![]() |
Jelc
vga killer Hamm rendula |
Samo di cemo? Ja glasam za Medvedgrad zato kaj svatko moze uzet kaj mu pase i kolko mu pase, a klopa je izvrsna
@rendula - kaj zavrsila skola pa sad najednom smijes na zderonje?? :D |
Citiraj:
|
Neznam bas, ja sam se naŽderal ko svinja. Jedva sam utrpo to u sebe
|
Ništa od mene ovaj put.Sutra jos radim a od petka radim isto ko AMD-ac.
|
Citiraj:
|
Jučer sam kupio NEW toster za sendviče koji može biti i roštilj i pečnica.
Ubio sam se u toast sendwičima. Danas sam se sa ženom zaletio do Plime pa smo masakrirali jednu jumbo pikante sa špekom i dodatkom sos umaka. Naravno da je ostalo pa sad preživam ostatke. |
Citiraj:
|
Jelc
vga killer Hamm rendula MAHER e da i ajmo radije kod bake,ono u medi nije bilo lose,ali sam na depu malo previse osjetio,150kn a popio sam samo 2 pive :D (klopa preskupa ) |
Citiraj:
|
e Jelc, pazi ovo:
http://forum.pcekspert.com/showpost....ostcount=14000 izgleda da sponzoriras rundu na zderama :D |
inace jelc cestitke na 14000 postu ,sada fleks mora rijesit onu staru rundu kaj je duzan,a jelc novu ako se ne varam :D
|
Uff, za to bi se i meni isplatilo doc. Runda od dynamic dua.
|
Citiraj:
Fleks je prešutio ko pizda a ti si se izvlačio na studentski standard... Meni Tor nije dao plaću. Opet:p |
Citiraj:
|
Ne radim za 500 kuna takve poslove:)
Nije gad ništa dal-kaj misliš od kud mu nova plazma?:D |
ja sam platil rundu kad sam dosel,jedino kaj se jos nije ekipa bila skupila sva pa sam malo jeftinije prosel :D ,ali da ta runda fakat udara na dzep,gadan obicaj :) , ja sam sada danima izbjegavao zdere bas da se ne sjebem :D
|
Citiraj:
Ja neznam da li ti delaš za te novce ili je to samo akontacija ili ti je bio dužan pa ti je vrnul 500 kuna (iako čisto sumnjam da on vraća dugove :D ). |
Ti tiho budi, ne znate ni jedan auto zaustavit bez da odrapite čoeka za koju stoticu...:)
|
Citiraj:
Tu stotka kod doktora vrećica (klasika bjela konzumova, bajadera, ciglica franckove kave i nekakvo predikatno vino ili zimska berba). Na kraju ti odprilike ispadne na isto. Možda je vrećica malo skuplja. :D |
Sad sam tek skuzio kak sam bio blizu toga da userem motku i napisem i 14 000 post :D:D
|
Ne znam dal ću ja doć na ždere..
Ček da vidim na kojem sam ja sad... :D EDIT: Opa još malo pa 6k ^^ i btw. ne plačam niš :p |
Đu :D
kaj je ovo..kakav je ovo mali interes za ždere? |
Sam nek Rendula donese robu, kaj te briga onda koliko nas je:D
|
Jelc
vga killer Hamm rendula MAHER Vuco Kud svi, tud i mali mujo :) |
Nemoj si opet čkupi polupat:D
|
Citiraj:
Moj glas ide za baku, jer ionako nisam pri parama. A ak bu nas malo, pak bumo se zarundali, a onda znamo kaj ide. Vuco se narolja, a Jelc pamti sve kaj sam napravio i prca sljedećih mjesec-dva :D |
Još ako dođe bugica pa joj platiš koju pivicu..bumo imali veselja :p
|
Citiraj:
|
Ona ne prdi :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:53. |