![]() |
Danas za gablec :)
Ako se nađete na križanju Ilice i Slovenske uđite i pizzeriju Mozzarela i naričite si pizzu san sebastian. Fakat fino. Evo fotka. klik |
Ja za sati i pol imam jednu praaavu domacu pizzu za veceru. :zdero: Da vam fotkam? :D
|
Ajde fotkaj :P hehe
|
Citiraj:
Evo nesto razmisljam da narucim neku pizzu, al se nemogu sjetiti niti jedne dobre pizzerie u blizini. 'bem ti mali grad... |
http://www.pohrani.com/f/3k/zQ/2wUhATHC/img0082.jpg
21", 4:3 format, 2 ms odaziv, panel origigi domaci... |
Citiraj:
Jutros sam valjda nakon nekoliko godina uspio dohvatiti topli kruh. :) Gore stavio majoneze, baranjca i mortadele. :) |
Citiraj:
Ti si baš manijak, u ovoj temi u svakom postu ima riječ pizza:beer: |
Upravo vrsim visinske pripreme za roshtilj. Bacim opet fotke za "krulll, krulll..." ekipu. :D
Btw: Sinoc je pizza bila standardno vr-hun-ska. Morao sam zenu pohhvalit. |
Danas razbio mamurluk sa lazanjem! Jel se samo meni čini ili je tijesto postalo bezobrazno skupo!
|
Jučer. Juhica, krumpač prvo kuhan, a onda pečen s krvavicama. Sa strane zelje. :) Najel sam se ko sacrpa.
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/3x/1p/1Cs1TiyF/13022010.jpg :D ...+danas sarmurina |
Zaboravio fotkat jucer. Sunce przi, mi vani kod roshtilja, a gore 2 švoje, chevapi i homemade pljeskavice i domaci kruh. Duuuugo tako dobro nismo pojeli.
|
Žena leži u krevetu i odmara nogu koju je uganula neki dan na ledu tak da je dans opet bio moj dan za kuhanje.
Uglavnom pileća juhica sa povrćem i taranicom. Pečeni picek s mlincima i ciklom i za desert buhtle. |
Danas bio fini ručak.
Punjene lignje sa njihovim krakovima, špekom i sirom. Tjestenina sa parmezanom. A za salatu zelena sa matovilcem i mozzarellom. |
Musaka, naravno sa mljevenim mesom, ja ne priznajem neke pojave poput musake sa povrčem :D
:nuts: A večeras na poslu možda neki sendvić sa piletinom, ili čevape :) |
Pohana piletina, umak od šampinjona, njoki i zelena salata. :)
|
Bila sarma s domacim lickim krumpirima. :)
|
1 privitaka
Bio par dana na brdu, prvi dan maznuo pečeni ćikenšit i krumpač, drugi goveđu juhu+meso iz juhe i pire i paradajz-sos, jučer ubijanje u saftu od lopatice, domaćih žganaca i kristalke sa češnjakom:D
Danas mladi krumpač, pola guske:nuts: i šalata od friškog zelja:) A u ime ekologije i stezanja remena:D nisam ni frižider otvaral malo-malo...majka priroda je sve obavila kak spada... |
Stara složila krafne. :) Nakon kaj sam se naždro krafni malo sam ogladnio pa sam si složio: kruh, majoneza, kečap, piletina i kiseli krastavci. :)
|
Danas smo krstili bebača pa smo vodili rodbinu na rucak u restoran: prsut+sir, goveđa juha, telece i pilece snicle u saftu sa nekoliko priloga, janjetina sa raznja i na kraju torta! :D
|
Nisam znao da su neke Žderonji snimali spot. :D
http://www.youtube.com/watch?v=vWz9V...layer_embedded Jedan mi liči na Čupavog. :D |
juce sam bio u restaću "Zelenjak" koji drži frend,maznuli smo domaće krvavice uz restani i zelje.... prije toga juhicu(tzv meni "dan poslje" :D ). Nisma jeo do sada,baka napravila pizzetinu.....njuma :)
|
Citiraj:
|
Restoran "Kina" - dostavili su mi u roku od 20 min:
2 juhe sa sheetake gljivama, 2 proljetne rolade, hrskavo pecenu piletinu sa slatko kiselim umakom i gro riže... Prefino, stalno visim tamo, a sad imaju i predobru dostavu. U Štoosovoj su, broj je 2311 222. Ak vam se javi Kinez, samo govorite "Daj mi Hrvata, dostava, dostava, dostava...". :P |
Koliko si to platio? Kakve su cijene?
|
Raženi, senf, hren, kuhana jaja i safalade:)
|
Friško pečene krafne sa marmeladom od marelice.
|
Citiraj:
Jučer ručak: krpice sa zeljem i komad pečene mesine. Danas gablec: luk, paprika, vegeta za salatu, sol, aceto balsamico i k+ tuna u umaku od paradajza. Ujutro dvije krafne kaj su kolegice dofurale. :p |
Jučer
Grah sa zeljem. Ubio se Danas mesina na električnom roštilju sa domaćim čipsom. Uz oboje grah salata! |
Imaš neku proceduru za domaći čips? :)
|
Citiraj:
Danas sam u tavi spekel. Inače mi je draže u fritezi. |
Palačinke sa mesom danas :nuts:
|
Citiraj:
Joj sacpra kad te dohvatim. Mislio sam na chili, sol, paprika tj.s čim ga začiniš? :p Poslije jučerašnje dvije krafne na poslu došel sam doma i dočekalo me pet krafni s pekmezom i tri s čokoladom. :D Ali da si ne bi uništio apetit roknuo sam krpice sa zeljem i komad mesine. :p Stradale su četiri krafne i cca litra kakaoa. |
jucer sam se nabrijavala na krafne cijelo jutro i dodjem u konzum kad ono..nema niti jedne krafne, sve su prodali :(.
i odemo nas par iz firme na kavu u lokalni birc gdje idemo svaki dan dan kavu i zalimo se konobarima tamo i decki nam daju svakom po jednu krafnu :) za gablec sam si donesla salatu od tune i francuz s bucinim sjemenkama. bas je super taj francuz :) a doma sam pripremila kelj sa suhim mesom koji samo moram zavrsiti kad dodjem doma :) |
Sve si nekaj gruntam da bi danas mogla past lagana hrana-dinstano kiselo zelje sa špekom i malo suhog mesa i kolut domaćih krvavica:D
|
Jelc pa danas je čista srijeda ak se ne varam. :p
|
kaj nije danas neki post i nemrs? kodmene sve bakalari neki ovo a moja gubica čezne za svinjskom nogom :D
|
Citiraj:
Je, namjeravao sam jučer tokom dana izvadit ružnog glavonošca pa ga malo uvalit u maslinovo i začine da se paca do danas ali sam zaboravil:D Tak da bu ipak dinstano zelje i krvavice:) |
Zderem neke slance tu na poslu, a doma cu brdo pomfrita sa ljutim ketchupom. Mozda maznem i neku sardinu iz konzerve ili nesto...
|
Doma me čeka pastrva i krumpač salata. :) A na poslu bi mogel lignje iz prontox maznuti. :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:51. |