![]() |
Spremam se za doček. :p
|
Stara godina, puna kuća hrane a svinja odrezala komad raženog i čisti iz protvana ono slano masno i crno:D
|
Sretna nova svim žderonjama.
Šta reć nego da sam se teško usvinjio, ali sam i u tim trenucima ostao dostijanstven iako sam se zaljevao sa škropcima od sivog pinota. :D |
Citiraj:
Danas sarma:nuts: |
Citiraj:
Malo sam došel k sebi pa sam od pol kile faširanog napravio burek. Sutra vinski gulaš. |
Sarma. :D
|
Sarma danas, sarma sutra. :D
|
Becki, pire, domaci kruh i puuuno juhe iz kesice. Iskreno, najdraza mi je standardna "juha s kravom" :D
|
Nakrkao se pršuta, maslina sa paprikom i suhog sira+raženi:)
Za "ručak" budem riješio odojka do kraja da se ne suši bez-veze:D |
Sušene domače kobase, domači ajvar, baranjac i gazdin kruh. To je bilo za doručak, a kasnije sarma. :D
|
Još malo pa je vinski gulaš gotov. :)
|
Pire.
Sarma. Fresssh:D |
Piletina u lisnatom u sa umakom od senfa.
zelena + matovilac salata coca cola hangover |
Jučer sarma i podebljao sa pečenkom
Danas pizza. Domača pizza, ~6 tepsija domače pizze :nuts: |
Dan prije prekprekjučer tuka ispod peke, prekprekjučer riba s gradelja, prekjučer srnetina ispod peke, jučer odojak na ražnju, danas ostatci od svega toga:)
|
Danas je stara složila pržene lignje, pomfri i tartar. Fino sam se nažderao i sada laganini neki film. :p
|
Citiraj:
|
Meni nikad nije jasno bilo, koji je to pimpać sa sarmom za novu?
Jel to neki običaj wat? Uglavnom, jučer mi smrdio stan po sarmi pa sam se pokupio van do malo iza ponoći :D Francuske sam se najeo tolko puno, a još bih mogao pojest, štoviše, radi se sad na kraljeve još :D @Hamm: jebemtisunac, jedu mi se liganji cijele godine već, nikak da ih nabavim :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Posle bu se čohal kad mu odvalim :banned::D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nisam ni očekival da me ne bute napali :p Jebiga zelje smrdi, al i dalje ne znam jel to neki običaj ili samo oćete jest sarmu u novoj? Ja postavim ozbiljno pitanje a vi tako, kao da ju nisam ni pipnuo jezikom :roller: |
Citiraj:
Enivej... 6 tepsija pizze je, as usual predobro ispalo. Opet na njima tartara, kobasice, salame, kečapa, puno sira... Malo sam se prejeo, i imam sutra šta jesti cijeli dan. Dobro pa na poslu imam viška sati pa sutra radim samo od 15-19h, ručam pizzu, odem na posao, popijem kavu, napravim nešt, dođem doma, večeram pizzu... :nuts: |
Kazni BOGOHULNIKA.
|
Citiraj:
Danas za rucak bila manestra, veceras sarma. :D |
Domatja Pizza i Zlatni Pan :D
|
Sarma je zakon. Jedno od rijetkih jela koje mogu jesti danima.
|
Upravo pomiješao sira, vrhnja, malo kiselih krastavaca, uz to sendvič i luk. Imam blago trovanje hranom od 30.12 ili 31.12 (Slovenska kuhinja :P) pa pokušavam to istjerati sa enormnim količinama hrane (i rakije jučer navečer).
|
Danas ubio domacu kokos, krumpaca i brdo francuske :D Sutra na posel furam krumpac i sarmu, a za dorucak odojak i francuske kaj mi je ostalo od danas :zdero:
|
Večera-sir, vrhnje, raženi i malo šarf-kobase:)
|
Citiraj:
|
jel bumo kakve zdere krajem mjeseca mozda?
|
Pa, nismo već dugo:)
|
Danss nema pizze, samo Zlatni Pan :D
|
Idem si podgrijat sarmu. :D
|
Citiraj:
Također :D |
Citiraj:
|
Htel sam i ja sarmu ali sam je odgodil za sutra-danas oporavak od teške hrane sa bolognesom i metarskim špagaćima:D
|
ja sam u zadnjih tjedan dana jeo fondu, arapsku hranu, egipatsku hranu, francusku hranu, grcku hranu, tursku (kebab <3)... ali njemacka kobasica ipak najbolja :D u tjedan dana sam dobio 6 kila, jbt njemacka :D
|
Krpice sa zeljem i debracinke zapečene u protvanu. Zelena salata sa malo matovilca!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:32. |