![]() |
Sram Vas bilo. Čim ne pratim redovito Žderonje mam me ogovarate.
Nego di se ide i kam. Trenutno su mi vikendi free. Usput da napomenem da sam maloprije pospremio 3 kile srnetine za gulaš u škrinju. :zdero: Nije mi.to. :fiju: |
posalji mi hpexpressom malo.
Da ne moram na Papuk ganjat autom zivotinje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dišsmr:p Ak bi roštilj pekel Fleks u toplesu možda bi i ja navratil:D |
Citiraj:
Cuj ak bu vruce maher, hamm i ja smo goli na plazi, a ti i buljo se slobodno derite spasimo kitove :D:D Ajde idemo se dogovorit vise. Evo javlja i srale da bi doso. Najbolje da svako nesto donese i onaj koj ide sa autom da isfura rostilj i ugljen i frizider prenosni za pijacu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kod bolje polovice u samoboru
za početak tri tuborga green onda lagano dvije ogromne šnicle na naglo a uz to riža poslije ubio 7 knedli sada sit i opet debeo na 116kg odo spat :D |
Citiraj:
|
Đu pije topli Tuborg da uštedi-prije ga pukne:D
|
Debracinke sa krumpacem u protvanu, te konacno nakon dugo vremena mahune salata sa ekstra cesnjakom. Prvi put ju napravio da me zgaravica nije copila poslije. Wehoo :P
|
a sada ga i ti jebeš :D kg, kn, gb, tb, mb. kb itd..to je sve tu negdje :D
nije tuborg je bio ladan (od cure frižder..bude ona platila sturuju :D) ima na akciji u konzumu 4x0,5L cca 23kn |
Hamm-tebe bi primili u ŽOZ i bez pristupne članarine:D
Netko je spomeno šalatu od mahuna? Mljac, još sa kiselim vrhnjem...:nuts: |
ja sam im član uprave :D
|
Mislim da za večeru bude sir i vrhnje.
Ali mi nekak pusto zgleda bez suhomesnatog:( |
@Hamm bas si car..
Sta znaci ŽOZ? ovo prvo Ž ziher znaci Židov.:D |
Citiraj:
Kako sam to u jednom danu u dva obroka uspio potamaniti (zazelio se izgleda :D ) tako imam feeling da cu sutra to ponoviti :) |
Citiraj:
eto ga :D |
Citiraj:
Dobro ohlađeno:) |
Citiraj:
zippo volio vidjeti taj neprilicni prizor ? :nono: nje, nje nebus taj film gledal da se radi o nekoj Fleksici ajde, ajde :D btw ne laje nino zbog sela, nego zbog sebe :fiju::D:D:D |
jedem marelice :nuts:..predobre su
a doma imam kolača s ribizlima koji su isto prefini (sama sam ih pekla :D) |
Citiraj:
Prvi put ofe godine! |
gle ekipa,daj fakat da slozimo taj rostilj,evo ja budem dragovoljac piroman koji guli za rostiljem :) ,a klopa pa kaj ja znam,mogli bi ono svako isfura nekaj,ko da je tesko svakom od nas otici po kilu dve nekog mesa i jedan kruh :D ,skupi se lova za gajbe i dobri smo :P
tak nam je organizacija najjednostavnija :D |
Ja bi rado vidio Fleksa u toplesu ali još ne znam dal bum bil u Zagrebu...
|
Meni zvoni da imam nekaj u subotu samo se nemrem sjetiti kaj...mislim da je rođendan od frenda :)
|
Može brza preporuka gdje na ručak...nešto dobro po mogućnosti klimatizirano...neda nam se kuhat a neda nam se ni u centar...na jarunu smo...
|
Jeste jeli vi kad home made burek? Ja sam danas na poslu gladovao jer je supruga javila da pravi burek! :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:28. |