![]() |
Utovio se ko zadnja svinja danas sa čevapima. Malo čudna kombinacija, ali nakon izlaska jučer mi je pasala. Čevapi, uz nji pire, te krastavac salata.
|
Citiraj:
...niš, idem zamijesit tijesto :D |
Nakon lagane hrane ubio sam se u toplim sendvićima. Nešto slično poput onih u Mlinaru.
Uglavnom dvopek namazao sa kečapom, a gore stavio malo suhog mesa i špeka. To sam stavio u toster bez da sam pokrio špek tako da se je fino zapekao i pustio malo masnoće. :D |
Danas lignje za ručak,za večeru sam se ubil ko prasac u cheseburgeru iz pečenjare tu :p
|
Danas da se odmorim od sarme-špagaći i mljeveno:)
|
|
Danas peka, a sutra gulaš od veprića. :)
|
Lasagne. :zdero:
|
Stara objavila opšti štrajk. :D Tak da smo ja i stari brže bolje do interšpara po neke žarulje, boje i nekolicinu mesnih doručaka od Gavrilovića. :)
|
Vratina i carsko s roštilja. Uz to:
pečeni krumpač mješana salata (luk, paradajz i krastavci) ajvar kajmak mladi luk gembač i piva Sretan i sit ko njasvi odo spat. |
I ja bum,,bilo slično :D
roštač,picek,2 vrste pečenica,čevapi,pleskavece,vratina,mladi luk,pečen krompir itd itd Sad spavvanje da se streznim,navečer me neka mala vodi da se obeščastim u McDonaldsu :D |
Bili danas na ročkasu i ubili se u gulašu od veprovine sa njokim i širokim rezancima iako mi je već toga dosta jer sam ga jeo i prošli vikend (subota i nedjelja) tak da sam pojeo više pečene svinjske vratine sa krumpačem i salatom.
Sve zaljevao sa gemištima. :) |
Grije se grah i "ričet", malo feferona i luka...
Sinoć sa dragom bio na ćevapima na Dolcu (kod kipa bakice), neka akcija bila, ubili se oboje u luku pa si nismo međusobno smrdili:D EDIT: ubio me luk sad, rasplako sam se :D |
I ja sam danas kuhao ričet. :)
Ubacio malo špeka i kobasicu da pojačam. |
Sad kad sam se najeo ko prasac, jedno pitanje...
Čime neutralizirati gadan zadah od luka? Netko mi je rekao da mlijeko dobro djeluje na takve stvari, pogotovo kad je u pitanju nešto ljuto. |
Zlatni Pan. Melem za usta i želudac, a nakon par komada zaboravim kaj sam ispirao. :D
|
Citiraj:
|
http://www.imagesforme.com/show.php/1125438_cevapi.jpg
Ne da sam se najeo nego jedva dišem :) Sve sam ovo sam smazao :D |
Ja sam jutros dvije krafne. :D
@roberto..crkni :D |
@Roberto. Dobro da iz kreveta ne čitam topic jer bi zaslinio cijeli jastuk.
Idem si po burek ak niš :D |
Mmm, krafne, ja se isto spremam hodocastit u pekaru prije posla :D
|
Citiraj:
Jucer navecer: 250grama posnog sira + mrvicu kruha Sad: 100grama zitarica + 200ml mlijeka u 11.00: Riba u salamuri :puke: + banana a za ostatak dana moram jos isplanirati 3 obroka ali u biti kuhana piletina bez zacina + salata i kasnije pileca prsa... na kraju dana prije spavanja posni i tako opet u krug...sljedecih neznam koliko :kafa: i naravno ujutro u 9.00 i podvecer mi ide shake :D |
Citiraj:
|
pauza na poslu pocinje za 2 minute ... idem ubost kebab :zdero2:
|
Kuruzni kruh, majoneza, kulen, sir, paradajz i paprika. :) Odlično! :)
|
Pohana puretina - pire - mnogo luka.....njamiiiii
Otkrio sam luk srebrenac, sto puta finiji za papat, a mnogo blazi prema okolini :) |
jao žderonjskom puku kada pojedinci otkrivaju srebrenac početkom novog milenija :D
|
Ahhh :D sram me, priznajem
|
Ja smazo pljeskavicu punjenu sirom, domaci mladi krumpac, ajvar i luk.
Sad idem delat. :D |
Dana sam ručao špagače s bolonjez umakom. Opet sam se najeo do te mjere da ne mogu ni večerat :D
|
Napravio palačinke. Uzeo nekoliko komada, napunio sa sirom i špinatom. Zapekao ih, sada dodao gore vrhnja i češnjaka. Još par minuta i onda se idem ubiti uz kristalku.
Inače bio fail. Zaboravio da nemam nesquik-a doma, :P |
Kuruzni kruh, argeta tuna, paradajz i paprika. :) Čisto solidno. :)
|
Granatir, zatopito meso i salata domaća vulgaris :D Poslije svega par Karlovačkih u birtiji.
Volem ovaj sistem dok sam olfo zaposlen, a ne radim već 3 mjeseca :) |
Lista za ždere 21.05.2010
Hamm Jelc tor superunknown masni daddy rak cuga: syss Dalje sami... Klopa je kao i uvijek između 17:30-18h. Lp |
Hamm Jelc tor superunknown masni daddy rak cuga: syss |
Hamm Jelc tor superunknown masni daddy rak cuga: syss Mad_Duke EDIT: Dobio sada želju za hobačicom :) http://www.youtube.com/watch?v=Q36_8...layer_embedded |
Citiraj:
Danas za čakru tuna i tjestenina. Za večeru baka zove na pizzu.....obeščastil bum se kaj sacpra :beer: |
Pravio danas taj famozni francuski krumpir po prvi put. Nesto predobro!!
|
Vratili se ja i frend iz italije, auto pun ardvera, a mi navratili kod...:zdero:
http://www.pohrani.com/f/3a/Wg/3foDMG6X/img0100.jpg |
Jučer totalna rapsodija žderanja. Bila je krizma od male sestrične u zagorju. Juhica se radila od tri-četiri kokice kolko je ljudi bilo. Odojak, mesine razne, kolača, kobasica, pohano meso, kuhano meso, miljarda priloga, slata, bijelo vino, crno vino, rakije itd...
Došel sam doma jučer oko 20h i nastavio istim tempom do pola 11 kad sam zaspao s boljom polovicom jer više nismo mogli. :) Sve u svemu dan za pamčenje. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:37. |