![]() |
jesam...stara je doma napravila..bio je dobar ali premasan!
|
Citiraj:
Eeee, vidis, zato sam ja Bosanku ozenio! Njima je u genima dobar burek :D :D |
Upravo sam stavio srnetinu u pac, a žena je napravila kremšnite i stavila ih u friškać da se dobro ohlade do sutra popodne.
Sutra vadim tronožac i kotlić i radim srneći paprikaš sa vrganjima. Prilog široki rezanci, krumpir i njoki. :zdero: P.S. Nemojte me zvati niti mi dolaziti doma. :Machineg: Se bum sam pojel. :D |
Citiraj:
Ja baš slučajno pičim sutra u tvom pravcu...dobro da si me obavijestio:banana: |
Citiraj:
Naprijed uz maršala. :goood: |
Sutra žurka kod AMDejca. U 17 smo svi naruceni :D
Ocekuje se kolona na ulazu u bistru :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pojašnjenje za one mlađe koji neznaju. :D Na svim vojnim vježbama JNA su “crveni” predstavljali jugo-vojsku a “plavi” opasnog imperijalističkog klasnog neprijatelja iz Natopakta, i uvijek su “crveni” pobjeđivali “plavog” neprijatelja. :zdero: |
Citiraj:
|
na temu domaćih bureka :)...ja radim mini bureke i nisu premasni, taman su :)
u pola čaše vode rastopim jedan prašak za pecivo i dodam malo ulja - slažem jednu koru (namazanu s ovom mješavinom) - sir (pomiješan s vrhnjem, solju i jajima ofc, s tim da bjelanjke posebno istučem u snjeg, da sve bude rahlije) - kora ...i tako 5, 6 puta onda sve zarolam i režem na kolutove koje stvaljam peći vodoravno....predobri su ti mali bureki :nuts: obično napravim dvije ili tri rolade koje narežem - ispadne stvarno puno od toga :) |
Pas mater i prokleto ljeto.
Jedem jedan obrok i uopče nisam spavao nocas, a imam posla preko glave. Nemogu i nemogu zaspat od te proklete sparine. Uzas. Pojeo pizzu jucer navecer i to je to. Do danas navecer nejedem nista. samo cuclam vodu i to je to. Mrzim Mrzim Mrzim ljeto. Mrzim. Ni klima ni nista mi ne pomaze. Sad kuzim zake su oni arapi i talibani i ostali ti tamo dole lud. Pa ak im je ovak cijelu godinu i ja bi bio lud. mrzim ljeto. |
Ja sam se baš ljepo naspavao. Klima je cijelu noč radila i držala ugodnih 22 stupnja.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
(boli istina malo glava, ali zaj. bolje malo glava nego da se otopim) |
nemrem vjeorvati da nocima drzite klime :D
ja je gasim i otvorim širom vrata/prozore :) ovak i onak je sinoć vjetar raspuhal sve pa je bilo ugodno :) idem si očistiti višanja i par breskvi :p |
Citiraj:
|
Upravo sam skuzio da je danas blagdan i da nerade pizzerie.
Sto cu jest? |
Citiraj:
|
Radi Konzum na Glavnom? znaš možda dokad?
|
Nakon jucerasnjeg cuganja sad se lijecim sa pola litre vocnog jogurta.
|
Citiraj:
Rol po ovoj vrucini palit???? :D:D |
Citiraj:
|
ajme, koje mimoze :D
ja obozavam ljeto i ova dugačka ljena jutra kad ne moram ići na posao i mogu se izležavat u krevetu, na miru piti kavu i surfat, polako skuhati ručak i uživati...:) mi nemamo klimu i ujutro sve zatvorimo i zamračimo a navečer, kad zađe sunce, sve otvorimo i luftamo cijelu noć...i ok je, nije uopće prestrasno :) danas kuham teleće šnicle u umaku od senfa, njoke i krastavce s vrhnjem na salatu :goood: |
Citiraj:
Tek idući dan shvatiš da su to bile male krvopije. |
Sranje, moram za volan..nebum čak ni stigo oženit organa za paprikaš...:(
Pas mater... |
Citiraj:
Ipak moram paziti na tvoju liniju. :D |
Crkni:D
Još sam mudro ostavil auto na suncu tak da mi bude ljepše... |
Citiraj:
Škrtac prigorski si neće kupiti saunu da otopi svoje salo nek auto ostavlja na suncu. :D |
ubio kelja i jednu kobasicu :)
sada lagano sve četiri u zrak :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:03. |