![]() |
Dobre Ždere, nakon bake smo se malo prošetali do Route 66 na koju pivčugu i to je to:D
Dobro je bilo, naŽderali smo se, napili i nasmijali-jadni Razer je dobio custom čobanac od strane jedne nakupine bjelančevina:D |
Je, odlične ždere. Klopa opet po starih 50kn, ali bome smo se nakrkali. Pretjerao sam brijem, ali natrpavali smo se svi :D.
Kasnije nakon 2 pive djelio banove po volji i želji, dogovarao sa Torom kako ćemo dić lovu na forumu i tako. Vrga se hrabro sjeo odma među admine :D :) |
Citiraj:
|
evo i mene doma... jebo takav route kad hamdija stigne postat prije jedan :D
|
'twas not nice, guys!
jedem kefir. pijem? pijem kefir. večeras se lupalo po gembačima. |
ja došo prije 15 minuta doma. pas mater i zagrebačkom elekrtičnom tramvaju.
good nite. Citiraj:
:goodnite: |
Isprike. :D
@sisa..ti kad ti žemska vrati jajca onda se možeš javiti :D |
neloše, neloše - bolja klopa nego zadnjih puta.
|
Citiraj:
Ja sam pobjego ranije vidio da matori počeo banove dijelit i bez vucine kompanije :fiju: Jesam lijepo reko da nisam normalno ispao: http://www.pohrani.com/f/2g/FJ/1VoHeBkQ/dsc00188.jpg Očito je koji sam :D EDIT: da, bilo mi je drago da sam finally upozno ljude. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa dobro zašto pobogu sad kad mene nema baka složi tak nekaj za žderat. :fuming: |
Ja sam joj rekel da bude nekaj za žlicu a ostalo je nabrajala dok nije došla do toga pa sam joj rekao da može:)
|
Citiraj:
A uostalom što se buniš, bio si u slavoniji - nije da si ostao gladan ;) |
Ma super je jučer bilo, hrpa ljudi je došla-čak se i Krešo dotepel:)
Ali kad je vidio kam je zašel brzo si je našel posla:D |
Citiraj:
btw. Još sam uvijek u VU, i budem još par dana. :D |
Citiraj:
|
Evo da se i ja javim :D Živ sam i zdrav unatoč ekstra instanci octa u mojem čobancu :D Bilo je odlično, ekipa, cuga, klopa super, kao i na prošla dva puta i jedva čekam iduće Žderonje :D :beer:
|
Citiraj:
Ajde Hamm nebudi pi... i stavi slike after :roller: Planirao sam doci ali me ljepsa polovica sprijecila :hitthewal: Lagano se pretvaram u Sisu... :fiju: |
Nema slika after jer bi svijetlo smetalo ekipi. :)
|
Citiraj:
bitno da je bilo ok,nego nitko ne pise o temi trznice,da li je dosla opce na dnevni red? Ili je to tabu tema pod prijetnjom posjeta Banniji? :lol2: |
Citiraj:
Rijedak je nešto :D |
Pol hašea lupit u bažul pa da vidiš:)
|
Ma to sam stavio previse vode, došla stara pa rekla da nisam normalan, isparilo je pola od toga :)
|
Provale večeri:
BFG - big fucking gay najbolje je vjebati vjutro kad je pizXX s govnom potprta :D Pošto sam se dovukao neznam ni sam kad doma,nema ručka,maznul sam cheese tu u kvartu u pečenjari :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW,senor SU i ja smo skuzili tek nakon petih ždera i tek u teškoj cugi da smo djelili iste prostorije za pušenje(citaj: WC) cca 3 godine u Ruđeru :lol2: |
Udruga, udruga :p
|
ajd, i meni drago da sam opet bio čut što ima novoga. i za divno čudo nisam banan. mozda na banijadi poberem, ali zasad je oke :p
drugi put cu se potrudit duze ostat :D |
|
Ismet, hehe :D
|
Hahaha :D
|
Uj, nije mu ovo trebalo:D
|
Ismet moj stari drug. Već ste prije par godina skužili kaj piše. :D Malo senilnost stisla s godinama? :D
Roštilj je došao fakat jaaako malo, a radi već cca 5.g :) |
Kupijo babo za kraj Ramazana?:D
Ja danas lupam po musaki:) |
Jašta da pečemo krmetinu! :D
|
Krizma u familiji. Čobanac od 14kg divljači. Pečenka iliti kak bi vi Zagorci rekli odojak. Janjetina s ražnja. Patite. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ubil bi sad za čobanca dobrog... uffff.... |
Citiraj:
Aha kak da ne. :D Taman smo spekli vratinu i carsko meso. Uz to krumpač, mješana salata, mladi lukec, ajvar i pifkan fresssh :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19. |