![]() |
Veceras Lasagne. :zdero:
|
za gablec 2 tanjura graha ( sarf, domaceg :D ) + 5 snita poprzene pancete :zdero:; za uzinu ( upravo nestaje ) malo cajne, sira, krastavci i sampinjoni
|
Gledam si 'ladnu Žuju u frižideru a vani prohladno, pa rekoh, idem smotat 5-6 lajni bučnice da se malo zgrijem. Upravo se peče i bit će gotova za pol sata.
tko ne voli bučnicu ne treba da živi! |
vratina i pomfrit :)
vratina je ostatk od jučerašnjeg roštilja :) |
Spremam se navalit na pohance i pomfri uz salatu..... mmmmm :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Auf... taman sad prije posla smazo pohano, par komada, paradajz i palacinku... hmm idem mlijekom zalit:D
I onda idem umrijet na posao... da mu ebem nocnu:( |
Citiraj:
obozavam bucnicu, strudlu sa sirom i slicne "kolace" danas: lazanje |
Bucnica = zakon :D
|
ja opet na bureku..Kad ce opet zderonje da nesto normalno jedem..?
Evo sad se za promijenu idem pocastit sa piletinom grill..ne mogu vise burek.. |
Citiraj:
|
Ili lazanje. :D
|
Ja bum si opet za kasnu večeru skuhal mladi kukuruz:)
|
bu bilo vatreno..sam pazi prema kojem djelu grada se okreces..da mi prozore ne porazbijaš :D
|
Od kuhane kuruze?
|
pa da :D doduše ja derem od svega :D
|
Makaršta:D
Već se kuha, za desert opet maline... |
Mlada kuruza i kod mene danas! Fala bogu da me nitko nije posjetio navečer :p
|
Jeste prdonje :D
|
Matori admin i ja skočili nekaj poŽderat...mazno šiševe+ćevape, lepinju, luk i Žuju:D
|
Radimo danas roshtilj kod frenda na terasi, mislim da ce bit mrtvih :D
|
hvala kaj si pozvao :D
danas opet vratina i pomfri :zdero: |
A ti zoves na svaki :p Jebote, pretvoril bus se u vratinu i pomfri :p
|
pa nije da ih radim previše solo :D to stari sve obavi..
uf da već par dana žderem roštilj i te masne pizdarije :p a to je samo iz razloga da se pripremim za plažu..tak da se vidi da u mojoj kuhnji ima kaj za jesti :) |
Pak budes i to malo okupatora na Rabu potjeral :D Cim skines majicu ziher bu par Ceha opalo odmah mrtvo :D
|
joj to bu bilo veselo..buju se čehinje pomamile zamnom čim vide izravnog potomka pračovijeka iz dalmatinske zagore i krapinjonca :D
|
Je, mogu mislit :D Cim se budes bacil u more ekipa bude pocela s ovim :D
http://image.dnevnik.hr/media/images...008/108184.jpg |
kad čeha veli "auuuuuu kak je ovaj pocrnio" :D :D
nego malo ot, funny čeha stuff part 1: prošlo ljeto idemo cura i ja kroz sveti rok ili tako neki looooong đonson tunel kadli čeha u fabiji kombi otvorena sva 4 prozora i klinci glave van pa divljenje tunelu i monoksidima :D čeha part 2 prije xy godina baka i deda pričali: idu čeha sa (tada) onom turbo škodom iza rezanom ko porše... ne znam model uglavnom... vide oni njih uglavnom kako se stali sa autom uz plažicu neku, uzeli četke, sapunice i odlučili oprat auto sa morskom vodom :D nejednom sam rekao da bi trebali na ulazu u zemlju davat manual "how to survive... barem prva 2 dana" za mađare i čehe. |
Fleks di su slike?! :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:33. |