |
Ma cast range joj treba još malo nerfat..
ak su abadonu nerfali aphotic shield cast range na 250.. što je poprilično sranje, onda bi trebali i ovo.. |
eh...kaj onda velite na mortred+wisp combo
tuskar je nula prema spomenutom... svi skillovi su mu za gank (osim one sige) tak da se jako lose skalira u lategame, dok wisp daje MS, AS, stun, slow protivnika i instant gank/escape (i to sve bez itema :D) |
istina nije to losa combo ali dzaba ti je kada dodje tuskar+techi i do 10-20 minuta ti radi instant kill, ako igraju dva jarana tuskar se nafida do te mjere da kasnije jebe sve ^^
|
odličan primjer ovoga što je domis napisao/la u vezi wispa i gankanja:
http://www.youtube.com/watch?v=Rlt6vYEbZWU#t=7m00s mogućnosti su neograničene :cool: |
Jel ima netko problema sa spajanjem na Bnet?
Krene skidati nekakav update, baci error i neće se spojit. |
Opet je izišla nova verzija.. meni uredno radi.
|
v1.26 je vani...version switcher rules :D
btw. pobral sam 3 dana ban na RGC radi psovanja i provociranja jednog kretena koji mi je na CM modu ukral heroja :lol2: |
Ima netko AI jedne od zadnjih verzija?
|
Citiraj:
|
Mogu li se ikako izvući cd keyevi od Reign of Chaos i Frozen Throne-a ako su igre instalirane?
2 dana pokušavam naći original boxove, cd-e i keyeve u njima, ali bezuspješno :( |
probaj s magic jelly bean key finderom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:59. |