PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Fleks 01.07.2008. 21:37

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 1073827)
Ima netko iskustva s Fort Apacheom u Sv. Nedjelji? Već me duže vrijeme privlači jelovnik ( http://www.fortapache.com.hr/node/7 ), ali nikak da skupim vremena ( i para ) da odem probat što se nudi. Sad će trebat proslavit prolazak svih ispita na faksu, pa pucajte preporuke i mišljenja.

Sve ti je dobro kaj god da uzmes vise manje. Malo specificno i to je to.

Ja sam dost cesto tam. Malo je skupo, al jebiga, vrijedi svake lipe.

syss 01.07.2008. 21:48

meni je bolestan da bolesniji nemre bit... neki dan proučavao i slinio.

flare 02.07.2008. 08:27

ja sam isto od puno ljudi cula da je jako dobro i da se isplati...isto tako sam cula da je jako skupo, no sad kada gledam cjenik ne čini se tako ludo skupo...:)

doručak: pola lizike, abc sir i zimska + :kafa:

Dizel 02.07.2008. 09:17

Slanina adidas i luk za doručak ;)

DevNull 02.07.2008. 09:38

http://www.coolinarika.com/repositor...tent_large.jpg

Fini dorucak :zdero:

Matesonik 02.07.2008. 11:15

Citiraj:

Autor DevNull (Post 1074216)

Crkni :D

Klopam sendvic iz dione... :/

Hamm 02.07.2008. 11:17

sendvičak...crno pecivo..poli i jogurt :)

Crash009 02.07.2008. 12:10

čajna kobasica (15dkg), nekakvo zanimljivo pecivo, krastavci i zuja iz frizidera... sad idem krstarit forumima

Jelc 02.07.2008. 15:29

Paradajz-juha, šopska šalata i tost sa šunkom i sirom:)

Trešnje sam jučer ubio, jedini problem je kaj sam prije poŽderao sir i vrhnje a poslje i breskve...zalio mineralnom...
Sam me preseklo u gluho doba noći:D

panoramix 02.07.2008. 20:29

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1074611)
Paradajz-juha, šopska šalata i tost sa šunkom i sirom:)

Trešnje sam jučer ubio, jedini problem je kaj sam prije poŽderao sir i vrhnje a poslje i breskve...zalio mineralnom...
Sam me preseklo u gluho doba noći:D

Sreća je u nesreći, da ti kućica sa izrezanim srcem na vratima, nije odveć daleko u dvorištu...:D:D

Šalu nastranu, nakon slavljeničkih obžderavanja, trebalo je malo stati na ljoptu; danas dvije debele lokarde sa kumpir šalatom i uz to šopska sa dodatkom fete.
Sutra bi trebale biti mahune iz vl. vrta, široke, krem boje sa ljubičastim pjegicama, slasne a uz njih dinstana junetina i Žuja.

Amdejac 02.07.2008. 20:47

Maloprije sam ubacio u cepter na dvije žlice masti pola kile narezanog carskog mesa i dva veća luka. Poklopio i nakon 30 minuta je taman zažareno kak treba biti.
2 tumorga se hlade u frižideru..
To mi je nagrada za današnjih 10 km bicikliranja. :D

Jelc 03.07.2008. 00:52

Dovlekel sam si neki dan kilu pistacia...živa napast:)

bego2 03.07.2008. 03:11

na poslu, 3 krafne preeeepunjene čokoladom i pola litre kole....to je što sam jeo danas tj jucer cijeli dan i to oko 23h :D

Hamm 03.07.2008. 07:03

to cu si i ja danas priustiti...malo junk fooda :p

buljo 03.07.2008. 10:18

Ja danas imam promjenu za gablec na poslu...

Burek sa mesom, nadam se da će mi bit dosta. :(

Jelc 03.07.2008. 14:42

Matori i ja bili na gablecu, pica je glumio finca pa je poŽderao Zagrebački, ja sam se držao klasike i ubio se ćevapa, šiša i luka:D

Budući da nisam morao vozit-pala je i prava Žuja a ne onaj odurni Cool...:beer:

bego2 03.07.2008. 15:16

za ručak požderao dva tanjura graha + jedan tanjur salate od krastavaca u vrhnju. mljac

Hamm 03.07.2008. 15:26

za gablec tuna, sir i paprika :) držim se :D

a doma se namjeravam utoviti hrenovkama :D

panoramix 03.07.2008. 16:07

Od jučerašnjih lokardi ( nije se sve pojelo jer su bile 2 x po 70 dag ) napravil sam navečer marinadu s lukom, češnjakom, maslinovim i kvasinom. To sam grunul za ručak al sam brzo ogladnil pa evo dolazim iz kuhinje gdje sam mrknul dva tanjura dinstanih mladih mahuna, a uz to nekakvu Lidl-otrovnu-jeftilen-kobasu ( ak' preživim, bude dobro...)
Sad teško dišem pa idem malo u horizontalu da se napravi mesta za Žuju...

Amdejac 03.07.2008. 16:58

Ja sam danas čudno jeo jer sam kasnio na ručak pa je teta postrugala ostatke.
Kombinacija je bila odvratna. Dinstane mahune (više jušnato), špinat i pire krumpir sa parom pečenih kranjskih kobasica.
Ali za pravo svinče nema lošeg napoja. :D

Edit:
U ku....c :fuming:

Optik 03.07.2008. 17:01

Upravo cekam narudbu Čizburgera sa kolom. Ah taj lagodan zivot :p

BladeRunner 04.07.2008. 00:17

Citiraj:

Autor panoramix (Post 1075687)
Od jučerašnjih lokardi ( nije se sve pojelo jer su bile 2 x po 70 dag ) napravil sam navečer marinadu s lukom, češnjakom, maslinovim i kvasinom. To sam grunul za ručak al sam brzo ogladnil pa evo dolazim iz kuhinje gdje sam mrknul dva tanjura dinstanih mladih mahuna, a uz to nekakvu Lidl-otrovnu-jeftilen-kobasu ( ak' preživim, bude dobro...)
Sad teško dišem pa idem malo u horizontalu da se napravi mesta za Žuju...

:stoopid::nono:

srale7 04.07.2008. 00:30

ajde vi koji volite fino jest, trebam neki savjet.. Naime ovo ljeto ostajem u Zgb, a menza se zatvara od 15.7 do 1.9. i sad ne znam sta cu jest, i koliko ce me to kostat jer ovako mjesecno pojedem 1000 kn.. (po menzama)
Kuhanje po doma ne dolazi u obzir, jer:
-ne da mi se kuhat
-onda mi se ne da pospremat
-samo mi dodatno zagrijava stan, a klimu jos nisam rijesio

Znaci trebam neki savjet gdje se za neke normalne pare moze pojesti , onako fin i obilan obrok?
i nemojte mi sad nabrajat gdje ima dobrih chevapa i sl..

Fleks 04.07.2008. 01:00

Citiraj:

Autor srale7 (Post 1076116)
ajde vi koji volite fino jest, trebam neki savjet.. Naime ovo ljeto ostajem u Zgb, a menza se zatvara od 15.7 do 1.9. i sad ne znam sta cu jest, i koliko ce me to kostat jer ovako mjesecno pojedem 1000 kn.. (po menzama)
-ne da mi se kuhat

Znaci trebam neki savjet gdje se za neke normalne pare moze pojesti , onako fin i obilan obrok?

Najbolje ti je otic kod jelca ili amdejca doma :D

srale7 04.07.2008. 01:07

da, budem ljudima visio 2 puta dnevno..ja ozbiljno pitam jer me to lagano brine, a ti se zayebavas..

morph 04.07.2008. 01:19

Citiraj:

-ne da mi se kuhat

Znaci mjesec i po bi jeo po restoranima a da nisu cevapi?
Definiraj normalne pare?:fiju:

Fleks 04.07.2008. 01:25

1500kn za mjesec i pol.

Ako je 1000na mjesec do sada trosio.

Neznam. meni se cini dosta tesko. Covjece pa samo za kruh mu treba 150kn na mjesec i to da je stedljiv.

33kn po danu, a da nije menza, je dosta tesko izvedivo.

da oce kuhat doma, onda da. Ovako ne.

bego2 04.07.2008. 01:38

Citiraj:

-ne da mi se kuhat

:stoopid:

bolje reci neznam kuhat, jer dva mjeseca jesi nesto što nećeš napraviti doma nebu bilo dobro :D

kupi si toster (80kn) pa pravis tostove za dorucak...za ručak bi mogao otići u onaj restoran kod merkatora (kraj čipoteke, tamo je sve jeftino) imas po importane centru par tih samoposluga, pa i u pevcu čak :D sve jeftino, za 20kn se najedes ko čoek...neznam vise, nisam u zg pa neznam toliko :fiju:

srale7 04.07.2008. 01:47

nije da ne znam kuhat, dobro nisam Jamie Oliver.. Nego jednostavno mi se ne da, sve mi je spojeno->soba+dnevni+kuhinja=15m2. i sad da tu jos nesto kuham, a u stanu je iovako vec 27-30 C..

Iznos koji cu potrositi?
Bitno mi je da bar jedan obrok bude normalan, nesto kao sto je bego predlozio, neki gablec ono za 20 kn i da se covijek moze normalno najest, a otatk cu se skrpat po pekarama i sandwich barowima, ponekad i do konzuma nesto smislit..

Znaci trebam prijedloge dobrih gableca od 20-25 kn..i naravno lokacije..

stuc 04.07.2008. 01:50

Citiraj:

Ošišaj se na kratko, ja ću ti dati adekvatnu obleku i nemaš beda.
Doručak ( 7 i 30 ), ručak ( 12 i 30 ) te večera u 18h.
Ako se promuvaš između doručka i ručka, dobiš i marendu :D
Jedino bi mogao biti problem što bi nakon par dana poželio ipak sam kuhat :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:10.