![]() |
Jedva hodam jer sam se prežderal roštilja. Popio sam par tuborga. Je lajt, ali nakon trećeg se već čuje lagani šum u ušima.
Sad degustiramo jel bolji neki kanadski viski, keglevich votka ili tequila pueblo. Imamo u rezervi par litara domaće šljive. :D Daleko je jutro. |
Citiraj:
|
I takve mi porezni obveznici placamo ccc :D
Doso od frenda, propisno pripit, maznuli 2 ogromne pizze, nadut sam ko AMD-jac kak je nekad bil dok nije ispal iz demolition squada :p |
Ja budem malo sira i vrhnja pa u krpe...
|
dinstam juneci gulas, filana paprika je u skrinji vec (za one dane kad ne stignem kuhati :D)
sad mazem po sendvicima sa zimskom i abc sirom ;) |
Ja dovukao doma junetine, vratine, koljenice i krasne oradice:)
Sad sam u trilemi kaj bi prvo poŽderao:D |
jutro :D
doso s posla :( 11 hebenih sati :( treba nadoknadit izgubljeno :D 5 yaya na oko, cola, i malo kruha jer idem odmah lec xD |
Danas bude-pileća juha, komadić lopatice sa kožom, mladi krumpač i zelena šalata.
Klasika... |
Nije bas mijesto za tu ali ajde. Danas si kupim cetri bavarie i stavim u frizider i vidim da mi jedna nije kako bi trebala biti :). Sorry sa losoj kvaliteti .... mob.
http://i34.tinypic.com/2v0ea15.jpg http://i35.tinypic.com/i6mg6w.jpg |
To slovenski agenti podmeću, treba odmah drmnut diplomatsku notu:D
Mala promjena, nije kristalka nego friško crveno zelje:nuts: |
majka punila paprike....doso doma u 7 i probudio me miris ....
sad sam u pecnicu tutnuo bucnicu da ne kazu zenske da ne brinem o njima!! p.s(naravno da meni idu 3 od 4 reda...jos rastem...) pozz |
Danas je pala rostiljada - kobase i to 5-6 vrsta. Na sibi ofkors, ipak je to bilo na Ucki (Cicariji?)...
|
Cijeli dan sam umoran jer sam jutros došao doma. Bio je neki folklor u Ždrelcu i pokazna vježba domaće kuhinje. I tak pomalo slane girice pa pečene crne masline, domaći kruh, fritule na 100 načina, soljene sardele, crno vino, i nakon toga smo kombinirali suhe smokve sa travaricom, orahovačom, gospina trava, od rogača da bi na kraju završili u birtiji na točenoj žuji.
Strašno je kad se jedan žderonja mora objesiti za ženu da ga dovuče doma. :D Jutros sam se digo, ali za divno čudo nije me boljela glava niti zvonilo u ušima. Cijeli dan sam umoran. Žena me je nekoliko puta probudla na plaži jer sam hrkao. :D Skuhala mi je pileću juhicu sa noklecima i spohala piceka. Sad bum nekaj lagano. Jogurt, kukuruzni kruh, luk i špek. Danas neidem van. |
hmm da da to su vec godine!:P
ja progooglam cijelu noc,dodjem doma u 7 dignem se u pol 13 i kosim cijelo popodne! i nis me ne boli |
evo slike bucnice koju sma obeco prije par dana, nisam stigo proje stavit... tijesto anravno domace, bucnica je bila ubrana 15min prije nego je zavrsila u rolu, sir domaci od susjede koja drzi krave :nuts:
http://www.imagesforme.com/show.php/112897_bucnica.jpg |
ja sam ovih dana jako sretan, naime, nisam vise na bureku i sendvicu..ovako zgleda frižider..http://www.imagesforme.com/out.php/i112942_DSC00129.JPG
Nista posebno, ali tako je zadnji put izgledao 2005. godine |
Nauči se kuhat:)
Inače buš pol života gladan... |
Citiraj:
|
Gle Fleks, kola je nestala sinoc s konjakom, a krastavci su predobri za mamurluk, a banane su zdrave:D
Citiraj:
|
Vrijeme ti je da se naučiš kuhati. Dok god živiš na tuđoj kuhinji to je loš život za Žderonju.
|
ja sam opet u rovu :D
otvorio se neki meksicki restoran tu blizu firme pa smo danas od tamo narucili klopu...nije lose i jako jeftino, npr salata od povrca i piletine + tortilja 20 kn a berenu sam ostavila juneci saft i siroke rezance da si podgrije :)...valjda ce si salatu znat sam napravit :D |
Citiraj:
|
Galbec - pol francuza, prsut i dimljeni sir, sastrane paradajz i casa kole.
Citiraj:
Aj reci mu nek se javi da znamo dal je jos ziv :D |
Citiraj:
Pa nije to malo posla...i još ruke zmažeš:D Ja isto kad sam solo šalatu lagano preskočim (zelenu ili friško zelje), rajčicu, krastavce i papriku napravim sam. |
dosao s mora, sad idem kod frenda na kasni rostilj i par litara ladne zuje
|
Obliznji restoran ne radi pa smo se morali jadni snalaziti. Za rucak raznjici i odojak (navodno i janjetina), za veceru opet rostiljada...
|
Opet bez vecere :nono:
|
Šnita mješanog kukuruznog i nekakva šatro domaća/seljačka pašteta iz crijeva.
Jedna rajčica:D |
hehe kasni rucak opet paprike,vecera kebap kod rodje,j... majku predobar je...
i hm desertic....(explicit) i sad u krpe... |
Danas opet suha hrana...rajčica, krastavci, paprika i malo maslinovog i soli.
Gore naribana feta. Malo mješanog kuruznog, špek, jedan ljuti fefač i suha kobasa:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:07. |