![]() |
Citiraj:
|
Pa, zafalilo mi je malo "na žlicu":)
|
Hehe,i ja imam čufte....
al sad sam trenutno skuzio doma pol kile čvaraka i nabacio sam napad :) |
Sarma ;)
Dosta žlica danas :D |
Ja i med djuk smo danas sinkronizirani. Samo sto je kod mene sarma od prekjuce - taman je odlezala dovoljno da bude extra dobra! :D
|
rizibizi sa čikenom + carsko meso sa strane da malo pojača to pile :D
|
Hmm, fora kuharica :P
http://www.bazillionpoints.com/?p=154 |
Pošto je danas ofišl svjetski dan pizze, na poslu je pala jedna Slavonska pizza :)
|
Ja sam si vraga dovlekel u kuću-čokoladne dražeje sa cijelim lješnjacima, inače baš ne jedem slatko ali ovo tamanim:D
|
Meni to jedna od rijetkih stvari kaj uključuje mliječnu čokoladu, a da obožavam. (sa lješnjacima, bademima, rižom...). Inače samo 60% + kakao čokolade volim!
|
Ja inače mlatim samo crne čokolade ali ovo mi je fetiš od prije:)
U špajzi na suhom, hladnom i u mraku:D čekaju Chocobloc Noir (tak-tak) i moja omiljena Lindt Orange Intense:nuts: |
dražei su najbolje cokolade :) meni je zao sto vise bas ne rade od kave, ti su mi bili super. sta nisu grozdjice ukinuli :D
|
Ma, nekad je u ciboni, te u današnjem krivom putu (između močvare i krivog puta na tom mjestu je bi krašev dućan) bilo za kupiti te čokolade. A takvo nekaj blizu doma nije dobro imat :D hehe
|
Zdrava večera-tri komada kukuruznog tosta ("sirovog"), na jedan čardaš, na drugi sir sa šampinjonima i na treći prešana.
Mini jogurt. Voćna torta:D |
Ja sam kresnul lazanje u ponoć :D
|
nema jače nego zabranjeni obrok u kasni čas :D :D
|
Citiraj:
Agreed :D Makar moram priznati, koliko god ga pokušavao izbjegavati, rijetko u tome uspijevam :D |
ma ja se borim i uspijevam, ali kad neće - neće :D
maznem čvarak i špek uz kiselinu i majonezu prije nego jure radić most :D |
Burek mesina i jogurt. Sjeli ko budali šamar. Predivno. :p
|
Ja sam proteklih tjedana dana jeo gotovo isključivo home made pljeskavice/hamburgere. Napravio sam prošli tjedan brdo pljeskavica, što običnih što sa sirom, s idejom da ih smrznem i koristim po potrebi.
A potreba mi se ukazuje svakodnevno :D Za doručak danas samo jedna banana i dva deci kave, za ručak mi opet nešto miriši na pljeskavice :D |
Ja sam jučer dovlekel komad lopatice od 5 kila i 2.5 junetine-upravo se spremam to sflajšat na ruke :)
Poslje kelj i faširanci od preključer, osim ako ne napravim odmah bolognese:p |
Danas na meniju bio debeli teleći šnicl, kiselo zelje i restani krumpir,25kn. Express,Branimirac.:) Prefino.
|
Kod mene je bilo straha Makaroni (solo)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pojeo sam sendvič i sad čekam bolognese i špagaće:D Mislim, žalibože na ruke sflajšat 7-8 kila mesine pa jest kelj:p |
Citiraj:
|
Bolognese, špagaći, parmezan i kisele paprike punjene zeljem...ubil sam se ko zadnja njasvi:D
|
Stari panj Jeltz se nažderao kao krmak i sad može mirne rukice na lupanje banana na forumu do u sitne sate :)
|
Citiraj:
Sir i vrhnje za večeru je već spreman, samo treba odrezati kruh i malo adidasa:) |
počnem čitat prvu rečenicu i početak druge i reko evo matori gad ne shvaća manual i strpo sir i vrhnje u suđericu :D :D
|
Citiraj:
|
Danas za ručak lovačka pizza. Otidjem kod sestrične navečer da joj sredim komp, odnosno tv out i opet pizza! Mljac!
|
Još uvijek probavljam jučerašnji bolonjez, a ostalo je još nekaj za potrošit kad dođem doma :zdero2:
|
I opet kiseli kupus s vatre + pire. :D
Reć ću samo da sam iduća 2 sata disa na škrge kako sam se uprasija. :goood: |
Sinoć na poslu sam pomazao jumbo pizzu :D :D :D
Ostali kolege sa posla sve neke sendviče sa piletinom, salate sa tunjevinom i to, a meni... :nuts: :D Sada se trenutno prave lazanje, :nuts: prejako, kent vejt :) |
Danas sam si slozi hamburger domaći al od kupovnih cekin čevapa....taman je ko pravi faširanac za hambi,pogođeno meso :) Velka žemlja,paradajz salata krastavac te umak od kečapa majoneze i vrhnja....nixan..... takvih hambija u ZG nije bilo od legendarnog Ham-Hama u ranim 90ima :D
|
Ispekao kvrgu krmenadle s brdom krumpira u šporetu u vatrostalnoj zdjeli, bilo taman gotovo dok je žena stigla s posla i djeca iz vrtića...dobro, bilo je malo ranije gotovo pa sam ja malo obrstio bankine i zalio jednim Zlatnim Panom dok sam ih čekao :D
|
Bolonjez i kristalka. Dobri stari klasik. :)
|
Evo i ja upravo zviznuo bolonjez. :zdero: i paprike punjene kupusom. njami.
|
Ja maznuo tortilje punjene piletinom i povrćem, ali onak pošteno šarf tak da sad ispirem usta sa Krombacherom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:57. |