![]() |
Citiraj:
E i ako nemaš brzu vezu, nemoj se upuštat uopće na takve trackere, jer će te pojesti ovi sa SB i brzim vezama :) |
Citiraj:
ne znam kakav je pedro ali na wafflesu i whatu bez problema mozes sa obicnim shitom od adsl nabit buffer, prvo mozes upload svoje stvari drugo svako malo su freelech, sada sa Uskrs bude vjerujem puno stvari FL tako da stvarno nije problem samo treba dezurat:kafa: |
Citiraj:
|
FTN memberi, pitanjce za vas.
Jeli istina da ako doniraš, dobiješ invite na FTN-u? Negdje sam načuo, ali ne vjerujem u to. :chears: |
prije nije bilo obecavajuce ali eto prije 7min je stigla sljedeca vijest:
Citiraj:
|
Citiraj:
obicno ako doniras, taj mjesec postajes kandidat za dobivanje invajta ... al nist nije sigurno |
Dragi moji, trebam preporuku trackera sa PS2 sadržajem.
Naime imam par komada privatnih u posjedu ali sve su to trackeri opće namjene, i uglavnom se svode na noviji sadržaj, a meni treba par starijih stvari, koje nigdje nemogu pronaći. Ima li takvo nešto uopće na kugli zemaljskoj? Davatelju invite-a za jedan takav mogu ponuditi u zamjenu IPT+ THR. |
hm, dal se djele opce inviteovi na bitmetv? meni vec proslo valjda 6 mjeseci da sam power user i jos nista od invitea...
|
kaj se događa sa hdbits ro?
već 2 dana nemogu pristupiti stranici... |
trazim noratio tracker s cijelim serijama ili sezonama.(cuo sam da je tako sto bilo na ScT?) prijedlozi?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sry imam pozivnicu ali trenutno dijelim samo na hr-invites. jedino ako me dobro iznenadis sa proofovima mogao bih napravit iznimku :chears: |
Jel ima šta novog s Zamundom? Vidim da se mora preko proxy sve još uvijek ali jel su se oglasili šta službeno u vezi toga iz Zamunde?
|
Hm, jesu li se na TorrentHR-u opet poceli igrati velikog stranog trackera pa su uveli jos neko smijesno pravilo ili nisam jedini kojem su deaktivirali account (greskom, recimo)?
Seedtime svakog torrenta uredno minimalno 72 sata, jedan HNR bod prije sest mjeseci, prije i uredan ratio, preko 1.5... U cemu je kvaka? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije da mi je neka steta, tracker nit' je imao izbor niti brzinu, a privatnim porukama raznih vrsta maksimalno su smarali. |
zanima me jeli tesko dobit pozivnicu za bitmetv? stalno trazim ali niko izgleda nema..
|
pa brijem da je...dosta su strogi sto se tice pozivnica tak da je ljudima bed pozvat nekog ko ce sranja radit jer se lako popusi ban...ja sam recimo oko 15 mjeseci clan i vec vise od 6 mjeseci power user i nisam dobio nijednu pozivnicu(a imam skoro 100GB UL i preko 5 ratio), cekam da postanem vip(kad predem 100GB UL, pa mi mozda daju)..
iako po faqu sam vec trebo dobit hrpu inviteova, a nisam nijednu, valjda je tak i drugima pa ti ni nema ko dat ;) |
Ima li tko problema sa THR-om? Meni od jucer ne radi.
|
Citiraj:
|
Evo mali hint: CB je otvorena za reganje ovih dana, tako da...
;) |
Citiraj:
Nakon toga sam nabavio what.cd i cupam kosu. Dal itko zna noratio tracker sa HD materijalom (filmovi), i jos jedan noratio sa muzikom kao what.cd? |
taj dan kad sam pitao dobio sam pozivnicu za BTN. vec 170 GB iza mene :D ODLICAN tracker. (ovim putem zahvaljujem za pozivnicu)
|
Inače, ko ne zna na what.cd imate freeleech na manje više svaki flac.Odlično za nabiti ratio.
|
Citiraj:
I opet je tesko seedat jer seedera ima milijarda... |
Citiraj:
|
ti bi htio da te odregistriraju s ovog foruma?
|
TorrentSeed - "...We also are opening our doors for registration for this week. so if you know anyone who would like to join our little community now is the time to join up without an invite, so spread the word http://torrentseed.org/pic/smilies/good.gif"
objavljeno dana 2010-04-01 stranica je odlicna...pa kome treba |
Sign up je i dalje otvoren i up je predobar. Preporuka.
|
jel ima kakvih novosti u vezi HDB.org-a,hoce li ikad otvorit invajtove?
ne visim vise po ircovima pa neznam kakvo je stanje,a invite trazim godinu i pol. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:08. |