![]() |
baš gledam ove hands on videe, ova crta crna gore di su senzori mi se ne sviđa
gledali su video, na tom dijelu je rupa bila a lijevo i desno od nje je slika videa |
Ma jebe me se za cijenu, uvijek imas opciju ne jest, nosit dronjke, kurvat ako si zensko. Skupi se para nekako, pogotovo nama tehnoloskim frikovima.
No stvari su se promjenile; dizajn ajfona vise nije poseban, izrada vise nije kvalitetnija od drugih, ekran nije najbolji i najostriji, baterija ne traje duze nego na androidima (cak naprotiv). Tehnoloski su zastarjeli (osim CPU i GPU, tu su no1 no lako je bilo nabijat frejmove na 720p), dizajnom pregazeni, opcijama presiromasni (kao sto rekoh, samo jailbreak me zadrzao na njima tako dugo). Jednostavno su izgubili skoro sve prednosti zbog kojih sam ih koristio. |
Što se dizajna tiče, evo jedan mali marketinški trik:
2007: "Naš jedinstveni, revolucionaran, novi, prvi takav dizajn, prvi takav, skladan..." 2017: "Naš prepoznatljiv dizajn po kojem nas svi znaju i svi respektiraju.." Kužiš poantu? @mob |
Citiraj:
|
meni nisu bolji, meni pašu više, jebemise šta je bolje, bolje će uvijek postojat, uvijek ima bolji auto, bolja ženska, bolje sve
|
Citiraj:
https://youtu.be/_HTXMhKWqnA |
Budi sretan da su prešli na 32Gb. Dosadašnji defaulti su bili 8 i 16Gb. Ako ti to nije dovoljno ili prebaci materijale na komp ili onaj stick sa lightning konektorom.
|
X je brutalan. Uzeo bi ga odmah sutra ali cijena me sprječava. Puno previše keša za komad mobitela. Da je recimo 600-700 eura pa ajde.
Ne znam šta može opravdati ovoliku cijenu??! Apple nije ništa napravio sto već nije viđeno kod drugih proizvođača. Ali svakako ću ga pogledati u nekom Shopu.. Zanima me kapacitet baterije?? |
ipak nije fejlo face id kod federighija :D http://www.businessinsider.com/face-...ntation-2017-9
|
ja sam imao par puta prelazak na android, i to uvijek nexus, ali nakon par mjeseci me ipak odvuklo nazad na ajfon, jebiga paše mi više i u tome je vcijela stvar, nekom paše blackberry - go for it
enivej, markeš se pozabavio pitanjima koja nas sve muče |
Citiraj:
I twit od John Cene me strgao, da kak će ga on otključat :D |
ma ja sam se već pomirio da ak nabavim X neću imat face ID isto ko kak sad nemam finger ID :D
|
"I hit him so hard he couldn't unlock his iPhone for a week" lol
|
Baterija na iP8 seriji je manja nego na iP7 seriji.
http://www.gsmarena.com/iphone_8_and...news-27268.php |
Citiraj:
fuck logic |
Dam se kladit da su je morali smanjit radi elektronike od bezicnog punjenja. Steta
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
1800mah - Dopodnevuša ??
|
Haha, morali su smanjit kapacitet da bi se brže punila.
|
Evo malo novosti o brzim punjačima (i njihove cijene)
https://www.cnet.com/news/iphone-x-8...COS-05-10aaa0g |
Apple A11 Bionic Was 3 Years In The Making, Geekbench 4 Listing Shows How Good It Is
Znaci deranje po guzovima :D Uzet cu 8icu cim padne cijena :) |
Ovo su sve naklapanja bez pokrica. Mozda ces moc spojit na bilo koji jaci USB charger pa ce povuci koliko moze/treba. Kao sto to mozes jos od iPhonea 6S. Ili 6.
|
Citiraj:
Show! |
Citiraj:
|
A10 cip razvaljuje, a ovaj A11 je bome prava ubojica androida pa i pisija i mekova :goood:
Tako mocan uređaj a stane u džep :lol2: |
A koja bi go tek dominacija bila da stave 3000 ili 3500 mAh bateriju. :lol2:
Baterija bi držala 24 sata SOT. :goood: |
7ica mi sastavi u drugi dan bez problema uz normalno koristenje. Od 8ice ocekujem isto bez obzira na bat, jer kao sto rekoh X mi nije zanimljiv samo zbog face id-a.
|
procitao na drugom forumu info da bi X 64gb kao slobodan uređaj trebao kostat 9699kn :lol2:
|
Samo dajte.. Naprijed..
|
Citiraj:
nekom puno, nekom nije... kao i sve u zivotu ?! sto tako ne stavis na android temu, cijenu galaxy notea 8 u Tia mobiteli Redovna cijena: 9.372,12 kn |
Citiraj:
|
|
|
http://browser.geekbench.com/ios-benchmarks
Da, strava. Androidaši odjednom odbacuju benchmarkove i govore da nisu bitni. :D |
Bome, doslo je do toga da ajfonasi nesto dokazuju benchmarcima :D
|
Tko vec roknuo iOS 11 ? Kakva su misljenja, nemam vise iphone, al mi je ostao ipad od ios uredaja. Mada ja nikad ne dignem novi ios u prvom valu azuriranja. Jer ce biti sigurno nekih zakrpi u naredna 2-3 tjedna... Kao i uvijek.