![]() |
Citiraj:
http://img.w3dizajn.net/images/bombajfy4.jpg @sisa.. :lol2: čehi |
Prokleti spameri, sve postove ću vam premjestit u MiD:)
|
dobra mi ideja-idem danas u staru savu- idem se tamo najesti-mljac:dobartek:
|
E da vas sad vidim kak će te me ogovarat.
Žena me je počastila sa web'n'walk USB stickom. :D A ja ću nju sa pizzom i računom kad stigne doma. :D |
Citiraj:
|
pašta sa tunom, vrhnjem za kuhanje i malo bosiljka... sasvin dosta :)
|
Citiraj:
Večeras rješavam zadnju mladu kuruzu, još mi nije dosadila:D |
That's how we roll bitch :D Ovo je bilo mesa za samo 4 osobe :D
[56k warning] http://www.imagesforme.com/show.php/108709_1.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/108711_2.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/108710_3.jpg |
Citiraj:
Edit: Ocito si krivo uploadao prvi put, sad su druge 2 slike drugacije |
Novi sam, nisam skužio da se nemože postat forum kod sa linkom :)
EDIT ahahaha ti si išo brojat komade mesa :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Skoro me je šlagirao kad sam vidio da tri slike imaju skoro 4 Mb, a banda iz tscuma mi uzme za to skoro kunu. |
uf, ovi ražnjici izgledaju opako :)
upravo doruckujem bučnicu :nuts: i pijem :kafa: a jucer nas je sef vodio na rucak u neko vinotočje iznad samobora, seoski turiyam pavlinec (ili tako nekako, nisam 100 % sigurna za ime )...pogled: prekrasan, klopa: fenomenalna za predjelo: samoborske kobasice, špek i šunka, sir i vrhnje i dimljeni sir - sve iz njihove proizvodnje, naravno :) glavno jelo: pohana teletina, pečena teletina i pečeni krumpir, salata: zelje, zelena, krastavci, paradajz desert: strudla od jabuka i sira uz sve to smo pili njihovo vino: zeleni silvanac i frankovku - jako fino mogu reći, sve skupa :) |
Jooj već mi sline cure od same pomisli na Žumberak, seoski turizam i žderačinu.
Žena je izvadila iz škrinje paket mesa za ručak. Kažu na radiju da je more 24 stupnja. Idemo se zaletit malo do plaže da zgrijem stare kosti i reumu, a bogami i da oči malo odmorim. Ali samo dok žena dremucka i ne vidi kaj radim inače bih dobio po lampi. :D |
Redneck kao za vas 4 a :p
Muljaj ti nekog drugog.. :D Joj osječam miris tog finog roštilja. Sad sam gladan. :/ Forum kod sa linkom ne radi samo u svaštari. |
E danas se jedu tortilje s piletinom sa svim mogucim bobicastim povrcem-
malcice je ljuce-uuu koji je to gust-a kako je samo fino*-to sam si sinoc skuhala,uzela si za posao-jos malo mi je pauza-nista,budem papala-:dobartek: |
Malo je zahladilo pa su na ponudi filane paprike s pire krumpačem, idem se usvinjit pa na drijemež...
|
kroz par dana sam se ubijal u vratini i pomfriju..sada lagano na poriluk
za gablec je pal paradajz, paprika, crni kruščić i paštete :p |
danas za gablec sendvic od kukuruznog francuza "nafilan" sa 20dkg dimceka i abc sirom i zalio sve sa pola litre cokoladnog mlijeka od vindije :D
|
za gablec 2 tanjura nekog graha, ( fino u pm :) ) i par domacih kobasa ( onako sarf, meso samo ), sad doso doma i ubijam se u eurokremu ( zlica, zlica :D ):zdero2:
|
Danas brza hrana-špek, jajca, kuružnjak i kisela paprika...
|
Citiraj:
|
upravo se peče musaka :)...već mi sline idu od mirisa koji se šire iz kuhinje ;)
|
grah sa kompletnom zalihom kožica špeka iz škrinje... valjda kila kožica je nutra, zelje salata, poslije malo kuvane kuruze i onda palačinke sa 3 razne file.
pas mater fu net, fu! idem jest... |
Citiraj:
nas šef danas vodi u meksički. a kiša lije.... |
Citiraj:
Kad imaš kožice ili ostatke od šunke ili pršuta-radi se klasični žuljba i zelje... Grah posebno a kožice posebno (u kiselom zelju:)) Ak staviš sve samo u žuljba onda je gorko i nikakvo... |
matori ne lupetaj da ne moram snimati raw sliku i okačit na forum :D :D
nemam kiselog jebiga... samo svježe naribano tak da je moralo ovak ispast. |
Citiraj:
Židof iz osiguranja...ja kupio danas 1/2 kile rezanog u lokalnom dućanu...za divno čudo čak mu nije ni rok trajanja isteko...:) |
evo ga sad na... saznao sam za grah onog trena kad sam ušao u kuću i kad se još dimilo iz kazana mirišeći na grah.
kožica je kožica... stavi je ti u dve šnite polija ak hoćeš, meni u grahu owna. |
porilua i faširanaca u oje su uvaljani komadici speka da imaju bolji okus :zdero:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:50. |