![]() |
Iskreno se nadam da to nebu bilo tako kako je prikazano na tom Marine traileru. Xenomorph se zaleti i onda mu fakat treba sekunda i po' da se pokrene nakon što je marinac promijenio poziciju...
Ovak' liči da je na najlakšem...( Rookie u gornjem desnom kutu ?:stoopid: ) I jesam ja ono čuo neki ženski glas? Komunikacija s drugim ljudima dok trčiš po mračnim hodnicima prepunim Xenomorpha? :banned: |
sry ot: ovo meni mjuza za tamanit aliene :fiju: http://www.youtube.com/watch?v=9e5cqe_JE0Q :Machineg:
|
Citiraj:
|
aj mi pliz odgovorite na ovo (da ne otvaram novu temu)
u AvP2 - igram ulogu predatora...i rjesavam misiju "rescue clan mates" - prodem mimo onog snajperiste na tornju i popnem se dizalicom u neki "toranj" s vise razina - poubijam sve i kaj sad...nikak se ne mogu maknuti s mjesta. Vidim da mi je na nekim konzolama zeleni kvadratic...kaj, trebam nesto aktivirat? kako? sve sam ih ubio - pa di su ti clan mates?? pliz :) (i oprostite kaj vam spamam temu) |
|
puno hvala...
jedva cekam da nastavim igru :) MA KOMA! pa kak da ovo napravim: At the back of the elevator, you'll find a panel. Hack it and then turn back around, where you'll notice a ladder has just appeared......Once you're up the ladder, proceed into the elevator-shaft. Open the lid and drop-in and kill the fellow inside. s kojom kombinacijom tipaka? stiscem sce moguce...ne ide!:stoopid: edit - ma evo skuzio sam...ne mogu vjerovati, tu sam opciju vec jednom probao al nije uspjela...mora da sam nes krivo napravio sad sve sljaka :) |
nekontam ovaj novi AVP... po ovim videima sto sam video, mislio sam da ce biti puno bolji sto se tice grafike, umetne inteligencije i pokreta likova...
i dalje se drzim da je avp1 i doom najscary igre po meni... |
Danas izlazi
|
Citiraj:
|
Samo za informaciju. Onaj tko napiše od kud je nabavio igru (link, skraćenica itd..) dobiva odmor (naravno ovo vrijedi samo za ilegalne puteve).
|
uuu 2DVD-ja , 16 gigera.... može :D
|
ne vidim jos nigdje review, samo ovo:
http://www.gamespot.com/pc/action/al...ary;user-score jel tko odavle vec probao? |
Citiraj:
|
Naravno da neće. 3 dana treba našoj pošti za po Hrvatskoj, kamoli ako dolazi iz inozemstva...
|
Ima li ta igra podršku za lan, osim klasničnog MP-a???
|
hmmm. dobro, fercera na max sve 1080p konstantnih 60fps
dobra grafika.... igrat ću navečer,,, nemre se to prek dana :-) |
jeli ima ko da je počeo SP da napiše kakvi mali review kakav je gameplay, grafika, bugovi i sl.?
|
prešao prvu misiju s marincem, atmosfera odlična, grafika također sve na max ne trza ni malo. grafika bolja nego u multy demo-u. nekih bugova nisam zamjetio do sad, jako lijepi efekti svjetlosti i sjena. eto to je što se tiče prve misije s marincem, mislim da je igra kvalitetno napravljena i da ću je sigurno preći cijelu.
|
jesi probao multi?
|
16 GB?
Bolje da ima nenadyebivo dugačku kampanju... |
probao i ja orginal iz kazahstan mi dosla :beer: uglavnom nije lose grafika je odlicna na ultrahigh vrtim na gtx260, atmosfera u mraku odlicna zasada vidit cemo kasnije, alien navaljuju odma igram sa marincem...
Uglavnom velika ocekivanja sad cu viidt hoice li biti opravadana. AI nije losh isto zasad na normal alieni fino izbjegavaju paljbu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znam da ih ima 3, kako bi to bilo da ih ima manje/više :stoopid: :D Kažem, ima da sve tri budu veri-friking-mač velike :) Iskreno, neznam kolika je kampanja u novom omiljenom COD-u, nisam je ni pokrenuo :p |
sejvam igru i idem loadat ono sve prazno neam nijedan sejvan WTF
|
Citiraj:
"Iskreno, neznam kolika je kampanja u novom omiljenom COD-u, nisam je ni pokrenuo" --- :wtf2: ti nisi normalan :roller: Meni ce to biti jedino od CoD-a sto cu vidjeti, ali u svoje vrijeme :kafa: |
Citiraj:
EDIT: @dejan Poslao sam ti PM |
Citiraj:
za 5 sati sam prešao marinca i tak tak,dobra je mjuza a ostalo malo iznad prosjeka. Grafika je ok ,radeonke igru pojedu za doručak, sa svom silom aa i dx11, drži se 60 fps ko blesava. Počeo sam s alienom i čini mi se zanimljivije... btw. čim upalim lampu igra se zruši na desktop,pa je nisam ni koristio |
Citiraj:
za 5 sati sam prešao marinca i tak tak,dobra je mjuza a ostalo malo iznad prosjeka. Grafika je ok ,radeonke igru pojedu za doručak, sa svom silom aa i dx11, drži se 60 fps ko blesava. Počeo sam s alienom i čini mi se zanimljivije...[/QUOTE] e bi mogao probati kak' radi to u DX11 samo sa jednom 5870 ? Bas me zanima, s obzirom da sam planirao to igrat' na jednoj 5870, DX11 i full HD rezoluciji :fiju: aj' bio bih ti zahvalan :chears: edit* pa wtf za lampu, ona je navodno 50% sustine Marine gameplay'a :X |
Citiraj:
Mod: magarac nauči se quotati! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:40. |