![]() |
Siroti student koji po pljuge u dučan koji je 2 min hoda ide sa autom koji troši ko neki slabiji amerikanac :D
Siroti, pih :D |
Uf...Dinstani šampinjoni (na maslu) i salata sa Dolca (3 rajčice+paprika+ pola glavice ljubič. luka). Predobro :)
|
Citiraj:
za mjesec, dva, tri poznavajuci nase firme i SC... :smoke: |
Danas pasuljčina za ručak. :D
Večeras vjerovatno roštilj.... |
upravo zderem jedan cheesburger i zaljevam hladnom coca-colom.
Nakon toga nastavlja se jebavanje sa rastavljanjem neke toshibe satelite i izmjenom optike :smoke: |
Dakle, danas su Ždere:chears:
Tor Jelc Pinsla Rak vga killer rendula MAHER Vuco Wolverine SU Srale7 Daddy Buljo (mislim da sam oko 5 tamo, možda malo kasnije) Mental Snjakma Cugeri: Hamm |
Weeeeee
Buljo će bit gladan :D Di nam je Zunzara? |
Citiraj:
|
od danas pa do place(1.8.):
posljednje vrijedno spomena: cevapi s exta porcijom luka + pan (u dolasku) a dalje Koketa + rajcica + dvopek juha u vrecici do isteka zaliha nema se.. |
ja ne znam dali bum stigel na cugu :(
imam posla do bola :) |
Lažeš ko pes:D
Đu:p |
jelc..naj me jebati :(
ja bi dosel..jos se javim.. kisi kisi :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Đu united..vidite kak ga brani :D |
Mars radit, vreco dlaka, poslije se bus vadil kak imas posla...
|
sada imam umjereno posla..kasnije oko 15h mi dolazi ekipa iz jedne tvrtke :) (valjda..ako ne kasnije) :)
|
ekipa iz jedne druge tvrtke = ručak.
znamo te fore :D |
busted :zdero:
danas sam za gablec ubil pohani sir..GTI opet..ajde ovaj put nije bil šuplji :D |
Sinoć sam imao viziju kako bi ove žderonje mogle izgledati.
http://img179.imageshack.us/img179/7335/neumty9.jpg :D |
To je bosansko Zrće. :D
|
Evo ti matori pa printaj:D
Tor Jelc Pinsla Rak vga killer rendula MAHER Vuco Wolverine SU Srale7 Fleks Daddy Buljo (mislim da sam oko 5 tamo, možda malo kasnije) Mental Snjakma Cugeri: Đu:D |
Citiraj:
btw, imaju dobar logo, mogel bi ga negdje ukomponirat' |
nisu :)
iako me već ekipa ne jednom forumu zajebavala jer su vidjeli negdje u Zagrebu valjak na kojem piše Hamm :D da cool je logo ali nebum jer bu se jelc bunil da tu nekaj reklamiram :p |
Citiraj:
|
Ne s njima ne idem na ručak..nemremo se nikak dogovoriti tko bi trebao platiti isti :D
|
Danas za rucak/gablec 2 tanjura graha i kotlet ( velki komad :D ), jedva sam se usto od stola, pffffff, maloprije dosao doma i za "uzinu" smazao po kile posnog + vrhnje domace :zdero:
|
Bile su dobre Ždere, dosta nas je bilo...trenutno smo u očekivanju kako se bude završila avantura do Dubrave.
Čupavi šlepa Bulju, nadam se da bu živi i zdravi dogmiljili doma:) |
Znam da su uspješno domigoljili do Kruga.... za dalje ne znam :D
Ž su bile pristojne a hrana je bila OK, najviše me se dojmio punjeni iako je skrivao iznenađenja :p |
je, 14 čačkalica :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:44. |