![]() |
Čufte, pire i zelena. I puno safta... i naravno puno papra :D
|
ričet i kobasice jučer za ručak :( dost mi je ričeta :D
danas kolega slavi rođendan pa ću si lignje naručiti :D FTW :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ljudi moji tako sam se naždro da nemrem disati!
Lignje Lepinja i tartar Prazno :( ali ništa zato..kolegica nije mogla pojesti svoju porciju :D Ostatak porcije kolegice Prazno od kolegice :D odo se zavaljati iza nekog servera i zaspati (I wish :( ) |
*ebala te takva dijeta. :p
|
eee nemoj tako..izgubio sam tri kile :D ne fakat jesam ;)
ovo su "wellness dani" |
izgubio je 3 kile pa sad mora to sto brze vratit :D da ne izgubi balans ;)
ja sam klopala sendvič od peciva s bučinim sjemenkama, unutra abc sir i pohana pureća šnicla (jutros sam pohala meso prije posla :)) i salatu od krastavaca i paradajza :) |
Citiraj:
|
smrade :D
p.s đuka izgledaš deblje od mene...barem s moje pozicije gledišta :D |
I ja bio nekidan u Welness centru.
Cistio sam im komp od virusa. :D Veceras, zna se, PIZZA!!!!!! |
Ja izvadio oz škrinje bažul sa špekom i kobasama:D
|
danas oslić i krupova salata :)
|
Pohane tikvice sa kulenom i to zalio jogurtom.
|
Nažderao se danas ko stoka :no2drug:, al se zato sjećam da sam jeko ko stoka ^^, kobasa, vratine, špeka, luka, pojeo sam negdje 1kilu domaćih kobasa, :D, a alkohol radio svoje ( rekla ekipa da sam spominjao neke ruse, amere, skrivao se od murije iza vrećice XD )
:beer: |
kebab je pao...ljuti umak...luk..krastavci i zelena slata
umak je bio tak ljut sa mi se glava počela znojiti :D |
Kebab...? :nono: Izdajico! :p :D
|
to je bilo na poluvremenu..više kebab ne jedem :D
|
Pokusao dobiti Jelca da mi objasni kak da dodjem do Saca ali njet. Otisao u Piteriju Tomislav. Sirnica jako dobra, punjena pljeskavica osrednja.
|
saće ti je na trokutu...jednstavno ti je doc do tamo, samo s avenije dubrovnik skreneš u trokut...i tam si :)...mislim da se ćak vidi s glavne ceste ali nisam 100 % sigurna
mi smo jednom bili tamo (bas s jelcom :)) i sjećam se da nisam bila oduševljena....ćevapi su bili jako dobri ali je lepinja bila grozna....sva neka razmočena i ljigava... danas planiram kuhat špinat, pire i krmiće :) |
Bio sam jutros u šumi i nabrao oko 1 kg vrganja. :zdero:
|
Ubio bi za 100g vrganja :D
|
Citiraj:
Ja sam tak živčan od sinoć da još nisam ništa poŽderao...čironja mi je prošljakao od jada...brijem da budem poslije nekaj lagano tipa Bolognese... |
Kak Jelc veli, danas lagana hrana.
Umjesto čipsa ubijam se u pohanim tikvicama. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Upravo smazao odlicne chevape, lepinju, glavicu luka i dobru kolicinu ajvara. Usput otjerao iz restorana dvoje shvaba sto su mi pilili nes za tekmu. A ja gladan.
|
ubio sam pizzu i pol :D
|
Ja budem sendvič i maline za večeru:)
|
Danas bio sam dragom na girosima, srednji umak (to je pol pol) jerbo koliko god volio ljuto (Hamdijo ljuti umak u kebabima uopće nije ni najmanje ljut...) ne bi mogao samo ljut jest.
I sad pojeo ragu, tjesteninu i zelenu salatu. Dobro bi mi došla pivica ali ju nemam, sve popio :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:46. |