![]() |
kako ovaj paypal krade kada konvertira novce :nono:
|
Paypal živi od konvertiranja valuta.
|
Citiraj:
|
I od konvertiranja i od % svake uplate zarade, ali najvise zarade na kamatama koje skupljaju dok lova sjedi 45 dana kod klasicnih e-ducan transakcija. :D
|
Zašto imate uopće da vam paypal konvertira?
|
Citiraj:
|
Pa staviš da ti banka radi konverziju, a ne paypal
|
Citiraj:
Jednostavno se pomiris s time (d amora tako ili nikako) i vozi :). |
Normalno, al banka manje uzima od paypala
|
Hoću spojit karticu sa paypalom, pa me zanima ovo expiration, gdje da je vidim kad mi istječe kartica ili šta već?
|
Citiraj:
|
ako vecinu stvari kupujem iz UK, dakle u funtama, jel mi pametnije staviti primary currency za funtu ili ostaviti EUR?
Na PayPal mi je vezana PBZ Visa Electron (kunski ziro racun). |
BTW kad smo vec kod tog pitanja oko datuma, kakva je procedura na paypalu kad kartica deviznog prestane vazit ? Naime dobit cu drugu sa istim brojem koja ce biti valid thru 12/14 ili 12/15 pa me zanima jel treba ponovo autorizirat karticu (onih 1.95$) na paypal ili to nema veze posto je broj kartice/racuna ionako isti?
|
Jeste to zicer da banka uzima manje nego paypal pri konvertiranju?
|
Jel netko zna jel se kod PBZ može nekako tražit onaj e-mail svih transakcija. Karticu sam dodao na paypal i sad trebam otić u banku pogledat transakcije i naći paypal i uzet onaj kod, a banka mi je malo dalje i šalju taj email svaki mjesec, pa mi se neda čekat.
|
Citiraj:
Novu karticu ćeš morati prijaviti na PayPal i opet proći verifikaciju (tih 1.95$). Prednost zamjene kartice u odnosu na prvo dodavanje je u tome, da ćeš zamjensku karticu dobiti nekih mjesec dana prije isteka stare. Kad ju dobiješ, ukucaš ju u PayPal, ali ne promakneš ju u primarnu, da možeš nesmetano koristiti staru, dok ovu ne verificiraš. Nakon što novu verificiraš, staru možeš maknuti ili jednostavno ostaviti, a PayPal će ju automatski maknuti nakon što istekne. |
Citiraj:
Thx. |
EDIT: double post, moze delete, Hvala
|
Verificirao sam karticu na paypal-u i sad imam na računu onih 1,95 $ pa me zanima kako da prebacim više novaca na račun paypal-a sa kartice.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A šta ako mi netko sad pošalje novce na paypal, onda odmah ide na karticu ili ostaje na paypal-u, pa onda ja moram prebacivat na karticu ili kako to ide?
|
Citiraj:
Prije (par godina) su uredno prebacili nakon verifikacije, sad valjda čekaju da se registriram za primanje novaca na PayPal, iako mi to trenutno nije potrebno. :stoopid: |
Citiraj:
https://cms.paypal.com/ua/cgi-bin/?c.../RecPymt_print |
E hvala, imam još jedno najvažnije pitanje koje već dugo želim pitat ali nikak da pitam... imam ovu deviznu Visa electron karticu i ako mi neko nekim slučajem provali u paypal, jeli može ić u minus ili samo može potrošit ovaj iznos koji je na kartici?
|
Citiraj:
|
Ups, delete please
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:15. |