![]()  | 

Danas najvjerovatnije kukuruzni tost i salama+jogurt, za sutra planiram domaću pizzu:) 
	 | 

U zadnje vrijeme nešto često mi se isprepliće kombinacija 
	burek & 2x jogurta + pizza  | 

Ja si još gruntam da li bi jogurt ili kefir sa chilijem:D 
	 | 

@ Bukva 
	Same here :) Isto već par dana @Jelc Kefir sa puno čilija :) A kasnija parada u stilu Thompsona na školjki, neprocjenjivo :D  | 

Kupil sam si kefir, topli kukuruzni talijan, sir i panona salamu. 
	Malo soli i chilija u kefir pa na slamčicu sa sendvičem-izvrsno:)  | 

Paprika, paradajz, k+ tuna komadi u umaku od paradajza i neko pecivo. Taman dok ne dođem doma. :p 
	 | 

Lista za Ždere 21.05.2010 
	Hammdija Jelc tor superunknown masni daddy rak vga killer cuga: syss Mad_Duke  | 

Hammdija Jelc tor superunknown masni daddy rak vga killer cuga: syss Mad_Duke codiac jel zna tko di u zagrebu ima dobar sufle ? (vjerovatno sam sjebao spelling :D ) dakle kolac punjen vrucom cokoladom sa kuglom sladoleda. U plato-u u kaptolu je bio preeeeeeeeeeeeeeeedobar i sad nemrem naci nigdje priblizno dobar :( isto tako ako netko zna neki fensi rostorancic sa dobrom klopom neka pukne adresu :)  | 

Citiraj: 

Bas je frend bio neki dan i nahvalio ga je na sva usta. Jedino racunaj da su i cijene fensi :D  | 

Imam neke šnicle vulgaris s zelje salatom. 
	Za ždere javim u petak u pola 5,da me ko zadnji put ne deportiraju u Garešnicu poslom :D Citiraj: 

| 

Citiraj: 

ma manji problem mi je cijena al kad nema parkinga onda sam lud :( ajde dajte jos koji :D  | 

| 

Rubelj :) Mora da se šališ :D 
	 | 

Što? Barem se najedeš ko čovjek :D 
	Citiraj: 

Ima na Jarunu (jezero, ne kvart) jedan-dva, možda i tri fensi-šmensi resorana. A u blizini imaš i http://www.restoran-laboca.com/kako-do-restorana.php Ako tražiš HC fency, onda gledaj malo po hotelima, jel...  | 

decki moj iskreni savjet vam je ako ste prave zdere trk u podsused u samoborsku klet ( vjerujem da nema osobe koja nije cula za to ) 
	rezervirate si terasu,plate su im jebeno jeftine,uglavnom jedem tam vec dugi niz godina, svaki put sam sve iznenadeniji sa klopom i cugom  | 

Citiraj: 

| 

Rado,već sam ja i Plimu u Bistri preporučio no onda smo došli do zaključka da se nemali dio ekipe voli obezglavit od alkohola i ko bu takav 20km+ radio do doma? :D 
	 | 

Citiraj: 

Vise nego pristojni su Okrugljak i Baltazar (sama hrana je vise tradicionalna nego fensi). Moji doma su mi redom preporucili Black Rock, nikako da odem. A fensi smensi Mano, Takenoko, Esplanada...  | 

mano mi bas i nije dobar :(  
	takenoko je ok u esplanadi nisam bio :D  | 

gladujem danas... 
	stara pravila neku zbljuvotinu, pa idem van popapati koji kebab i ubit tugu u tocenom paulaneru ! :beer:  | 

Lazanje, upravo gotovo i još vruće... :D 
	 | 

Samoborsku Klet kod gazde Denisa isto toplo preporučam. 
	Predobro mješano meso. S druge strane ak si ekipa želi popit ima Taxi i naruči si neki monovolumen sa 7 sjedala i podjeli trošak. Ispadne 30 kn po osobi. :)  | 

Fake burek (od jabuke), 4 voćna jogurta, mješana, 2 klipića, pola litre čokoladnog mlijeka, 2 lisnatog sa čokoladom... 
	:D Eto što se desi kad zaboravim da nisam jeo i onda odjednom ne mogu stat jesti kad krenem.  | 

Citiraj: 

Uvijek nasmjesen na sanku sa cigarom u ustima i skropecom u ruci :D Dusa od covjeka, a takav je stimung u cijelom restoranu. I k tome dodaj prejebenu klopu i cijene koje su smjesno niske za kvalitetu usluge koju nude :D  | 

Hammdija Jelc tor superunknown masni daddy rak vga killer MAHER cuga: syss Mad_Duke codiac  | 

Citiraj: 

Do podne kavica, a popodne škropec ili mala Bavaria. :p Di možeš dobit onakvu platu za 90 kn. 2 krmića, 2 carska, kobasice, ražnjići, pljeskavice, čevapi, šišćevap, jetrica sa žara sa češnjakom, šampinjoni, pomfri, 3/4 kruha, luk i kajmak. Nisam mogao izdržat, a da ne pogledam slike. :) http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=150899  | 

Je, vodil si tam ženu samo zato kaj si računal da buš i pol njene porcije poŽderal...ko te ne zna prasac pozojni:D 
	 | 

DAkle,za večeru sam za preporuku otišao u jedan stakehouse na burger..... 
	MATER!!!!!!!!!!!!!!!!! Pol kile pljeskavica,salata,paradajz,babricue sauce,špekčine..... nakon toga,ako ga uspijete konzumirat cijelog,svejedno vam je živ il mrtav :D ja ga maznuh uz pomfri i pivčugu,frend je pokleknuo na drugom katu! mrcina1 mrcina2  | 

Citiraj: 

i jos pokoja kugla urnebesa i to je to :D ah morat cu uskoro do kleti opet vidjet sta ima :D:D  | 

ošla stara na putovanje i ostavila pajcekovo rebro sa hrskavom kožicom i pekarski krumpir + mladi luk. 
	smrdim na 100m sa preprekama :D  | 

Citiraj: 

| 

Ma oko 6-ice ti bude klopa cca... 
	 | 

Upravo narucio ovo: http://tinyurl.com/24xthyj 
	Hammdija, vodim te na ovo prvom prilikom, da te imam za sta zaebavati ko ti mene za one lignje :p  | 

Hammdija Jelc tor superunknown masni daddy rak vga killer MAHER codiac cuga: syss Mad_Duke Renesis valjda budem došao malo vidjet što ima novoga :)  | 

Danas domaća pizza:) 
	 | 

Ha ha... Sad si me sjetio. Frend je prije podosta vremena radio pizzu doma, onako, dok gledamo film da si prigrizemo. Bez nekih pretjerivanja, okus savršen, onako malo ljutkasta, malo po njoj kujena, koji feferončić, crne masline...  
	I f....n' cement marke "2/1" od tijesta. Ono što je ostalo od nje mogao bi čovjek koristiti kao frizbi, ili ploču za pikado, ako strelice imaju vrh barem od stirije, ako ne i od nečeg tvrđega. Dobra vijest: od toga datuma do danas je naučio kako se barata brašnom i vodom. :zdero2:  | 

kad i di su sad najnoviji ždere? 
	 | 

Onak,vrijeme piše 2 posta iznad :D lokacija tam kod strojarstva pretpostavljam :) 
	Ubijam gorgonzolu s sviježim kruhom  | 

Hammdija Jelc tor superunknown masni rak vga killer MAHER codiac cuga: syss Mad_Duke Renesis Daddy  | 

PoŽderao ostatak pizze ali sam još gladan-brijem da bum namazal šnitu raženog sa masti od pečenja i zalil pivčugom:D 
	 | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:40. |