![]() |
Ubio se ko PRASAC :)
na kraju je bilo: zagrebački (unutra je bilo sir i kulen) pire prumpir mješana salata (paradajz, krastavci i paprika) bučnica štrudla sir :zdero: |
Citiraj:
|
http://pce.hostili.com/images/1rt4x.jpg
http://pce.hostili.com/images/2sxq5.jpg http://pce.hostili.com/images/3a4vi.jpg :zdero: Sa sinočnjeg roštilja :zdero: Kile mesa i litre piva :chears: Šteta samo što mi sestra uzela digitalac :kafa: |
Brancini na gradele preliveni sa prigodnom morskom tocom od maslinovog, cesnjaka, soli, persina i ruzmarina.
Salata paradajz i luk. Morski pozdrav (jos uvijek) :) |
Citiraj:
Salata paradajza, paprike, krastavaca i luka. Zagorski pozdrav (jos uvijek) :D |
kaj se sataras pomijesan s rizom ne zove đuveđ?:stoopid:...as in, to je legitimno jelo :D
enivej, vratila sam se od mame s hrpom pečenih paprika, bučom (bučnica je već smotana i čeka :goood:), paradajzom i grožđem a kolopala sam svinjske šnicle dinstane s paprikom i vrlo malo paradajza i krumpir s peršinom |
Jucer se prezderao rostilja i danas nastavio u istom stilu. Samo je problem kaj sam izmedju obroka stalno jeo slane kekse s kimlom. Ergo, smrdilo je tako da sam spavao s otvorenim kucnim vratima :D
|
Za večeru naručili pizzu picante iz Plime.
|
Za večeru bude domaći sir, vrhnje, malo pršuta i komad štrudle sa sirom:D
|
ja sam se nakrcal štrudle sa sirom ali sam i dalje gladan..mislim da bi sada s guštom kebab ubil... :)
|
Citiraj:
|
danas grah sa kobasma.
|
Mahune i faširani danas.
|
Danas odo na pizzu :)
pizzerija DG Andrije Žaje :P kod doma sporotva..jedna pikant a druga kombinovana :D |
evo baš dobio od rođaka slavoski kulen:zdero:
pa napravio sendvič slavonski kulen čajna kruh majoneza cappuchino i film knjižnjićar :zdero: |
uf, upravo sam se ubila sniclima u umaku od paprike i paradajza (kao sataras samo bez luka :D)...to sam jucer zapocela a jutros zavrsila i nosila si na posao za gablec
naime, obližnje "gablec mjesto" je povećalo cijene pa smo odlučili bojkotirati i sad si sami nosimo gablece od doma :D...nije to ni lose mogu reci |
Grah+kobasice :)
|
a danas neke cevape izgleda tucem :)
inace kada cemo zdere? |
Przene lignje (cijele, onak od 18-25 cm duzine, prakticki lignjuni, cijelo jato) i pohani patlidzani.
Cekaju me doma. EDIT: Kak je fora kad je punac doma. :fiju: |
Citiraj:
Na primjer 29.08? |
Ja sam za :) ovaj put dolazim makar sjekire padale :p
Ocemo popis: Žderonje 29.08.2008 Jelc Maher Hamm |
Žderonje 29.08.2008
Tor Jelc Maher Hamm Upravo se spremam na pravu svinjariju...crni kruh, mast (mješani ostatci od pečenja odojka i patkice) gore malo crvene paprike:D |
:zdero2:A sta drugo, nego dobar tek...:zdero:
|
Žderonje 29.08.2008
Tor Jelc Maher Hamm Amdejac To bi i meni odgovaralo jer namjeravam početkom devetog mjeseca opet na more. |
Žderonje 29.08.2008
Tor Jelc Maher Hamm Amdejac Daddy |
Žderonje 29.08.2008
Tor Jelc Maher Hamm Amdejac Daddy Zunzara |
Citiraj:
|
Ubih se u pljeskavicama kod frenda danas :D nas dva a pljeskavica ( bilo :D ) minimum 20 :zdero2:
|
ubili dvije pizze.. :) iss kako su bile dobre :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:28. |