![]() |
ak se ne varam, neko je stavil novi ms update za skinuti koji pogoduje ryzenu. pretražujem stranice al ga ne mogu naći. pa ak neko može puknut link bil bi zahvalan :chears:
|
Citiraj:
ako već testira 1080p rezu trebao je onda lupit karticu za tu rezu, a ne karticu koja jede malu djecu za predjelo jer za glavno jelo čuva sumo hrvača :lol2: |
Cijena grafe se ne uklapa :D
Ps Preduhitriomsi me |
Pa lik je samo testirao čemu frka? Nije to gotov build koji će ići nekome. Kad si bude slagao ryzen build sigurno će staviti bolju mbo, a ova B350 mu je poslana na test
|
B350, ryzen + original cooler rade sasvim OK ako mene pitas :)
|
Citiraj:
Gigabyte Gaming 3 (ima u linksu cca 770kn) i Asrock Pro4 prešišaju. Tko zna, možda Asus čeka (Maximus) da konkurencija ponudi pa napadne milom ili silom. |
Citiraj:
Svaki model ima svoje mušice, al dosad nisam naišao na ništ (pre)strašnog, većinoma samo visoke temperature VRMa. Još je mlada platforma, ne znam kolko bi mogle gurat ove jeftinije B350 ploče s 80~90° na njima. A i izgleda da se isplati provjerit pasivnjake, neki ljudi uočili da VRM hladnjaci ne nasjedaju kak spada, prvenstveno oni s onim plastičnim pinovima(?) kaj se sam uguraju kroz rupe. Ko misli kupovat jeftinije ploče možda da obrati pozornost na to. |
Napokon složil frankenštajna. I vidi vraga stari Contac 29bp ide na one plastične brackete :) Star je cca 6 godina. točno ovaj: http://www.thermaltake.com/Cooling/A..._BP/design.htm
Jučer probal sa stock kulerom od 1700, normalno radil. Stavil ovog, upalim, čujem zahukta se. Idem na h/w monitor u biosu, temperatura se diže, ovaj pokazuje 1800 rpm. A temp dolazi do max 35 stupnjeva. Ulazim u winse, palim occt. U testu ne prelazi 33 stupnja ni pod razno. Niš mi nije jasno. Proc je na stock clocku btw Odkud tak visoka temperatura u biosu, s obzirom da radi na 1800 rpm? Recimo u winsima na idle je na 26 i pada. I zbog čega se pale visoki okretaji? Mogu ga u biosu staviti na silent mode, al valjda bi i na standardu trebal raditi kak spada. Contac sam spojil di i stock kuler. |
|
Evo nisam vise mogao cekat i ubo sam ryzen 1700,msi gtx 1080 gaming X i Taichi .proc i grafa kod mene a taichi sad na links webu.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
10 somova laganini. Svaka čast.
|
nije 10 al je 9.500.provukao sam sve na 12 rata pa nije tak strasno.miran sad ziher par god ili dok bu postojao am4 socket hehe
Brko čekamo tebe sada :D
|
Sad gledam i neznam jer evga 600w 80+ dovoljno za:
ryzen 1700 oc gtx 1080 koju nebum kloko 16 gb ddr4 1 intel ssd 120 gb 1 hdd 1tb 2 venta u caseu 29" lcd Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Kada kupujete tako skupo, ne zaboravite u RI Linksu pokazati onaj papir pa dobijete 10% popusta tj. 5% na web cijenu.
|
Citiraj:
Pretpostavljam da bencheve mozemo ocekivati kad ploca stigne? Bas me zanima bios i generalno kako se ponasa sa oc... |
Evo, dignul 1700 na 3.8 s 1.2 V. Temp ne prelazi 50 stupnjeva u OCCT. XMP profili loadani, ramovlje radi veselo na 2933 Mhz u dual channelu i bog te veseli. I još mi novi soket podržava 6 godina stari kuler :))). Moram priznati da sam ultra zadovoljan
|
nevjerujem da cu prije vikenda stic.ovisi i o linksu kad bu mi dofurali taichi
Jel netko na c6h uspio instalirati onaj ASUS AISuite3?
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A ekipa kojoj je to sranje bloatwersko pogasilo ventove ima puno manje sreće. :) Poslano sa mog E6653 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Ja nisam imao tih problema sa ai suiteom. Mada, zbog ogranicenja postavki ventilatora u krivuljama sam radije koristio speedfan, koji je po tom pitanju meni osobno najbolji program. Treba mu malo da se podesi, ali kad se to sredi uvijek radi kako treba.
|
Citiraj:
|
Ili to :)
Zalman mfc plus 1, valjda naljepsi potenciometar. I najjednostavniji. |
Molba ponosnim vlasnicima Ryzena, dajte unesite nove podatke pod "Moj komp" da ne moram kopati po starim postovima da vidim što imate i što točno od komponenti hvalite.
|
Ne znam jel vec bilo.
Tajci review |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:17. |