![]() |
Savršeno, sve dok ne naiđeš na krastavac koji je gorak toliko da ti se dlake na leđima dignu :D Ja imao takvo iskustvo danas
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
:stoopid: Panoramix = Fazlinovic? :D
|
Upravo se probudio, zderem pola litre sladoleda od jagode i pazim da mi zubi ne ispadnu od hladnoce
|
Citiraj:
|
A valjda gleda one trash Nova-TV serije :D
http://www.youtube.com/watch?v=Wb0eHH92X6I |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=DQG6a...eature=related |
Citiraj:
|
Raženi, hren i ostatci punjenog lungića od jučer:)
|
Roštilj..ostatci od jučer :)
|
Jos nisam rucao :(
|
Citiraj:
Btw, nisi prošel inicijaciju u Čingaču, tak' da te čeka ponavljanje gradiva tj. veliki šiš. To ti je za status šegrta. Da bi postal majstor, moraš apsolvirat velki šiš s pomfrijem i salatom od zelja, te suknut Žuju. |
Malo prije se vratio iz obliznje "mimoze" pozderao dva cheesburgera i sad sam si uzeo dva sexy q-packa i citam forume
|
a forum.hr bus čitao kada popiješ svu pifu?:D
|
Zapravo i regan sam tamo vec godinama, no nisam se logirao vec pun q
|
Citiraj:
1) ne jedem salatu od zelja, ni zelje opcenito, kiselo ni frisko 2) mrzim pivu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pitaj ga za par godina otkud mu škemba :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
:rotfl:
piva je eliksir života stoga sam ja sada u medi ulio pet komada u sebe a u bricu dvije narucili smo četiri porcije pomfrita..pa je odlučio konobar dofurati ogroman pladanj toga...pun sam masti i cuge..odo spat :D (sretan napominjem) :) |
Citiraj:
Jebeno je pivo tamo :) |
a tek na rokaj... runda za 4ero točene žuje 60kn.
idite u vražju mater. |
to se tak ne pije, prvo se zderes od cuge iz trgovine i poneses jos koju bombu za kasnije i problem rijesen.
|
Citiraj:
|
ili dodjite kod mene, cesto kod nas pola litre tocenog 5kn, pa tko se ne napije ja ga jebem 3x
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:22. |