![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
danas subotom malo za promjenu roštilj :D
|
Citiraj:
ma nema do francuske salate :zdero::zdero: |
Ubijam se u lungiću, za desert je frape od banane / višnje / jagode / brusnice ^^ :zdero2::zdero2:
|
Ja se resetirao jucer u Nasicama, tak da sad jedem lagano pecivo sa nekakvom pastetom od tunjevine...
|
Citiraj:
Jap, baš je dobra:) Danas bude krumpač-pire, punjeni lungić (opet:D) i matovilac. Desert-voće. Dovlekel sam doma hrpu...nektarine, breskve, trešnje i maline:) |
Sopska za ove vrućine idealna :)
|
|
|
Citiraj:
|
napravilo se roštilja za petero ljudi :) a ima nas četvero :D tako da (nitko nije dobro došao đu familija nikog ne zove :D) sam se ubio ko prasac..odo spati :D
|
Citiraj:
samo nevolim carsko meso :D |
Carsko je super:)
Može na roštilj a bogme i u pećnicu a mladim krumpačem... Citiraj:
Kuhane mahune, maslinovo i češnjak, vrhnje može a i ne mora... A može i šalata od krastavaca, česnjaka i kiselog vrhnja:) Nije loša ni šalata od krumpača, radiča i kuhanih jaja, to je starinski recept... Bogte, ogladnio sam ko pes samo od razmišljanja o tome...:D |
heheh..ne pase mi bas to carsko..iako samo maknem onu maščovu i požderem meso :D
idem po jos pice :D |
Lazanje sa salatom u koju sam streso malo tune... Ne volim tunu, al oke je sa salatom. Lazanje imaju puuno sira.
|
maloprije popravljao neko smetje od pojačala za sub i morao malo zamezit, ovaj put pica sa svim i svačim:D
http://img.w3dizajn.net/images/P1000760w6pd.jpg |
Danas za ručak pizzaaa....
Nemam sliku jer mi je nije dalo ič do fotiča a bio sam mrtav gladan, stara napravila 2 tacne, sad idem ubit drugu. :D |
... a majke ti milene... vide oĐe savjet-jestvinja i o tekućicama milijem... odo se sad ubit` odma...:)
... đe sam sad ođe zaš`o... Đe... sad nikad neću sakupiti pare za disk... odo zer`cu narezat šunkice, ementalera i primetnut` suvijeh, dobro stisnutijeh čvaraka... P.S. ova tema je nehumana... posve :dobartek: |
Upravo izvadjen cca 5kg svinjski but iz rola.
Sad idem rezat francusku :) http://www.imagesforme.com/show.php/...Picture010.jpg Morao bi nesto cesce pocet slika hranu da vi tu amteri vidite kaj je hrana :p :D |
Citiraj:
smell good :D :care: |
Upravo se spremam ubit malinama:D
|
Citiraj:
đizus sad sam jos gladan a zmazo sendvic od pola kruha i nutra dvije vrste salame, zelena salata, majoneza i pola litre kole:zdero: |
Danas domaća juha:)
Koščoba sa žilama, jedna druga samo zbog srži, hrpa friškog grincajga, malo flama, komad ramsteka i komad repa:nuts: Predjelo-raženi namazan sa srži i posoljen. Onda juhica sa malo mesa i mrkvom. Glavno jelo-meso iz juhe, raženi i hren. Ubil bum se ko zadnji sacpra:p :beer: |
Danas ostatci roštilja od jučer :)
|
niš novo danas :) roštilj - 500gr purećih prsa + *novost* blitva s krumpirom i maslinovim uljem *novost*
jedini bed što mi je ostalo malo blitve pa je krumpir u krupnijem planu :( http://www.imagesforme.com/show.php/82045_DSC04647.JPG Za sutra je već pripremljeno 500gr piletine,prsa,u firižideru se fino toča u začinu :) Citiraj:
|
a nebi ni ja imao da se radi pola kile mesa :D mi radimo dvije kile vratine i oko pola kile carskog mesa ;)
|
Citiraj:
:zdero::zdero::zdero: |
Za večeru sam pojeo 2 paketa onog vakumiranog kulena od Pika i to mi nije bilo dosta i sad sam jeo kukuruz šećerac sa vrhnjem :)
|
dosao iz vana, skuhao juhu (vrećica) i sendvic od pola kruha, salama, zelena salata, kečap. mljac
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:58. |