![]()  | 

| 

Lijepo nino :P 
	Sutra bi mogel tacos :D Can`t wait!  | 

Citiraj: 

| 

Danas pol domaćeg piceka (pravi "grahorasti", bil je cijeli težak prek 3.5 kg), mlinci i kristalka:) 
	 | 

Sam skuhal bažul z rebricama, a kad žena dojde s posla spečem još pečenice. 
	 | 

Citiraj: 

Pizza sa full opremom :D http://www.pohrani.com/?15/1t/OJmZMzF/dsc00521.jpg Ou jea! :nuts: :goood:  | 

Radim peku. Još cca sat i pol pa ću se usvinjit. :D 
	 | 

Ja sam danas od ostataka piceka napravil punjena jaja i ubil se ko zadnja njasvi:D 
	Sutra malo za promjenu bažul i kiselo zelje:)  | 

Zarezujem malo suho :)  
	Punjeni mišić, predobro.  | 

Idem na neku bikersku festu, winter party, frend pece mesinu na roshtilju, ja cu ko slucajno navratit :D 
	 | 

Citiraj: 

| 

malo špeka i 3 jaja :) 
	lagani midnight snack :D  | 

Jučer. Lagani tanjur graha za "ručak". 
	Uz film ja i ljama gricnuli: čips, neke čokolade, rafaelo, ferrero rocher, pive, kole i ostalih smeća. Ogladnio oko 17h pa sam si naručil jednu zagorsku i jednu capricosau. Pojeo večinu od obije pizze i jedva disao narednih par sati. :D Jutros. Svježi kruh iz konzuma, mortadela, sir, majoneza i hladni kakao. :p  | 

Citiraj: 

:) Dok sam pojeo pola već mi je bilo dosta, toliko sma svega finoga natrpao da je sve redom curilo sa nje :nuts:  | 

Pileća juhica se kuha, lepinje su spremne za pečenje i još samo trebam ispeći piletinu za napuniti lepinje. :zdero: 
	 | 

Bažul, kiselo zelje, špek, kobase i suho meso...ubil bum se ko zadnji sacpra:D 
	 | 

ćaća me počastio čobancem za roćkas. 
	gotovo je, mislim da necu prezivjet.  | 

http://www.pohrani.com/f/2E/ot/1YhtceLG/08032010001.jpg 
	DIE WELTMARKE MIT DEN DREI STREIFEN :D Domaće, mojih ruku djelo, nije kupovno:zdero:  | 

Stara navratila i donjela paštašutu :nuts: 
	 | 

Citiraj: 

Citiraj: 

| 

restani krumpač sa paprikom, te pečenica. 
	Za večeru se sad ubio u ostatku pečenice kaj sam hitil na ulje sa 3 jaja. To hrskavo govno je predobro :) Evo naletio na jednu "deliakatesu" na netu! http://www.youtube.com/watch?v=3gAU2ex2LvM&NR=1  | 

nakon 15 godina valjda jedem: Cao Cao,ilivam Kao Kao :D 
	 | 

Joj, meni to pred negdje mjesec dana podletilo pod zube. Prefini kolač.  Odmah sam se sjetio kad sam ko klinac to znao sebi za užinu u osnovnoj kupiti :) 
	Danas za ručak Pohanci, zelena salata i šufnudle :) Mljac.  | 

Citiraj: 

Ugl., radio sam ovo: http://www.coolinarika.com/recept/pljeskavice-od-prosa slika Zvuci nevjerojatno, bio sam skeptičan, ali kada sam se primio toga i domaćeg kruha nisam mogao stati...nevjerojatna stvar:care:  | 

mlatim krvavice za čakru,dok ih još ima :) 
	 | 

Citiraj: 

Citiraj: 

| 

| 

Ni ja, ni ja.  Ubio se u lovačkoj pizzi! 
	 | 

Kupio danas nekaj junetine za saft pa sam zvlekel iz toga par debelih šnicli, ispekel na naglo i poŽderao sa pomfačem, kruhom i ajvarom:) 
	 | 

Idila. Grickam pizzu, gledam kako gusti snijeg pada, ima ga vec 10cm. :D 
	 | 

Citiraj: 

Citiraj: 

Sparkiram se kod susjeda da to očistim i još 10 metara da se uparkiram s autom. Imam snijega za izvozit. Nočas ga je još zakrkalo i sad ću morat van očistit auto i dvorište da mogu van iz dvorišta. Ovo se neće otopiti još 10 dana.  | 

Ovo je zivi UZAS kod vas bar prodje neka ralica kroz nasu ulicu ni nemoze sve je grbavo, a i auti su se nakeljili perfektno preko pola ceste. Dok pada lagani snjega ja si odo spec pomfrija i kobasice, ajvara mi je ostalo taman jos za danas. :D Udri mile brigu na veselje :D 
	Pismo iz Kanade :goood: "opet snijeg" umoran sam od lopatanja haha  | 

I ja sam umoran od lopatanja. Maloprije sam opet čistio dvorište. :( 
	 | 

Malo ste fulali temu, ha?:) 
	 | 

Citiraj: 

| 

Danas bude juha od gljiva, dinstana pileća jetrica i pire:) 
	 | 

danas na jelovniku: 
	doručak - prespavam :D ručak - sarma večera - sarma midnight snack - sarma ili špek :lol2:  | 

A zakaj špek nije u sarmi? :P 
	 | 

Pravi bauštela gablec: 1/4 kruha, mortadela, sir, majoneza i jogurt. :p 
	Doma me čeka pohana piletina, rizi-bizi i kristalka. :p  | 

Citiraj: 

al inače, ne volim baš taj špek koji se kuha nutra, bolji mi je "friški" :chears:  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:16. |