![]() |
Kad mi se sljedeći put javi "vještica" na tvoj mobitel bum joj rekel da si je pozdravil. :D
Danas doma opet roštilj. :D |
Evo ga, danas suha hrana:D
Jao, kak bum se samo ubil, ko zadnji sacpra... http://img59.imageshack.us/img59/1373/rucak.jpg |
Crkni. :D
|
Već sam se zamastil od obrva do pupka:D
MX 500 sad klizi bolje nego po onim podlogama za 500 kuna, kakav crni Func...:p |
Citiraj:
Ja mislim da su fake,plastičnjaci |
Citiraj:
|
Jedva dišem, ubio sam se u peki. Sad se krijepim sa zlatnim panom. :)
|
Kolegice i kolege.
Nakon 2 tjednog odsustva, moja supruga se vratila kuci. To znaci da se uz vecerasnju tekmu sprema pizzaaaaaaaaaaa! Masem repom od srece. :D |
Citiraj:
Al opet evo klopam hrenovke i majonezu sa domacim kruhom i politra cedevite :D |
Nakon šta smo zaključili da pašteta ne valja, bacamo se malo na domaće mesne prerađevine.
http://www.imagesforme.com/show.php/...0_DSC00364.JPG |
Citiraj:
Citiraj:
Ja sam vani roknuo kebab. Nisam mogao oduprijeti, a svim sam se silama trudio da ga ne pojedem. :D |
Katastrofa vikend u Zagorju bio :P Nemam apetita za ništa hehe
Anyway. Hamm mi je rekao pred koji tjedan da se neke dere spremaju ubrzo. Ima kakvih naznaka? |
Mislili smo 21.05:)
|
Citiraj:
Ajde pomakni to na 07.05. ili 14.05. |
Ja nemrem 14.05. 07.05 bi bio ok iako bi više odgovaorao 21.05 :p
|
Citiraj:
|
Pureće šnicle od bijelog mesa punjene kulenom i pečenicom i sirom, preklopljene i na svaku jos gore 2 tanke šnite adidasa ;). Uz to pire krompir namocen saftom od pecenja :D
|
Kupil sam si onaj mali čokolino od 200.g i valjda ga pola pojel za gablec. :D
|
Prije posla grah i repa, malo feferona i mladog luka:nuts:
Pivu nisam smio jer sam mladi vozač:baad: |
Kuvam pileći paprikaš, otkad sam doma na čekanju naučio sam svašta nešta o kuhanju :D
|
Ja skuhao poriluk. Ima dana kad i to moram jest. Ali tješim se sa onom narodnom da za dobru svinju nema lošeg napoja. :D
|
Pileća jetrica sa špekom u nekakvom lovačkom saftu i pire:)
|
Citiraj:
Jedno vrijeme sam bio prisiljen jesti samo sendviče i slična sr***, nakon toga mi poriluk dođe kao vrhunsko jelo u restoranu:goood: |
Citiraj:
|
Danas ćiknšit na naglo i domaći pomfač, za večeru bude laganica sa sirom, vrhnjem i malo adidasa:)
|
I kod mene suho, tlačenica domaća :goood:, grabancijaš sirek :), mladi luk, gemišt trifrtaljni - zagorski domaći jebežljivec* (*taj naziv pamtim iz mlađih dana, nekad sam ja fukal pod njegovim utjecajem, danas pak mene jebeju :D)
|
Kaj nisi na Ždere navratil?
Artritis?:D |
Dajte se zdogovarajte za datum da znamo splanirat....;)
|
21.5 je fajn vit mi :zdero:
|
Citiraj:
|
Najvjerovatnije Žderemo opet 21.05, da ne veliš da ti nismo rekli:)
|
20.5. = godišnjica mraka (32. btw), stvarno nisam siguran kol'ko bum sposoban za reprizu, no, nikad ne reci NIKAD :chears:
|
Citiraj:
|
Pa zemi bolovanje :p
|
Citiraj:
|
|
Pohanci od dobrog starog pu-ajceka, domaći pomfač i šalata rajčica/paprika/krastavci.
Žena napravila nekakve dunavske valove za desert:) |
Oslić file pečen, a u prilogu riža s umakom od šampinjona. :)
|
Ujak je prije sat i pol iz zagorja dofural domačeg špeka, sira, vrhnja i mladog luka. Ubio sam se ko njasvi. :D
|
Lagana večera-dva komada "sirovog" kukuruznog tosta sa ovim:
http://www.agrokor.hr/598.aspx i mali tekući jogurt:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:35. |