![]() |
Najbolje ti je da se sprijateljiš sa susjedama. Ponudiš se da joj odeš do placa, pomogneš ili eventualno nekakav drugi korisni posao obaviš, a ona nek ti u zamjenu nekakav ručak složi.
|
sama zayebancija.. znam da vam je to smjesno, ali mogu vam reci da me to onako dosta brine, jer puno jedem, a kad sam gladam nisam normalan..ajd nemojte spamat, nego ako netko zna, neka napise..
hvala |
Citiraj:
:D:D |
Ja sam ozbiljan. Da sam ja u toj situaciji prvo bi ovim babama od susjeda ponudio da im pomognem. Prvi razlog je to kaj znaju kuhat, drugi je to što se ne bih puno namučio time što bi otišao do placa ili do dućana po pizdarije ili eventualno pomogao oko nečeg, a jeo bi zdravo i praktički free, osim ako ne inzistira da plaćaš pola troškova namirnica, a i to je isplativo.
A tko zna, možda neka i ima dobru unuku pa odmah spojiš i ugodno s korisnim ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
ps. da nisi možda pomislio da su bile lokardice od 7 dag ? :zdero: |
koliko ja znam NEMA gableca za 20 kn, svi su od 25 kn na vise...i meni se 25 kn ne cini previse za kompletan obrok no mozda ja nisam najobjektivnija s obzirom da ne zivim od đeparca koji su mi starci dali prije nego su otišli na more :D
mislim da je ipak najjeftinije riješenje kuhanje...i ne moras kuhati sarme i gulaše koji se dinstaju po 2 sata...skuhaj si nekaj lagano kasno navecer kad zahladi...nesto tipa salate s tijestom, tijesto s umakom, piletina sa senfom (gotovo za 10 min, doslovno, a jako ukusno) i slicno ako trebas recepata javi se :D danas za dorucak cokolino (jer nije bilo kruha doma :() i mogu reci da se nisam nis najela, cak mi je malo i slabo od tog slatkog ujutro...ne pase mi slatki dorucak nikako |
Nisam doruckovao a sljakam od 7.20. :( Nadam se dobrom rucku...
Da vas tu pitam, u Vukomercu ima jedna super cevabdzinica. Jedini orijentir je speceraj preko puta nje. Ima to tko na karti prikazano ili bar ime? |
@Flare..slatko ujutro je samoubojstvo! to mi otvori apetit i gladan sam ko prase samo kasnije..tak da fakat loše :)
Ja ubijam burek iz panpeka i jogurt :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pošto znam da pičiš s bajkom, kreni Borongajskom od placa, prođeš vojarnu, mostić prek potoka u malom udubljenju kod skretanja za Getro i piči dalje ravno još 300 m. Ćevapi s lijeva a Konzum s desna. U Konzum ne ići...:D Preporuka : veliki šiš i salata od zelja, Prcknedl, ak' to pojedeš, svaka ti čast. Dobar tek.:zdero2: |
nisam siguran da moze rijesiti veliki šiš. matesonik pocni sa velikim cevapima, ako to ide bez problema, onda kombinacija mali cevapi + jedan sis, i tek nakon sto si siguran da si i to savladao probaj sa tri sisa.
|
Citiraj:
Ipak, dao si stručno pojašnjenje kako pristupiti hrani u Čingaču. Možda je to najbolji put za početnika. :zdero: |
Citiraj:
Salatu od zelja ne jedem :D a za klopu... Vise volim sis-cevape pa cu vidjeti srednji ili veliki. Stara veli da je u stanju pojest srednji (blazeni terenski posao) a ja imam malo veci kapacitet, nisam doruckovao i s bl4st3rom od 7.20 busim rupe u 80cm debelim zidovima. :pirate: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ubio se (opet:D) ko njasvi sa mladim keljom i faširancima:D
|
Citiraj:
Kod mene u kvartu i ulici ih ima dosta jer su sve obiteljske kuće, a u ovo vrijeme se svi mladi pokupe na more pa ostave babama kuću na čuvanje. A danas sam si na frendovu preporuku naručio ćevape iz Marinera. 35 kn / velika porcija i fakat se čovjek dobro nejede, ali je preskupo. |
Bio u Cingacu i uzeo odmah veliki sis. Nakon duge i teske borbe, ostao mi je komadic mesa i lepinje. bl4st3r je bio bolji, taj je uspio pojesti velike cevape. Prezadovoljni... :goood:
|
Citiraj:
|
jeo jučer hot dog na rokaj festu... odvratno dosadan komad hrane, moro sam odma zalit i zalio sam dobro. 300kn na pivu ošlo :D
|
opet piješ..e sisice sisice nikad muža od tebe :D
ja sam ujutro ubil neki sendvičak..sada idem malo meksičke salate jesti a kasnije roštiljada kod frenda..vratina i čevapi :) |
ja dinstam bolonjez :) kojeg cu prelit preko sirokih rezanaca i paradajz i paprika na salatu
danas nije tak jako vruce pa mozda za veceru napravim palacinke ;) |
Danas papica od jučer, mladi kelj, krumpač i faširanci:)
Za navečer bude sendvič sa šunkom, malo sira i vrhnja a desert-maline... |
Sad sam ubio porciju lazanja s tikvicama. :)
|
jučer sam se ubio u hrani i cugi :D naždro sam se roštilja i fakat sam umalo pa četveronoške došel doma (to nije od hrane :D)..to smo kod frenda roštiljali
danas...a hebi ga...doma roštilj..stari radi :p |
Danas paradajz-juha sa taranicom, pire krumpač i lungić punjen (šunka, kulen, sir, kiseli krastavci) pa pohan:nuts:
Za desert štrudla od višanja. :beer: |
Danas za ručak ajgemahtec, faširanci, pire krumpir, špinat i hladni tuborg.
Za desert šnenokle i sladoled od čokolade. |
rucak: dinstani teleći šnicli + sataras + pomfit :)
a sad sam upravo smazala zdjelicu sladoleda od čokolade i jagoda + marelice i nektarine :nuts: |
Sad kad je ljeto jedem friske krastavce ko lud, super osvjezenje :goood:
Lagana vecerica: sir i vrhnje zapapreno, sunka i zimska, krastavac, francuz (ne cijeli ofkors). Stara razreze krastavac po duljini na pola, izdube kostice i unutra ubaci sir, vrhnje i narezanu skunku u ovitku. Super! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:04. |