![]() |
ja ne znam ali meni ti kebbi tak gadno izgledaju da mi se jednostavno ne da opce probat :stoopid:
mozda se varam i mozda je super, ali mi gadno zgleda, jako gadno :fiju: enivej, za dorucak sam mazula ostatke bučnice i jogurt, sad pijuckam :kafa: i smisljam kaj bi mogla za gablec jesti bas su nas zahebali, em smo u pripizdini, em su nam zatvorili pekaru, krcma je digla cijene a u konzumu imaju tak jedno 2,5 peciva koja se prodaju vec do 11 h...:nono: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jezik pregrizla za ovaj quote gore!!! :)
isto tako moja djeva veli da joj od malena smrdi u i/ili oko mekdonaldsa i nemre ga smislit (osim šejka ili tako neke single-stuff) i reko pa donijet ću ti burger neki i odvali se... ne, ne i ne, sustavno odbijanje. zato ona dobije šejk, a ja 42 različita burgera :) |
Danas je bio radni ručak na brzaka-šest tosteva (po dva prešana, vratina i pršut+ostatak gaude i chili ementalera) i 1/2 litre jogurta...bulšit...gladan sam ko njasvi od takve hrane:)
|
ubio ostatke štrudle sa sirom :)
mmm..taman za spavanac :) |
Žderonje 29.08
Tor Jelc Maher Hamm Amdejac Daddy Zunzara Rak Buljo Matesonik |
Citiraj:
evo, za danas sam si slozila dva sendvica - dvije kifle namazane ABC sirom, prešana šunka, dimsi i paprika |
maltretiraj dragog da ti slaže gablec :D
|
Žderonje 29.08
Tor Jelc Maher Hamm Amdejac Daddy Zunzara Rak Buljo Matesonik Wolverine Ni danas izgleda ništa od regularne papice...prvo me ono krme matoro:D zajebalo za čobanac, žena nema cajti kuhat a meni se neda... Mislim da ipak budem danas isprobao taj Ruby comes back:) |
jelc..kaj bu se jelo na žderama?
|
Citiraj:
Nadam se da ne kasnim i da nisi ostao gladan. Ja sam gladan na poslu, nisam stigao jesti, samo sam srknuo tri velike kafe, herc mi lupa ko divlji. Doma čeka graf ćušpajz s kobasicama :D |
Citiraj:
Buduci da te Jelc baka izdala u mojem zadnjem razgovoru s njom da forsas festfud bio bi red da malo urgiras i skrenes prema pravoj hrani.:D:fiju: |
Budem se večeras čul sa bakom za jelovnik:)
Daddy-još nije zima toliko:D |
@Hamm, daj se sjeti uslikati tu mesinu od kebaba kod doma sportova. Tamo nikad nisam jeo, a na većini mjesta gdje rade kebabe uglavnom prodaju, kao što Bubba kaže, paštetu :(
|
Ne znam di ste naletili na "paštetu", ali tak nešto još nisam vidio. Obično jedem na Tkalči, na lijevoj strani prije Oliver Twista, ili u Skalinskoj, na lijevoj strani prije Nocturna. Odličan je i na jednom i na drugom mjestu, jedino što ljuti umak više nije tako ljut kako je bio prije
|
@Roberto..budem :)
@1v@n...ljuti umak nije ljuti umak iz razloga da ti spali porbavni trakt i dišne puteve nego samo da bude malo ljut..ne volim preljuto jer to ubije okus hrane :) |
baj-d-vej...a gdje je ona pica papučarska?
Vratio se sa mora, vidio da su Ždere, pito ženu, dobio zabranu pa šuti ko zdapi:D Ili joj opet nije nasnimio sve codece kad je išel na more?:D |
Kaj di je, eto ga preko puta mene.Kenjka na sve strane.
Koliko puta ga je muski rod zvao nazad no neda se gad, ne da. |
Citiraj:
|
Vec sam ga ja pingao preko MSNa...nesiguran je.boji se..potlačen je..žena ga drži doma na lancu :D
|
Citiraj:
|
Ajde Sisa...budi muško, lupi šakom o stol i zacvili: draga, ljubavi...jel mogu?:D
Falil si nam zadnji put... |
Citiraj:
|
O vidi ti to, reunion nakon ljeta, kako dirljivo, vjerojatno na cugu navratim;)
|
Citiraj:
Žderonje 29.08 Tor Jelc Maher Hamm Amdejac Daddy Zunzara Rak Buljo Matesonik Wolverine vga killer |
Ja ću malo kasnit jer sutra imam dosta posla. Planiram da ću doć oko 18:00.
@Plesnjivec Nemoj se poždreti. Malo mi sačuvaj. |
jelc kaj se jede?
inace skupilo nam se dosta ekipe |
Jelc, jesi zvao Masnog ? :D
|
pital sam ja masnog dal ide,kad sam bil u linksu pred par dana,rekao je nekaj o nekoj svadbi na koju mora ici....................... uglavnom nema njega......
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:03. |