![]() |
Ubio domacu pizzu. Ufff!!!!!!!!!!
Ne mogu se pomaknuti. Mislim da cu kratki power nap napraviti! |
Citiraj:
Ahahaha:lol2: Sad ce se jest mahune na cujspaz i puuuuno mesa unutra(hint kila bifteka na komadičke) i to zalijem litrom ladne vode i spavanac:goood: |
Ostatak onoga bureka od jucer sam sinoc izrezao na komade, poslagao u veeeliku zdjelu i zalio jogurtom. To je sve fino prenoćilo u frizeru i docekalo me kad sam prije sat i pol dosao s posla. Tek sam sad smogao snage da uzmem tipkovnicu i pohvalim vam se :D :D :D
|
danas s posla? ccc preloše :D
nego sada sam ubio malo domaće sušene kobase :) |
Prežderao sam se paprikaša. Pojeo dvije kremšnite i sve to zalijevao hladnim PANom.
Jedva dišem. Slike stavim sutra. @Jelc Nemoj zaboraviti doći po svoj dio. Spremio sam ti u vrećicu i metnuo u frižider. :D |
Ja sam sada zadnjih 10min tekme požderao tanjur graha i odlično mi je sjeo :)
|
AMD...kakve veze ima klima s komarcima? :stoopid:
i da možemo ugraditi klimu jako bi to rado učinili, ali gazde ne daju:hitthewal:...niti da se išta stavlja u stan niti da se miče :nono: enivej, za doručak 3 šnite kruha i gore kuhani pršut sad pijem :kafa: a za ručak sam izvadila pureće šnicle da se odmrzavaju pa ću ih spohati kad dođem doma i uz to krastavce s vrhnjem na salatu :goood: |
doručak pobjednika (da nema luka..ali sam zato nadrobio češnjaka tranu :p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ova tema pocinje liciti na BAKINA KUHINJA temu i KOME PADA TRBUH DO PIMPEKA temu .
A hebo vas ja ,po ovolikoj vrucini jos jedete te masne tvari i pune vitamina z? ja mislio da cete po ljeti na neku pastu ili salatu. Ja se uglavnom stopio na 90 kila i osjecam se haaaaaj ,mozak baaaaaj , kao 20-ogodisnjak :D :D |
Citiraj:
Ženski komarci grizu i sišu, a muški komarci pikaju i ližu. :D @Bruno_Rv Ja jedem paštu. Ostatak jučerašnjeg srnećeg paprikaša sa vrganjima, široke rezance i raženi kruh. Lagano je ljutkasto, ali nakon drugog tanjura jedva sam stigao do frižidera po pivu da splahnem usta od ljutine. |
vidim AMD da ti je dobro doslo ovih par kila manje kaj imas...prije nisi imao ovako opake komentare :D
enivej...rucak/vecera je bila za prste polizat :)...za desert sam maznula jos par komada medenih srca (onih pravih, crvenkinih ):nuts: |
svi nešto ližete..odo ja po slaju :D
upravo sam vježbao s bučicama...napravio sam lokvu ispod sebe na parketu..damn :D tj. jebo to odo ja radije pojesti tunu :) |
Ja danas skoro nista nisam jeo, pozderao oko 12 sendvic sa 10dkg cajne kobasice unutra i sad cugam pol kile domaceg vina ladnog...
Znojim se ko pichka... |
Citiraj:
Odrezao sam si nokte na nogama i rukama i ošišao sam se. Svaki dan se tuširam, brijem i oblačim čiste čarape i gaće. Ispod pazuha koristim stick protiv znojenja. Mirišem se sa parfemom. I počeo sam paziti kaj da obućem. Nije mi jasno zakaj je to mojoj ženi sumnjivo. :stoopid: Zaboravio sam napomenut da skoro svaki drugi dan vozim bicikl :) i pazim kaj jedem. :zdero: Citiraj:
|
Citiraj:
(vinoteka u Rv.) |
|
Citiraj:
|
A sada nesto za prave elitne gurmane:
Upravo frisko stiglo 40ak komada kamenica iz stona koje se jedu sirove sa limunom. Idem se ubit u tom. Naravno uz to i 40ak kg musula koje ce se kuhat i smrzavat. http://www.imagesforme.com/show.php/...re003Large.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bolje i finije od vrganja. Mogu se napraviti čak i sirove na salatu. Ja ih još nisam našao ove godine. :( |
Citiraj:
Tek u krenule, dosad je bilo samo brdo lisicki :) iako je jako suho zadnjih dana... |
Mislim da cu zivjeti na Cedeviti ovih dana. Prevruce je za jesti...
|
Citiraj:
Jučer ja i stari stali u vilibaldu (na staroj karlovačkoj poslije stupnika prije jaske,odma poslije table za neko treće mjesto) i ubili juhu od vrganja,kilu janjetine s krompirom ispod peke.Grijeh je u tome da nismo mogli ubit cijelu nego je ostao jedan komadićak,al je jebena stvar i šteta da se baca :) Al se zato smazalo dvije mineralne.Jučer je u zg bilo za popizdit.Nije mi bilo do disanja,a kamoli do jela. |
uf, meni se po vrucinama samo jede slano
tako da upravo grickam slane stapice :D |
ubio kukuruznog kruha, mortatele, tartara i 2dcl jogurta :)
|
Na svu sreću da imam sira i vrhnja pa mlatim po tome:)
Makar-imam za sutra u planu fileke a za večeru šalatu od mahuna, češnjaka i kiselog vrhnja... |
doso ja :D
u pon kako sam rekao, bile su lignje, utorak i srijedu je bila domaća pizza, jucer jajca :D, danas ćevapi u pomrfi. vec tjedan dana nisam popio pivu, upravo sad ispijam žuju. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:04. |