![]() |
ne, ne... nisi pročitao sa razumijevanjem.
Citiraj:
ozbiljnost on: da je onaj sljedeći vikend onda bi se drukčije razgovarali ;) |
Ajde Sisa-valjda bu te pustila da drmneš koju litru Žuje?
Veliš joj da ideš skočit po pljuge i vrneš se za vuru-dvije:D |
Hehe, to sam i ja prodao svojoj na dan odlaska s Krka ove godine...osao van na pivo s domesticus frendovima u 23:00 i vratio se u 3:20 gotovo pred paljenje auta za polazak doma, odrvenit kao paleta :D I naravno, 2 dana ne razgovara sa mnom, LoL..
|
Citiraj:
ok nebumo vam smetali :) sam se maknite u neku sobu da vas ne vidimo i to je to :lol2: zezam se sisice :p uživaj solo s rospijom :D |
kak sad rospija od jednom, ni ne znaš ju... to što tu i tam ne dođem na ždere niš ne znači :D
@jelc... pa da me pretuče :D |
Citiraj:
|
@sisa..ja sve cure zovem rospijama :D to nikaj za zamjeriti jelte :p
a di je fleks? on je još dužan pive jelda :D |
eto... ajd sad na fleksa malo :D
|
isss kako sam se ugazio u velikom šišu :)
idem preživati par minuta uz pljugu pa šljakat dalje :p |
Neznam dal cu doc u petak u 5 jer radim.
Tor Jelc Pinsla Rak vga killer rendula MAHER Vuco Wolverine SU Srale7 Daddy Buljo (mislim da sam oko 5 tamo, možda malo kasnije) Sutra cu znat stoposto dal dolazim il ne. Danas mi je to iskrsnulo. A ponuda je koja se ne odbija. |
Tor
Jelc Pinsla Rak vga killer rendula MAHER Vuco Wolverine Fleks SU Srale7 Daddy Buljo (mislim da sam oko 5 tamo, možda malo kasnije) Cuga: Hamm @fleks..izbacio si me s liste...hebem te nesposobna..ni copy/paste ne znaš napraviti :D |
Citiraj:
|
Prijela mi se ribetina i to opako:)
A doma sve smrznuto...i ribetine i ružni glavonožac... Baš bi mi sad fino legla npr. oradica i hladna krumpač-šalata:nuts: |
Citiraj:
|
dođem i ja
Tor Jelc Pinsla Rak vga killer rendula MAHER Vuco Wolverine Fleks SU Srale7 Daddy Buljo (mislim da sam oko 5 tamo, možda malo kasnije) Mental Pozeri: Hamm |
Eto, samo šlaparoša nema:)
Nadopuna: Tor Jelc Pinsla Rak vga killer rendula MAHER Vuco Wolverine SU Srale7 Daddy Buljo (mislim da sam oko 5 tamo, možda malo kasnije) Mental Snjakma Cugeri: Hamm |
znate ko fali,bugica :D
kaj je s njom,neko treba vucu zajebavat :D |
Priprema za tekmu-ementaler, škripavac, kobasa, špek i fefači.
Raženi. |
Citiraj:
|
Pa lubenica ti i zauzme pol frizidera :D
|
Citiraj:
Ja nemrem Žderat kad je tekma, preživčan sam:) Eventualno pistacio ili kikiriki.. |
Citiraj:
Eventualno se još nađu napolitanke (al to stari pošto sam ja prestao slatko jest). |
Joj taj pistacio je koma, nedavno sam kupio za 50kn i raspodjelio u 2 vrečice, nakon 3 dana je nestalo :(
|
Ž su ko i uvijek kod bake u već poznato vrijeme ili ćemo opet nekaj kemijat?
|
joj jadan kak ti je bilo tesko u medi.. :p
da ždere su kod bake :) |
Dolazim sutra i pijem ko stoka !
:D:D |
i placas pive :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
:D |
Siroti si manirima i objektivnsocu :D, ali i dalje koliko znam imas dobru satnicu koja nece trpiti ako platis starim drugovim pivu, dvije, osam, trinaest.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:37. |