![]() |
Što se dogodi ako pusis blizu hamma? Šumski požar :D:D
Kakve japanke nosi hamm? Presvucene čičkom i samo ih zakelji za tabane :D:D |
kad hamm doživi veću nezgodu (nedo bog) ne ide u draškovićevu nego na tkalački stol :D :D
|
Dečki-ovo su Ždere a ne MiD:)
|
ovo bi spadalo u vrijeđanja :)
stoga bi mogao shodno tome podjeliti kartone? nije li to istina? |
oke oke... mini-me-čupavi znaš da te volimo, jelc predajem se jači si :D
|
I sisa koji je onda sluzbeni izgovor zakaj nisi dosao? :p
|
Hamm znaš da si ti naš nadraži ĐU, ne nerviraj se ;) :)
A sisi žena nije dala :p |
žena i ja sami sa par litara vina i par filmova... kaj da ti velim, zaklapanje očiju se desilo oko 5 ujutro ;)
@buljo... ne brini :D |
grickam krekere (neki pikant kreker) i pijuckam tuborg green :)
|
Upravo se vratih iz vana. Popio par pivkana i pojeli pizzu.
Sad si bas planiram uzet nesto za grickat i nesto za popit pa neki film pogledat. Mozda i sladoled si slozim.... |
I uploadas slike :p
Ja se vrnuo s probe, ravno na posao, sad tu moram nekaj obaviti i taman rijesim pive s probe do kraja :D Na povratku stali (opet) u Amerikenj Donut, roknuo Puretinu, Shpeksi, 2 krafne i kolu... sad prezivam i dimim :D |
evo, mi se vratili s mora :) i koliko god da je bilo dobro drago mi je da sam doma ...internet, dobra klopa, internet :D
enivej, moramo se oporaviti od one hotelske hrane tako da danas kuham jelcom omiljen rucak ;) (kuhano meso i sos od paradajza)...i uz to cu jos spohati par snicli (čisto da se nadje za popdne :D) a sad doruckujem fini kruhic namazan abc sirom i pijem :kafa: i uzivam :) |
idem sad kod ujaka na janjetinu pod pekom:chears:
|
sretnik :D
ja danas imam rošilja...njamiiiiiiiii :D |
Kod mene danas snicle od puretine, mladi krumpir i sexy hladni krastavci :)
Moram se natrpat, idem na more danas overclockat curice :D |
roštilj..na roštilju vratina i carsko
prilog..pomfri i pečena paprika..mješana salata ajvar odo spat poslije žujkana :D |
Bio danas na placu-vidio Mahera pa mi je odruko da je ona slo-pizda u kvartu ali se židof ni javil...cvika da ne bi moral koji tolarček viška potrošit:)
Kupio mladu kuruzu-navečer je kuham. Za ručak deblji komadič junećeg vrata na roštilju i rajčica/paprika/krastavci šalata:nuts: Desert-maline:) |
Jesmo te zvali sa nama da ides na cugu? :p to ti nismo mi slovenci krivi kaj si zenici moral odma odjuriti na raport :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ajde poslat cu ti dopis sljedeci put :p |
Upravo ubio domacu juhu od gljiva iz vrecice , bolonjez i špagete ( znam da nije bas za nedjelju rucak , ali posto je ostatak familije daleko , ne da mi se nakuhavati za samog sebe , ovak samo 2 rajngle i tanju za oprati ) :)
|
Da vidimo i to, kak bu janez nazval samo zato da veli kak bu platil pijaču:D
Moš si mislit...:fiju: Opako se veselim kuruzi, nisam je jel od prošle godine:) |
Citiraj:
:beer: |
upravo pozerao malo puretine od rucka, sada prdim na more :)
Budite mi pozdravljeni, spammajte i za mene :D Fleks pusa :) |
bolila me glava
pa sam si slozil sendvic od gazdinog kruha, sira, mortadele, majoneze, kecapa i kiselih krastavaca uz to čvrsti dukatov jogurt :) |
Ja bio s familijom na cevosima za rucak, ubil se ko prase i sad ogladnio pa su pale hrenovke komada 8 :D
|
Kuham mladu kuruzu, do 22.00 je gotova:nuts:
|
Pa de ste prasci debeli? :D
Vidim da se gojite i opijate, a neki će prometne kazne platiti retroaktivno. :D Budite pozdravljeni od novopečenog Bodula. |
Citiraj:
Moram gibnut po još mlade kuruze, sinoć sam maznuo tri komada-baš je bilo dobro:) |
:wtf2: Nešto slabo jedete od zadnjih Ždera? Nije vrag da vas još
"drže" :D? Ili se čuvate za plažu :D? Anyway sad sam se ubio. Dinstani šampinjoni (opet :D), restani krumpir (bez lažne skromnosti, nisam nikad boljeg jeo) i salata (rajčica+krastavi+paprika+luk). Kukuruznjak. Mogo bi i prileć uskoro :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:34. |