![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Yessss opet roštilj, 10ak ćevapa i krmići njam-ej
AMDejac, e jel ti imaš još uvijek visoki tlak? Sjetila sam se da probaš njupat ciklu; sok od cikle, 1L dnevno. Prirodni snižavač tlaka :) |
Citiraj:
|
I kaj, niš? blah. Onda probaj maknut sve žene; one po defaultu dižu tlak :D
|
Citiraj:
Ja sam ogladnio sad u pol 12. to nije dobro. Idem popit 2 litrof. Vode, jel. :) |
kaj stvarno cikla snizava tlak?
nisam to znala...ajde dobro, sad cu pocet po cikli derat :) umjesto po paprici i paradajzu |
Citiraj:
|
Citiraj:
Usput, danas sam složil rajnglu đuveđa...pravo ljetno jelo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nemoj mi to spominjat.aaaaaaaaaa!!! Malo pivo (0.25) 25Kn! On topic. Lagana vecerica, 2 čajne paštete, šunka, čvarci i malo crvenog luka. Zaljevam u nedostatku piva sa juice vodkom :D (poželio se :D) |
Bio na selu, ja i did napravili salatu od pomidora, narezali pršuta i paškog sira i na kraju zalili sve to sa žujom :beer::smoke: Sad se osjećam loše :D
|
Citiraj:
Btw, 0.33 heineken u Carpe Diem i Venerande na Hvaru..85kn |
Citiraj:
anyway, brisnuo danas ranije s posla, uhvatio ukućana/e u nedjelu, šniceli+pommes frittes+salata od pomidora i paprika.....reakcija i egzekucija preostalog - munjeviti!!!! :D |
Jutro su bile palacinke sad idu raviole sad idu raviole s umakom od sira mljac!
|
Četri kranjske, dva kuhana jaja, raženi i hrpa hrena:)
Nakon toga hladna pivčuga:beer: |
Citiraj:
|
Cekam pizzu. Vec par dana jedem dostavu jer mi se neda kuha. I tako ja genije jucer narucio lazanje. Iz Kuma. Fuj.
Nisam mogao pojest, a nisam mogao ni dat psu. Jer je to ODVRATNO. Dakle ono sto mi hitno treba je dostava za zapad sa dobrim lazanjem. Jede mi se lazanje, a nema teoretske sanse da si sam radim. |
O bokte, ja iz Kuma ne narucujem vec godinama :)
|
Citiraj:
Kaj oni dostavljaju skroz do tebe ili imaju vise pizzeria? |
Ma to sam narucivao na pred-pred-bivsem poslu blize centru :)
|
Danas sam cijeli dan oglabao pečeni buncek. :(
|
i zato si tuzan? :D
jucer navecer sam skuhala minestrone :)...odlicna mi je ta juha...odlicna:goood: tako da cu to smlatiti kad se vratim s posla a za dorucak sam maznula 3 topla senvica i :kafa:...kaj bum za gabelc jos ne znam ali znam da cu cijelo vrijeme zobat gorđže...donesla mi je mama domaće :care: btw, jelc, amdejac (i drugi iskusni kuhari) - gdje (i koje) kore za strudle kupujete? ili radite sami? ja nemam vremena ni zivaca sama razvlacit tijesto pa molim preporuke za dobre gotove kore jer ove kaj sam probala (valis aurea i tena) su odvratne jedine dobre kore su mi od rafajca, ali koliko znam toga u zg nema za kupiti :( |
najbolje je solo napraviti jer gotove ne valjaju :)
|
Domaci ajvar i to onaj iz serije Ljuto Extreme 1gb DDr8 , i neki raženi ...
|
nije poanta ajvara da ti izgori usna šupljina.
imam doma 15 flašica blagog i 15 flašica umjereno ljutog...malo je ljut ali ipak osjetiš ajvar :) |
Citiraj:
i zato molim prijedloge za gotove kore :fala: |
Zrinka-imaš na Trešnjevačkom:)
Danas se možda zaletim do najdraže punice...brijem da budu opale fileke sa špekom:D |
Ja Mlinarove kore kupujem. Skroz su dobre! Za protvan ih trebaš 10ak, 15ak, ovisno koliko rolica radiš. Razvaljamo tijesto možda triput godišnje, sama to ne znam radit doduše, pukne uvijek :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:24. |