PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Torrent trackeri (NE tražite pozivnice ovdje!) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=119214)

Baja 001 01.03.2010. 18:36

Citiraj:

Autor Tichma (Post 1582644)
Moze neko preporuciti neki dobar torrent tracker za lossless mjuzu, a da su registracije otvorene, ili ako neko ima invite za neki ok tracker, nemam nikakav ratio proof jedino sam koristio TL ali sam odjebao kako sam u st domu pa nemogu skidati sa torrenta

hvala.

Pedro BT Music, Waffles, what.cd. Pedro je samo lossless, a ova 2 imaju kombinaciju s tim da Waffles ima većinu lossless dok je ja what.cd (obrnuto :stoopid:).

E i ako nemaš brzu vezu, nemoj se upuštat uopće na takve trackere, jer će te pojesti ovi sa SB i brzim vezama :)

intel freak 01.03.2010. 18:43

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1583195)
Pedro BT Music, Waffles, what.cd. Pedro je samo lossless, a ova 2 imaju kombinaciju s tim da Waffles ima većinu lossless dok je ja what.cd (obrnuto :stoopid:).

E i ako nemaš brzu vezu, nemoj se upuštat uopće na takve trackere, jer će te pojesti ovi sa SB i brzim vezama :)

ne znam kakav je pedro ali na wafflesu i whatu bez problema mozes sa obicnim shitom od adsl nabit buffer, prvo mozes upload svoje stvari drugo svako malo su freelech, sada sa Uskrs bude vjerujem puno stvari FL tako da stvarno nije problem samo treba dezurat:kafa:

Raven_1 01.03.2010. 23:00

Citiraj:

Autor intel freak (Post 1583202)
ne znam kakav je pedro ali na wafflesu i whatu bez problema mozes sa obicnim shitom od adsl nabit buffer, prvo mozes upload svoje stvari drugo svako malo su freelech, sada sa Uskrs bude vjerujem puno stvari FL tako da stvarno nije problem samo treba dezurat:kafa:

Za What se slazem, nisam na Wafflesu pa ne znam za njih. Treba samo pazit i ne zalijetat se sa skidanjem. Btw. SuperTorrents ima jos nekoliko sati otvorene registracije.

GoGoGamerS 09.03.2010. 17:43

FTN memberi, pitanjce za vas.
Jeli istina da ako doniraš, dobiješ invite na FTN-u?

Negdje sam načuo, ali ne vjerujem u to.

:chears:

A.J. 09.03.2010. 19:16

prije nije bilo obecavajuce ali eto prije 7min je stigla sljedeca vijest:
Citiraj:

Hey guys,

I just want to thank every one of you who have donated this month. I'll be honest and say that I was pretty worried that this was the beginning of the end, but you guys pulled through and have far surpassed my expectations. I did manage to cut our monthly costs down 20%, which is a substantial amount. As of this moment, we're 19% above our current costs, and I've set aside those funds for future investments whether that be new hardware or for situations such as the last two months.

I've gone ahead and given everyone who's donated at least 10 euro's an invite, and in some situations you received more than one if you went above and beyond. We're still evaluating the "donor perks" thread and will decide whether or not we want to go that route and update you on the status of that when we come to a final decision.

I will however continue to hand out invites to donors from here on, but please be aware that if you are caught abusing this privilege you and your inviter and invitees will suffer severe consequences.

You guys are awesome, and I truly appreciate your support in keeping this project alive.

Thanks again,

-B
EDIT: nemojte me pitat za pozivnicu ili da vam sredim jer iz jednog razloga nisam u mogucnosti.. zadnji mjesec je bila kriza pa su podijelili i nitko vam ne garantira da cete dobit pozivnice ukoliko donirate

pizdun 10.03.2010. 00:39

Citiraj:

Autor GoGoGamerS (Post 1590861)
FTN memberi, pitanjce za vas.
Jeli istina da ako doniraš, dobiješ invite na FTN-u?

Negdje sam načuo, ali ne vjerujem u to.

:chears:

obicno ako doniras, taj mjesec postajes kandidat za dobivanje invajta ... al nist nije sigurno

D-I-A-B-L-O 10.03.2010. 11:00

Dragi moji, trebam preporuku trackera sa PS2 sadržajem.
Naime imam par komada privatnih u posjedu ali sve su to trackeri opće namjene, i uglavnom se svode na noviji sadržaj, a meni treba par starijih stvari, koje nigdje nemogu pronaći.
Ima li takvo nešto uopće na kugli zemaljskoj?
Davatelju invite-a za jedan takav mogu ponuditi u zamjenu IPT+ THR.

njuskalo 11.03.2010. 23:00

hm, dal se djele opce inviteovi na bitmetv? meni vec proslo valjda 6 mjeseci da sam power user i jos nista od invitea...

domis 14.03.2010. 16:54

kaj se događa sa hdbits ro?
već 2 dana nemogu pristupiti stranici...

danij3l 15.03.2010. 03:04

trazim noratio tracker s cijelim serijama ili sezonama.(cuo sam da je tako sto bilo na ScT?) prijedlozi?

domis 15.03.2010. 08:06

Citiraj:

Autor domis (Post 1595380)
kaj se događa sa hdbits ro?
već 2 dana nemogu pristupiti stranici...

sad više nit seedati nemogu :fuming:

A.J. 15.03.2010. 12:32

Citiraj:

Autor danij3l (Post 1595757)
trazim noratio tracker s cijelim serijama ili sezonama.(cuo sam da je tako sto bilo na ScT?) prijedlozi?

rumunjski tvtorrents ima 99% HD-a u freeleechu ;)
sry imam pozivnicu ali trenutno dijelim samo na hr-invites. jedino ako me dobro iznenadis sa proofovima mogao bih napravit iznimku :chears:

ivand123 16.03.2010. 21:23

Jel ima šta novog s Zamundom? Vidim da se mora preko proxy sve još uvijek ali jel su se oglasili šta službeno u vezi toga iz Zamunde?

Corporal Clegg 21.03.2010. 18:44

Hm, jesu li se na TorrentHR-u opet poceli igrati velikog stranog trackera pa su uveli jos neko smijesno pravilo ili nisam jedini kojem su deaktivirali account (greskom, recimo)?

Seedtime svakog torrenta uredno minimalno 72 sata, jedan HNR bod prije sest mjeseci, prije i uredan ratio, preko 1.5... U cemu je kvaka?

nino 21.03.2010. 19:27

Citiraj:

Autor Corporal Clegg (Post 1601211)
... jedan HNR bod prije sest mjeseci, prije i uredan ratio, preko 1.5... U cemu je kvaka?

Koliko znam, nema ratia na torrenthr-u.

Corporal Clegg 21.03.2010. 19:37

Citiraj:

Autor nino (Post 1601251)
Koliko znam, nema ratia na torrenthr-u.

U pravu si, zato sam i napisao prije, znaci kad je ratio bio bitan. Doduse, ni sad mi nije bio problem.
Nije da mi je neka steta, tracker nit' je imao izbor niti brzinu, a privatnim porukama raznih vrsta maksimalno su smarali.

gothfr34k 22.03.2010. 18:48

zanima me jeli tesko dobit pozivnicu za bitmetv? stalno trazim ali niko izgleda nema..

njuskalo 22.03.2010. 20:03

pa brijem da je...dosta su strogi sto se tice pozivnica tak da je ljudima bed pozvat nekog ko ce sranja radit jer se lako popusi ban...ja sam recimo oko 15 mjeseci clan i vec vise od 6 mjeseci power user i nisam dobio nijednu pozivnicu(a imam skoro 100GB UL i preko 5 ratio), cekam da postanem vip(kad predem 100GB UL, pa mi mozda daju)..
iako po faqu sam vec trebo dobit hrpu inviteova, a nisam nijednu, valjda je tak i drugima pa ti ni nema ko dat ;)

Sonic1984 23.03.2010. 13:23

Ima li tko problema sa THR-om? Meni od jucer ne radi.

vedran031 23.03.2010. 13:24

Citiraj:

Autor Sonic1984 (Post 1602792)
Ima li tko problema sa THR-om? Meni od jucer ne radi.

Imam ja ali nis me necudi, često stranica neradi :D

windfucker 02.04.2010. 15:29

Evo mali hint: CB je otvorena za reganje ovih dana, tako da...
;)

IcyTexx 03.04.2010. 01:59

Citiraj:

Autor danij3l (Post 1595757)

Probaj nac za BroadcasTheNet (sve sa TV-a, u svim kvalitetama i HD-u), preeben je. To mi je probudilo volju za torrentima natrag. Upravo sam im donirao neke pare, jer mi se svidjaju. Imam ti pozivnicu, dam ti ako imas nes od ovog dolje.
Nakon toga sam nabavio what.cd i cupam kosu.

Dal itko zna noratio tracker sa HD materijalom (filmovi), i jos jedan noratio sa muzikom kao what.cd?

danij3l 03.04.2010. 02:04

taj dan kad sam pitao dobio sam pozivnicu za BTN. vec 170 GB iza mene :D ODLICAN tracker. (ovim putem zahvaljujem za pozivnicu)

tech 03.04.2010. 02:30

Inače, ko ne zna na what.cd imate freeleech na manje više svaki flac.Odlično za nabiti ratio.

IcyTexx 03.04.2010. 13:05

Citiraj:

Autor tech (Post 1611791)
Inače, ko ne zna na what.cd imate freeleech na manje više svaki flac.Odlično za nabiti ratio.

Još kad bi oni korektno mjerili... Uploadao sam 600MB, racunali mi kao 400.
I opet je tesko seedat jer seedera ima milijarda...

Razarach 04.04.2010. 21:52

Citiraj:

Autor tor (Post 1003143)
zabranjeno je direktno linkanje na dotične torrent portale, stavljanje invite kodova na forum, potražnja softvera i sve ostalo što se krši s pravilima PCE-a.

danij3l 04.04.2010. 22:06

ti bi htio da te odregistriraju s ovog foruma?

MixLix 05.04.2010. 21:04

TorrentSeed - "...We also are opening our doors for registration for this week. so if you know anyone who would like to join our little community now is the time to join up without an invite, so spread the word http://torrentseed.org/pic/smilies/good.gif"

objavljeno dana 2010-04-01

stranica je odlicna...pa kome treba

Matt 07.04.2010. 13:09

Sign up je i dalje otvoren i up je predobar. Preporuka.

Constantine 08.04.2010. 19:36

jel ima kakvih novosti u vezi HDB.org-a,hoce li ikad otvorit invajtove?
ne visim vise po ircovima pa neznam kakvo je stanje,a invite trazim godinu i pol.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:08.