![]() |
Žena ne voli bešamel ali se ubija u siru, zato je takva kompromis-kombinacija:)
A meni svejedno:D |
Meni osobno lazanje bez bešamela ne valjaju. :)
|
Pa, ja još nisam ni probal pa neću komentirat ali javim kak bu ispalo:)
|
Citiraj:
Janezi me nikad nisu privlačili. :D |
Jel tko probao umjesto besamela staviti mileram? Odlicno je!
|
Citiraj:
|
Taman ručao, a kad ono na HRTu dvoje vegena trekelja kak je njihova prehana predobra i da nema nikaj loše u njoj. Gledam ih i nekak su mi čudni (osim kaj je žena grda) i skužim da je žemska blijeda, a lik ajde nije. Kasnije to voditeljica skuži i pita ženu zakaj je tak blijeda jer je čula da su vegani bljeđi i naravno da je baba demantirala i voditeljica je služila lika da ide u solari. :D :D
Za vrijeme dok sam to gledao pojel sam ogromnu hrpu rizibizija, dvije prekranse šnicle od svinjskog buta koje je stara fino uvaljala u senf i spekla na naglo, rajnglu kristalke, senfa i jedan hladni fresssh :p p.s i dalje mi nije jasno zakaj te vegane puštaju na telku. :D |
Citiraj:
|
Istina! :D
Sad sam si složil pol litre kraš expressa i uzeo kraševe čokoladne napolitanke. :p |
Citiraj:
:D :dobartek: |
Sorry aplolone! :D
|
Žderonje, 26.03.2010
Tor Jeltz Rak Hammdija Cupavi Trouble vga killer Daddy MAHER Cugica: Djukica codiac syss c/p sise inace evo oslobodio konacno taj jebeni petak pa da se pojavim :D |
Zašto je bog izmislio mikrovalnu? Zato da bi djuka mogao uživati kipućem kakau!
|
A Bug u čokolinu <3
|
evo, upravo smazao 7 il 8 šnita sa friško napravljenom "paštetom" od tune :D
konzerva tune, žlica senfa, žlica ajvara i dvije žlice majoneze, malo se igraš s mikserom ili izgnječiš u posudi vilicom, namažeš na kruh i uživaš :) |
Žderonje, 26.03.2010
Tor Jeltz Rak Hammdija Cupavi Trouble vga killer Daddy MAHER Snjakma (ak stigne od predsvadbenih obaveza:D) brashnaiputra bu navratil isto, nemam blage dal jest ili samo popit koju:) Cugica: Djukica codiac syss Danas suha hrana-kukuruzni tost, majoneza i prešana. Puding od čokolade:D |
Žderonje, 26.03.2010
Tor Jeltz Rak Hammdija Cupavi Trouble vga killer Daddy MAHER Buljo Snjakma (ak stigne od predsvadbenih obaveza) brashnaiputra bu navratil isto, nemam blage dal jest ili samo popit koju Cugica: Djukica codiac syss |
Moguce da ce mi nekaj neodgodivog uletit u petak...ugl vidim sutra sto prije pa javim :(
|
Jučer u Rovinju mrknuo pureći odrezak na bečki. :) Bio je predobar i sočan! :)
|
Ja možda, moooooožda navratim kasnije na cugu.
|
Žderonje, 26.03.2010
Tor Jeltz Rak Hammdija Cupavi Trouble vga killer Daddy MAHER Buljo ZED Snjakma (ak stigne od predsvadbenih obaveza) brashnaiputra bu navratil isto, nemam blage dal jest ili samo popit koju Cugica: Djukica codiac syss Da se i ja ubacim nakon podosta vremena |
Bilo ti je i vrijeme:D
|
Žderonje, 26.03.2010
Tor Jeltz Rak Hammdija Cupavi Trouble vga killer MAHER Buljo ZED Snjakma (ak stigne od predsvadbenih obaveza) brashnaiputra bu navratil isto, nemam blage dal jest ili samo popit koju Cugica: Djukica codiac syss Daddy |
Kaj je Black Mack opet pod šlapicom?:D
|
Nije pod šlapicom nego ne stigne
I kak to misliš ''opet'' Kad sam ja to bil pod šlapom? Nisam ja syssa :p |
Ma, pusti ona sisu samo mu zeme pare i ključeve renolčeka:D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Možda zato kaj sam išel po nju na vlak koji je dolazio na kolodvor u 21h
Jebga pa nisam valjda trebal pustit curu da navlači kofere do doma :p |
pa mogel si ju dopelat :)
|
Od kad je vidjela polugolog Hammdiju izbjegava taj dio grada:D
|
danas grah sa dimljenim suhim kostima
(i mesom, i mesom na njima):):) a sad, vjerovali ili ne idem si namazati par feta kruha i to sa običnim margarinom za kolače i mješanom marmeladom - kao nekad kad smo bili mali :D samo što se onda stavljalo malo šećera na margarin sa kruhom, a ako si imao sreće, onda si dobio sa medom maslac su jeli samo gastarjbajteri kad bi se vrnuli doma :D:D |
Citiraj:
Samo sto izbjegavam taj margarin u sirokom luku... |
Žderonje, 26.03.2010
Tor Jeltz Rak Hammdija Cupavi Trouble vga killer MAHER Buljo ZED Snjakma (ak stigne od predsvadbenih obaveza) brashnaiputra bu navratil isto, nemam blage dal jest ili samo popit koju Cugica: Djukica codiac Daddy ništa od mene... pripreme za b-day. |
Vaga je jučer pokazala 106.3 hvala Bogu.:D:D Tako da je danas pečena piletina,salata i lepinja,ništa extra,i nažalost po dijetu,bez umaka. Suho ko ugljen,ali nema veze.
Treba se dovest ispod 100 za ljeto.:D:D |
Bemtišlapusiso:D
|
ma nemrem nikak... prijete mi sutra sa kišetinom, moram navrh-nanos danas sve pokupovat, još i gume treba ujutro mijenjat, a ak završim (a završit ću) sa čupavim gadovima u rutu, nema me ujutro prije 11 van sobe.
|
Žderonje, 26.03.2010
Tor Jeltz Rak Hammdija Cupavi Trouble vga killer MAHER Buljo ZED AMD (prijaavili smo skup pa su nam poslali jednog za osiguranje:D) Snjakma (ak stigne od predsvadbenih obaveza) brashnaiputra bu navratil isto, nemam blage dal jest ili samo popit koju Cugica: Djukica codiac Daddy |
Žderonje, 26.03.2010
Tor Jeltz Rak Hammdija Cupavi Trouble vga killer MAHER Buljo ZED AMD (prijaavili smo skup pa su nam poslali jednog za osiguranje) Snjakma (ak stigne od predsvadbenih obaveza) brashnaiputra bu navratil isto, nemam blage dal jest ili samo popit koju Cugica: Djukica codiac LAcy Daddy Čini se da ću i ja stići. |
1/4 bijelog kruha
11dkg mortadele majoneza i jogurt Pravi bauštela galbec. :p |
da, bauštelac prvo dođe u dućan tražiti jedanejst deka mortadele i nivea for men noćnu kremicu :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45. |