![]() |
Za gablec pojeo srdele.
Sad se bas planiram zaputit po cevape, pa oko 7 hiti na rostilj. Ujutro stalci kupili patliđane na dolcu. Bas bum se dobro nakrkao. |
Citiraj:
|
Piva im sux...
Ubio jumbo pougarje pizzu (iz www.po-ugar-je.hr), otprl hladnog Tomislava i sad podrigujem ko stoka. Pljugica lagano, mm... :) |
Pih, ovi špageti su niškoristi...idem maznut i ostatak-gladan sam ko pes...
|
o kojoj vi pivi pricate? iz MEDVEDGRADA ili Iz Mede na savskoj?
u ostalom vuco je pica tak da ne zna kaj je dobra piva :p |
Pozdrav sa mora.
Stigao živ i zdrav. Stara D1 skoro pa prazna prema moru. Krenuo sam u 06:00, usput popio tri kave, pročitao novine i stigao u Biograd u 11:00. Spojio sam sa na dialup pa da vidim jel me tračate. :beer: |
Citiraj:
|
Ja sam pričao o križanju Savska/Vukovarska. Mada i onaj u Adžijinoj se pokvario isto, ali opet je nešta bolji.
Čvrsto sam odlučio da njihovu pivu više ne pijem... |
Tor
Jelc vga killer Hamm rendula MAHER Vuco Wolverine Fleks SU |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
damo sam dio inventara i mogu potvrditi da se piva nije niti pogrošala niti poboljšala :) naravno govorimo o pivnici u Adžijinoj |
Tor
Jelc vga killer Hamm rendula MAHER Vuco Wolverine Fleks SU Srale7 Eto i mene.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ne riskiraj, u pitanju je :banned: |
Citiraj:
|
gladan sam ko prasac :(
imam hebenu pastvru za rucak..to nije dovoljno jer smo jucer slavili rodendan od frenda pa smo odbauljali do mekdonalca tam sam ubio big mek, pomfri i kolu...omfg koji crap od hrane bil sam napuhnut kak i žaba na svu srecu da sam porije odlaska van ubil velike chevape |
Danas ujak slavi rođendan, pa se čovjek žrtvovao i zakurio peku. Nadam se da neće odapet na ovom suncu :D
|
Danas za obed : restani krumpač na luku, dinstana jetrica od kunića, paradajz juha s rižom i paradajz salata. Hladni Perlenbacher...
|
Izvadio peku ! Izvadio peku ! :D:D
Inace moja peka ima i ime. Zove se Cicek. >>cicek 1<< i >>cicek 2<< 1200w brute power snage. Dva raila od 600w. Covjece jace od berenovog napajanja snova + ima dve ručkice. Unutra se upravo krčka preko 2kg telece brzole cca kila krumpaca i jedno kila gljiva koje su abnormalno velke. Naravno luk i ostalo powrce included. >>klik<< Rok rok :D |
:lol2::lol2:
Sada sam rucao snicle+mlince, a sada se ubijam u grožđu:D |
PoŽderao sam sav sir i vrhnje pa budem danas samo juhu od paradajza sa taranicom i tost...
|
jebe se vama, jedete kao carevi..ja jedem svoj valjda 1897. burek od sira..vec ga ne mogu jest..
|
Citiraj:
|
Ja ću ubit lignje sa žara iz Pronta. U pravilu su predobri :) Još dva dana škart jela a onda doma napokon :)
|
mmm pronto lignje :)
ja sam ubio dvije velike pastrve i sada lagano grickam štrudlu sa sirom :p (slana naravno) :) |
Citiraj:
EDIT@fleks: Elektricna peka?! :banned: |
juha
pečeno pile s ražnja krumpir mladi s peršinom krumpir pole mješana salata kruh ispod peke kiflice nekakav kolač s malinama i zalio žujkanom. mama, fala. |
Evo fasovali su...Cikla ko prilog, cedevita ko vazeljin :D...Neloše... (Baj'd vej: Vezano za pronto, stvarno im ona pizzerija na letcima više liči na bolnicu nego na pizzeriju. Neke odvratne stare bijele pločice...Bolje da uopće nisam ni vidio :))
@Matesonik:Nije sve tako sivo. Ja sam 10 mj. na ne-domaćoj hrani :) Osim toga, možda vam to namjerno rade. Da više trčite za curama nego za klopom :D |
Citiraj:
dobra ta tvoja dijeta :D danas sam imal pohano pileće meso, riža, juha od piletine. sad ispijam ostatk žuje koju stari nije mogao dovršiti :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:24. |