![]() |
a kako je nakraju finil athin hazi? :)
e da, va 9. misecu bi trebalo napravit neke žderonje, kad već buden gori :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ajde ljudi kada ce zdere neke opet?
|
Ja sad maznuo 2 komada musake i zalio hladnim domaćim kiselim mlijekom.
|
ubio se u ogromnom batku i karabatku a sada odo vani na pivicu :)
|
Imam tri komada junetine u ulju već dva dana...trebao bih hitit to na roštilj ali je baš sad boks:D
|
pecena friska jetrica + granadir + luk = covijek koji nemoze disat :D
|
Ah, zapekao sam junetinu sa svake strane, sad se dinsta u mješavini iz paca i malo piva i juhe...kad ispari samo zapečem do kraja i od ostatka napravim umak:nuts:
Domaći pomfač i matovilac bude uz ovaj kasni ručak... |
khm.. žao mi jednostavno prljati suđe pa sam riješio ovo uništiti direktno ;)
http://www.imagesforme.com/show.php/122453_DSC00302.JPG |
Citiraj:
Oprala svo suđe i ipak odlučila ić neš kuhat. Zdinstala sam gljive na luku, dodala bosiljka, crvene paprike, malo brašna i poslije zalila sa vrhnjem za kuhanje i pomiješala s pužekima. Nakon toga pol litre pudinga od čokolade. Sve u odgovarajućim loncima, šteta kaj mi je fotić otišao na Zrće pa nemrem slikat leidibag:gozbicu :dajpivu: |
Kako sam ja pobornik slatkog, evo vam još jedna sada samo uspomena :D
Rođendan prije mjesec i pol, nisam ja slavio ali sam se ubio u torti :zdero: http://img120.imageshack.us/my.php?i...sc00217rw1.jpg |
pečem pizzu :nuts:
|
njoki sa šampinjonima i pečena teletina :)
|
Purica s mlincima kod mene :)
|
Danas janjetina+luk
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Da vidite kod mene, pravi nedjelji rucak, kruh od jucer i jetrena pasteta..nema bolje, kave purice, janjetine, domace pice, teletina, to je sve goli k za moju jeftinu pastetu na jucerasnjem kruhu:D |
pizza je bila jucer za veceru...:D
danas za rucak su bile punjene tikvice i salata od paradajza, a za sutra sam vec skuhala bolonjez ;) |
Citiraj:
meni je ostala jos jedna pasteta za sutra i kruh od jucer koji ce sutra biti kruh od prekjucer:D Samo vam hocu reci kak nemate pojma koliko ste stretni sto tak fino jedete:D |
Citiraj:
Ja doso vjutro u 7 izvana danas i odmah na vatru puretinu na naglo... nazdero se i oso krmit do 13h i onda na kafu... Pa je bila pohana svinja za rucak sa paradajzom i majonezom te crnim kruhom, za desert voce:D Sad cu litrof cokolina za veceru pojest a od sutra se jede slavonska hrana najmanje tjedan dana, odoh u Slavoniju :zdero2: Ak stignem slikat hranu prije neg se pojede dobijete slike:D |
Citiraj:
|
nema do mamine kuhnje..nema te cure/žene koja kuha kao mama :)
|
Citiraj:
Bit će dinstano pile u puuno luka za ručak :goood: A za večeru u tom luku što ostane ispeči jaja :care: |
a ne znam bas, npr od mog bivseg je mama tako gadno kuhala da je ovaj jedva cekao da dodje k meni na rucak (ili mojoj mami :D)
|
draga..lagao ti je :D
|
Hah :D
A čuj, iznimka potvrđuje pravilo :D Zalomi se i koja mama koja je cijeli život partijala pa ničega korisnog nije naučila u životu Moja bivša je tak loše kuhala da je to bilo za sjest i plakat Vratiš se nazad mami i najedeš ko čo'ek :D |
Ja znam kuhat pa mi je bilo sve jedno da li zna kuhati ili ne. :D
I nemoram bježati niti kod stare niti kod punice na dobar ručak. |
obecala sam Toru da se necu svadjat s balavcima na forumu...tako da ako ste me mislili isprovocirat zahebali ste se :banana:
danas za rucak: filana paprika |
Danas sope na gradele sa smeđom rižom (s bosiljkom i rajčicama) :nuts:
|
Papci forumski javljam vam sa ovog sugavog blekberija da sam jucer papao orade na gradelama, prekjucer hobu pod pekom i tak :)
Fleks lol za prodaju sonya :) Srale lol za preazak s konja na magarca :) Jelc lol na ovo dvoje iznad tebe :) :) Pusa svima! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:52. |